Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

"inanmıyorsan saygı duy!" deniyor ama, bunu kabul etmiyorum. din değil birşey değil, yarın öbürgün apple'cılar bassa forumu ipod'a laf edemeyeceğiz aynı mantıkla. şaka gibi.

straw manın cılkını cıkardın sam.

hyır okumuyosan quotelama bari.

Aynı mesjaı 20934209 kez tekrarlanman bunuda trolliyerek giderek daha laubali şekillerle yapmam, aşağaıyıcı bir tavır sergilemen tepki gördü. sonra gidip bunuda etrafta gördüğün "abi ben blizzarda güveniyorum herifler işini bliyo" mesajlarına sığınarak "abi bana saldırıyosunuzki siz!!! iyiki bi kötü dedik yakıyosunuz benı cadı gibi, pis faşistler!!!" e getirdin.

şimdide, inanmıyorsan saygı duya getiriyorsun.

duyma abi lizzarda saygı falan neden duyucaksın, ama tartışma ahlakına saygı duy, biraz dürüst olmaya saygı duy, karsındakine saygı duy, sağdan saolsan kendini haklı cıkartmak için cımbızle et cekiceğine, adam gibi tartış konuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chun Li: My father saved his village at the cost of his own life. You had him shot as you ran away. A hero at a thousand paces!
Bison: I'm sorry... I don't remember any of it.
Chun Li: You don't remember?
Bison: For you, the day Bison graced your village was the most important day of your life. But for me... it was Tuesday.

mümkündür, çetelesini tutmuyorum doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben anlamadım net olarak neyi tartışıyorsunuz ? Bir taraf ben blizzard ı sevmek ya da saygı duymak zorunda değilim diyor öbür tarafta tamam da bu kadar da bağırmana karalamaya çalışmana gerek yok mu diyor ? Bunun yüzünden mi ben her bu konuya girdiğimde bu tartışmayı görüyorum ?

Yapmayın arkadaşlar hani aranızda mod da var abi konu bu kadar sapmamalı ya.Ben ne zaman şu başlığa girsem tartışmanızı görüyorum e bu da senin engellemen gereken şeylerden biri değil mi ? Ö.m ile falan halledin birebir tartışmalarınızı olmaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

diablonun hikayesini öyle çok derin bi şekilde bilmiyorum ama okuduğum dinlediğim kadarıyla, dünyada kimse yokken barbarlar vardı fln filan (doğrumu lan :P) barbar ki bi kodumu dağları devirir, titanların çocuuydu diye hatırlıorum. o vakit diğer karakterler bildiin sonradan olma, barbarlar ise direk doğumdan alma bişey. o da tabi char bg'ları arasında uçurum yaratıyodu. hıhı evet. öle bişiydi sanırım. DİMİ -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte bütün dünyayı barbarlar koruyo. anafikir o. worldstone'un koruyucuları onlar.

barbarlar dısında bir sürü order var tabiki baska mevzularla ilgilenen, zaten orderdan order'a geziyoruz diablo 2 de.

sisterlar, mage council, zakarumlar, en son cehenneme iniyoruz ölümlü championların yanında. sonra geri dönüp worldstone'un guardianları barbarlara katılıyoruz.

en eski order barbarlar işte yanlış bilmiyorsam.

hga tabi koruyamıyolar yüzlerine gözlerine bulaştırıyolar, baal yaldır yaldır gelince o başka mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...