Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Snake said:

diğer karakterlerin hikayeleri basitken, erkek barbarın 3 büyük şeytanı öldürmüş olmasını istemiyolar.

yeni duyuru yaptılar mı bu konuda? BlizzCon'da Barbar'ın eski oyunlardaki Barbar olduğunu söylemişlerdi en son yine.

Meh, buldum Blue post varmış bu konuda. Kötü olmuş bu hakikaten.

Dragonmax said:

diablonun hikayesini öyle çok derin bi şekilde bilmiyorum ama okuduğum dinlediğim kadarıyla, dünyada kimse yokken barbarlar vardı fln filan (doğrumu lan :P) barbar ki bi kodumu dağları devirir, titanların çocuuydu diye hatırlıorum. o vakit diğer karakterler bildiin sonradan olma, barbarlar ise direk doğumdan alma bişey. o da tabi char bg'ları arasında uçurum yaratıyodu. hıhı evet. öle bişiydi sanırım. DİMİ -.-'

Sanctuary'deki bütün insanlar demon ve angelların çocuklarının soyundan geliyor zaten. :p
Sosyal ağlarda paylaş

diablo 2'de diablo hell'e gidince azmodan ve belial'a naptı bilmiyoruz ama 2. oyunda bu 2 lesser evil'ları hiç görmedik. Sanırım bu oyunda act bossları olarak bu 2'sini görebiliriz.

Diablo geldiyse mephisto ve baal'ın gelmemesi için bi sebep olduğunu düşünmüyorum. Biraz komik oluyor tabi o kadar soulstonelarını yoketsekte tekrar gelebilmeleri. Ama baal'ın soulstonenunu hellforge'da parçaladığımızı hatırlamıyorum belki sadece baal ve diabloyu görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

rexr0th said:

diablo 2'de diablo hell'e gidince azmodan ve belial'a naptı bilmiyoruz ama 2. oyunda bu 2 lesser evil'ları hiç görmedik. Sanırım bu oyunda act bossları olarak bu 2'sini görebiliriz.

Diablo geldiyse mephisto ve baal'ın gelmemesi için bi sebep olduğunu düşünmüyorum. Biraz komik oluyor tabi o kadar soulstonelarını yoketsekte tekrar gelebilmeleri. Ama baal'ın soulstonenunu hellforge'da parçaladığımızı hatırlamıyorum belki sadece baal ve diabloyu görürüz.

Soul Stone'un yok olması onları cehenneme gönderiyor sadece, tamamen öldürmüyor ki. Ayrıca Diablo'nun Soul Stone'u da parçalandı, Act IV'ü bitirince çıkan videoda gözüküyor o sahne de.

Belial kesin olacak bu arada oyunda, hatta Jay Wilson Act II'nin bossu olacağını kaçırdı ağzından. Azmodan da olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Snake said:

Blizzard Quote:
We have the Witch Doctor who’s on a spiritual quest, and he has a unique ability that the spirits whisper to him, telling him “you must come to Tristram, you must save the world.”

okudum, ne yazdığını da anladım ama ne demek istediğini anlayamadım. witch doctorun ruhlarla konuşma özelliği sadece onu tristama gitmesini söylemeye mi yarıyo :p skill mkill değilmi, bişey de kullanamicakmıyız :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...