df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok pis söverim ocaktan önce çıkarsa bu kadar söylüyorum. =( 10 yıldır asker olmamı mı bekliyormuş blizzard anlamıyorum ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Tabii ki wizard. Her zaman oldugu gibi ilk karakterimi caster aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ayberk bir spellslingin' düellosu atarız artık ne dersin? Kulagından bir makas alayım entarime dikeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 İBLİS III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 xunn said: Ayberk bir spellslingin' düellosu atarız artık ne dersin? Kulagından bir makas alayım entarime dikeyim. Istedigin kulak olsun karsim. Atariz duel ayipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 monk ya da barbar, ww'nin cd'si olup olmaması belirleyecek muhtemelen kararımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Umarım wwin cd u olmaz da, ben de monkumu gönül rahatlığıyla oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dimın hantır açacağım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 axedice said: Umarım wwin cd u olmaz da, ben de monkumu gönül rahatlığıyla oynayabilirim. ona da gelir sıra, kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Hayııııırrrrrrrrr..... İblis avcısı, sihirbaz, cadı aktar? Bunları da mı açacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hangi doktor ve sihirbaz senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Peh hiç de sevmediğim classlar. Diablo2de bunların babalarını da sevmezdim. Neyse ufak da olsa bi fedakarlıkta bulunucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ilk diabloda hellfire ile gelen monk hatrına ilk char monk olur o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 monk witch-doctor, demon-hunter var aklımda hangisini önce açarım o ara izleyeceğim filme bağlı :) ama ben kendi classımı yaratacağım adı da; witch-hunter olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 barbarın bütün çeşitlerin yaparım önce. sonra diğerlerini de lvl 10a kadar oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ben de barbarı öncelikli alan yok diye düşünüyordum ki bir barbar seven geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ya demon hunter ya da barbar başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aah o iblisin tohumlarının kanını akıtırken çok eğleneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 beta ile ilgili açıklama mı var nerde hani ben niye görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Giray Özil'den alıntı: said: Evet sanirim ilk ben verdim bu linki Twitterda, uzun zamandir bir Turkcelestirme calismasi var, gizlemenin anlami yok bu ilandan sonra :) Hangi oyunlar Turkce olacak onu soyleyemem ama sanirim hala. Bu arada bu pozisyonla ilgili pek cok mail vs aldim, buyuk bir kismi pozisyonun dogrudan ceviri yapmak uzerine oldugunu dusunuyor. Oyle degil, ceviriyi anlasilan profesyonel ceviri sirketleri yapiyor zaten. Bu kisi daha cok ceviri sirketiyle iliskileri koordine etmek, islerin yolunda gitmesini saglamak gibi ulvi vazifelerde bulunacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi diablo... 1 in hikayesi güzelde 2 resmen Maus yıpratma oyunu. Animasyon tekrarı sol tuş spam. 3 inşallah taktiksel olur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 wizard>wd> monk da denenir, memnun kalınmayıp silinir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Barbar ilk olur. Akabinde kafamda şekillenen bir şey yok ama wizard olabilir yada wd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bende wizard oynarım herhalde her zamanki gibi ilk ranged oynamayı planlıyordum ama demon hunter çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar