Monthius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Snake said: diğer karakterlerin hikayeleri basitken, erkek barbarın 3 büyük şeytanı öldürmüş olmasını istemiyolar. yeni duyuru yaptılar mı bu konuda? BlizzCon'da Barbar'ın eski oyunlardaki Barbar olduğunu söylemişlerdi en son yine. Meh, buldum Blue post varmış bu konuda. Kötü olmuş bu hakikaten. Dragonmax said: diablonun hikayesini öyle çok derin bi şekilde bilmiyorum ama okuduğum dinlediğim kadarıyla, dünyada kimse yokken barbarlar vardı fln filan (doğrumu lan :P) barbar ki bi kodumu dağları devirir, titanların çocuuydu diye hatırlıorum. o vakit diğer karakterler bildiin sonradan olma, barbarlar ise direk doğumdan alma bişey. o da tabi char bg'ları arasında uçurum yaratıyodu. hıhı evet. öle bişiydi sanırım. DİMİ -.-' Sanctuary'deki bütün insanlar demon ve angelların çocuklarının soyundan geliyor zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ya acaba gerçekden baal, mephisto olacak mı D3 de, diablo bir şekilde olacaksa onlarında geri gelmemesi için bir neden göremiyorum. Büütn grubu başdan mı alacağız acaba, yoksa sadece diablo ile mi yetineceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 diablo 2'de diablo hell'e gidince azmodan ve belial'a naptı bilmiyoruz ama 2. oyunda bu 2 lesser evil'ları hiç görmedik. Sanırım bu oyunda act bossları olarak bu 2'sini görebiliriz. Diablo geldiyse mephisto ve baal'ın gelmemesi için bi sebep olduğunu düşünmüyorum. Biraz komik oluyor tabi o kadar soulstonelarını yoketsekte tekrar gelebilmeleri. Ama baal'ın soulstonenunu hellforge'da parçaladığımızı hatırlamıyorum belki sadece baal ve diabloyu görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 3'lü endurance fight varmış, beraber geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Hayırlısı neyse o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 rexr0th said: diablo 2'de diablo hell'e gidince azmodan ve belial'a naptı bilmiyoruz ama 2. oyunda bu 2 lesser evil'ları hiç görmedik. Sanırım bu oyunda act bossları olarak bu 2'sini görebiliriz. Diablo geldiyse mephisto ve baal'ın gelmemesi için bi sebep olduğunu düşünmüyorum. Biraz komik oluyor tabi o kadar soulstonelarını yoketsekte tekrar gelebilmeleri. Ama baal'ın soulstonenunu hellforge'da parçaladığımızı hatırlamıyorum belki sadece baal ve diabloyu görürüz. Soul Stone'un yok olması onları cehenneme gönderiyor sadece, tamamen öldürmüyor ki. Ayrıca Diablo'nun Soul Stone'u da parçalandı, Act IV'ü bitirince çıkan videoda gözüküyor o sahne de. Belial kesin olacak bu arada oyunda, hatta Jay Wilson Act II'nin bossu olacağını kaçırdı ağzından. Azmodan da olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Belial ile ilgili şöye birşey buldum. http://www.diablowiki.net/Belial Act II de belial var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Cuce said: haters gonna hate abi. adam 80 yasında hala kıc tekmeliyo işte. kaldıramıyolarsa oynamasınlar. singleda falan oyun içinde uzun uzun monologlar yaparlar umarım karakterler. adam ordinaryus döktürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Law said: Hayırlısı neyse o olsun. lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 diabloyu hiç sevmiyorum, çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Barbarlar aslında Moğol Türkleriymiş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ve Türk, güçlü kuvvetli anlamına geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ya ben bir an önce diablo 1 i oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Law said: Hayırlısı neyse o olsun. ahah çok güldüm ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 10dan fazla, 50den az olcakmış hesap başına karakter slotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 50 den fazla karakter de normal bişi olmazdı zaten :) normal bi diablo oyuncusunun max 5 tane oynadıı charı olsa, 2-3 tane de farklı amaçla açmış olsa, kız arkadaşı karısı çocuu oynasın diye de 2-3 tane daha olsa 10 - 12 max yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 onlar ayrı ayrı alacak, yok öyle beleş. reel hüviyetle oynatıyorlar artık, boşuna mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Blizzard Quote: We have the Witch Doctor who’s on a spiritual quest, and he has a unique ability that the spirits whisper to him, telling him “you must come to Tristram, you must save the world.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://fallout.web-bi.net/bbs/data/screenshot/hakunin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Snake said: Blizzard Quote: We have the Witch Doctor who’s on a spiritual quest, and he has a unique ability that the spirits whisper to him, telling him “you must come to Tristram, you must save the world.” okudum, ne yazdığını da anladım ama ne demek istediğini anlayamadım. witch doctorun ruhlarla konuşma özelliği sadece onu tristama gitmesini söylemeye mi yarıyo :p skill mkill değilmi, bişey de kullanamicakmıyız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ona ozel bi quest line falan olcak belki ufak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bütün karakterlerin bir hikayesi olacak, bu da Witch Doctor'un ki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 umarım patlamaz da kötü patlıcak bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 en patlak hali bile en cok tutan oyundan daha iyi olur :) o kadar guveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 blizz ne yapmışda patlamış bugune kadar .. Millet h&s açlığından TQ gibi bi oyuna sarmışssa ortada özlem duyulan bi d3 var demektir .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar