Snake Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Will there be an option to turn on item names on the HUD? So we don’t have to run around holding alt anymore…. We have a couple options. Default is that names show immediately upon drop, fade away, and you can show them again using alt. The other option is the classic Diablo II style. We don’t have an always-on option. Sounds messy, could be interesting. Any info about how the trade system will work? Will there be a complete system where we won’t rely on forums or set up trade games? Not yet, but it’s something we’re deeply involved in developing. Will there be some kind of spectator mode for PvP Arenas? It’s a wish list item, same as replays What’s the toughest mix of monster attributes in your opinion? It really varies per class and build. If all you have is melee skills anything that can keep its distance is brutal. How is the Barbarian’s “Revenge” skill nowadays? It was annoying that you had to watch your hot bar for when it was available. That WAS annoying. It has a chance to proc automatically now when the barb is hit. You’d want to avoid Dodge with a revenge build. Weather in D3! Will we see changes in weather in D3 like in D2 - rain, snow hail? Or anything like this. We have awesome weather effects. They’re set to specific areas, so it will rain in some places but not others. Makes sense, right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 said: Blizzard CEO'su Mike Morhaime oyunun konsol versiyonu hakkında söylediklerini halen tekrarlamakta, "Konsola uygun olup olmadığına karar vermeye çalışıyoruz." "Birkaç konsol oyunu geliştiricisi aldığımız doğru. Şu an için durumu Diablo'nun konsolda PC'de olduğu kadar işe yarayıp yaramayacağını görmek için yapılan bir araştırma olarak görülebilir.""Henüz hiçbir karar vermedik, ancak aramızdaki genel düşünce eğer herhangi bir Blizzard oyunu konsol için tasarlanacak olsaydı buna en uygun oyun Diablo III olurdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 oynayabilen çatır çatır oynuyo valla konsollarda fpsnin alasını. diablo 3te de bi sorun olmaz zaten ama adamlar "her kesime hitap etsin" diye gereksiz fazla düşünüyolar bu konularda. zaten zorluğu yapsa yapsa ranged classlar yapar konsolda. pcde gamepad desteği olursa ben barbarımı gamepadle oynarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 _ILuVaTaR_ said: necromancer. ben yine diablo 2 oynamaya başladım, ladder reset gelse bari idare eder diablo 3'e kadar hehe Pazartesi günü sanırım geliyor ladder reset. Hep sahip olmak istediğim summon necroma sahip olmuştum ve günlük programlarımın yoğunluğu sebebiyle kaldı bu ladderda, yazık oldu. PvP yapıp öldürmek kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 konsollarda fps'nin alası = halo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konsolda fps kasmak nasıl bir gerzekliktir hey yüce rabbim ya. Odin akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 cidden şimdi, mlg diye bişi var, gidin ordan iki halo izleyin, sonra gidip quakelive izleyin counter izleyin iki saniye. baya komik ya adamamların oynayısları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 onlar da elinden geleni yapmaya çalışıyo sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yok lan hiçte öle dğeiller. böle railla 4 kez missleyip, sonunda vurunca !YEAH!!'!?^+')^+? diye bağırısıyolar falan. hiçte öle abi gamepad işte napalaım gibi bi halleri yok. diablo 3'in gameplayı gamepadle kotarılır elbette, ama işte yanı ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 niye ya açarsın oto aim, adama doğru hareket ettirmeye başlayınca o otomatik olarak vurur :) d3 playstationa çıkar, yaparlar bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 pazartesi reset geliyor, yeni ladderda başlayacak olursa söylesin de takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 boşa ladder kasmayın, nonladder oynayın daha iyi. ladderda itemlar dizildikten sonra herkes bot açcak, sinirleriniz bozulur. nonladderda itemlar da ucuz oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 2-3 hafta tadı çıkar en azından ya, sırf o bile yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dayanamadım ben 2 kurdum oynuyorum. ve karar verdim bu oyunun muzikleri resmen oyunun yarısı yahu. su atmosferi bu kadar efsane kılan en onemli unsur yani. blizzard'ın hicbir oyununda kotu muzik olmadı ama insallah 3'te de kaldıgı yerden devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yönetir yine Blizzard o konuda. http://www.youtube.com/watch?v=EaTKnR4CUjU http://www.youtube.com/watch?v=iaJrDePWHwc http://www.youtube.com/watch?v=dVpWcyy_dBM http://www.youtube.com/watch?v=Hhtg72Oq1gY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=YGf19flg_7E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qy31Kwd0gxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 D3 soundtreği güzeemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 harika muzik. yeter su cile bitsin artik, diger firmalardan oynanabilir bir oyun beklemek hata sanirim. hadi blizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 d2 oynayasım var tekrardan bnette, karakterim de hazır ama tek başına oynanmıyo. eleman lazım beraber takılcak. nonladder oynayan varsa takılalım. item-rush falan herşeyi hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=APCFWvFk3LI?feature=oembed" width="459"> Diablo III Box Art Leaked?Gamepur is reporting that this Diablo III box art was recently uploaded by a prominent Polish online game retailer. It’s got all the official Blizzard names and logos, and is presented as the official box art. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oo yakında cıkar o zaman, 2 yıl sonra falan. ben 2 oynuyorum ve baya dindirdi acıyı ehue. act2'ye az kaldı, hic de sevmem act2'yi ama katlanacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 daha önce de söyledim :) aral da gelecek oynlar listesinde görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o kutu bayaa kötü yalnız, faketir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Şuna böyle kenarları işlemeli metal yada taş collector's edition kutusu yapsınlar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 KingV said: daha önce de söyledim :) aral da gelecek oynlar listesinde görünüyor :) sendit'te 2 yıl once preorder'ı falan vardı ona bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Snake said: Diablo III Box Art Leaked?Gamepur is reporting that this Diablo III box art was recently uploaded by a prominent Polish online game retailer. It’s got all the official Blizzard names and logos, and is presented as the official box art. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3un_Sahte_Kapak_Resmi-14678.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar