Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sam said: "inanmıyorsan saygı duy!" deniyor ama, bunu kabul etmiyorum. din değil birşey değil, yarın öbürgün apple'cılar bassa forumu ipod'a laf edemeyeceğiz aynı mantıkla. şaka gibi. straw manın cılkını cıkardın sam. hyır okumuyosan quotelama bari. Aynı mesjaı 20934209 kez tekrarlanman bunuda trolliyerek giderek daha laubali şekillerle yapmam, aşağaıyıcı bir tavır sergilemen tepki gördü. sonra gidip bunuda etrafta gördüğün "abi ben blizzarda güveniyorum herifler işini bliyo" mesajlarına sığınarak "abi bana saldırıyosunuzki siz!!! iyiki bi kötü dedik yakıyosunuz benı cadı gibi, pis faşistler!!!" e getirdin. şimdide, inanmıyorsan saygı duya getiriyorsun. duyma abi lizzarda saygı falan neden duyucaksın, ama tartışma ahlakına saygı duy, biraz dürüst olmaya saygı duy, karsındakine saygı duy, sağdan saolsan kendini haklı cıkartmak için cımbızle et cekiceğine, adam gibi tartış konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benimle dalga geçmek için daha önceki gün 7-8 yıl öncesinden laf arayıp çıkarmasan ciddiye alacaktım neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 laf cıkarmama gerek yokki, öle şeyler söylüyorsunki unutulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 said: Chun Li: My father saved his village at the cost of his own life. You had him shot as you ran away. A hero at a thousand paces! Bison: I'm sorry... I don't remember any of it. Chun Li: You don't remember? Bison: For you, the day Bison graced your village was the most important day of your life. But for me... it was Tuesday. mümkündür, çetelesini tutmuyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 and the winner is.... abi yeter ya! her patici'ğe girişimde bu başlıkta yeni mesaj varı görüp dalıyorum acaba yeni bi bilgimi var diye ama garip bi tartışmayı okumak zorunda kalıyorum. acıyın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 vaako51 said: and the winner is.... abi yeter ya! her patici'ğe girişimde bu başlıkta yeni mesaj varı görüp dalıyorum acaba yeni bi bilgimi var diye ama garip bi tartışmayı okumak zorunda kalıyorum. acıyın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Abi ben anlamadım net olarak neyi tartışıyorsunuz ? Bir taraf ben blizzard ı sevmek ya da saygı duymak zorunda değilim diyor öbür tarafta tamam da bu kadar da bağırmana karalamaya çalışmana gerek yok mu diyor ? Bunun yüzünden mi ben her bu konuya girdiğimde bu tartışmayı görüyorum ? Yapmayın arkadaşlar hani aranızda mod da var abi konu bu kadar sapmamalı ya.Ben ne zaman şu başlığa girsem tartışmanızı görüyorum e bu da senin engellemen gereken şeylerden biri değil mi ? Ö.m ile falan halledin birebir tartışmalarınızı olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet, zaten devam etmeyi de düşünmüyorum bu konuya. yazacağımı yazdım. sanırım diğer arkadaşlar da öyle. lütfen bundan sonra oyunla ilgili mesajlar atmaya gayret gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oyunun çıkmasına nerden baksan 1 yıl var, 243 sayfa olmuş. Serin!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 anlamadım ben. aksine dısısıyle fakrlı hikayesi olmasıi direk evet abi bu adam diablo 2 barbarı işte dememize sebep olmıycakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 diğer karakterlerin hikayeleri basitken, erkek barbarın 3 büyük şeytanı öldürmüş olmasını istemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 haters gonna hate abi. adam 80 yasında hala kıc tekmeliyo işte. kaldıramıyolarsa oynamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 zaten oyunlarda taraflar arası denge yapcaz diye çoğu zaman hikayeleri batırıyolar. wowda forsakenın hordea katılmasında hala bi mantık bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 diğerleri çapulcuyken tek bir karakterin background john mcclane olursa komik olur tabii, mecbur ayarlayacaklar. eğer fix karakterin üzerine sınıf dikme oyunu olsaydı o zaman sorun olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi şu haber doğruysa üzüldüm "önceki oyunun barbarı geri dönüyor" en zevkli konseptlerden biriydi. birçoğumuzun barbara o yüzden ekstra kanının kaynadığını düşünüyorum. böyle güzel bir hamleyi atmaları kötü olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 öbürlerinide cosursunlar bunu cekiceklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 barbar gene barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 diablonun hikayesini öyle çok derin bi şekilde bilmiyorum ama okuduğum dinlediğim kadarıyla, dünyada kimse yokken barbarlar vardı fln filan (doğrumu lan :P) barbar ki bi kodumu dağları devirir, titanların çocuuydu diye hatırlıorum. o vakit diğer karakterler bildiin sonradan olma, barbarlar ise direk doğumdan alma bişey. o da tabi char bg'ları arasında uçurum yaratıyodu. hıhı evet. öle bişiydi sanırım. DİMİ -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 barbar'a hikaye yazmaktan kolay ne var ya? babası dağlarda yaşayan eski bir demircidir. ailesini katlederler, bu da bir barbar köyüne katılır ve onlarla arkadaş olur. pişti falan oynar ne biliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Holy said: barbar'a hikaye yazmaktan kolay ne var ya? babası dağlarda yaşayan eski bir demircidir. ailesini katlederler, bu da bir barbar köyüne katılır ve onlarla arkadaş olur. pişti falan oynar ne biliym. ortaokulda frp oynarken fix template asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bir neslin tamamının babası dağlarda yaşamış ve sonra katledilmiştir belki ne var? :( hiç kimsenin babası da terzilik falan yapmaz, yeterince onurlu bir meslek değil çünkü. demircilik öyle mi ama? kaslı kaslı adamlar hep, aynı barbar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi işte bütün dünyayı barbarlar koruyo. anafikir o. worldstone'un koruyucuları onlar. barbarlar dısında bir sürü order var tabiki baska mevzularla ilgilenen, zaten orderdan order'a geziyoruz diablo 2 de. sisterlar, mage council, zakarumlar, en son cehenneme iniyoruz ölümlü championların yanında. sonra geri dönüp worldstone'un guardianları barbarlara katılıyoruz. en eski order barbarlar işte yanlış bilmiyorsam. hga tabi koruyamıyolar yüzlerine gözlerine bulaştırıyolar, baal yaldır yaldır gelince o başka mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Cuce said: haters gonna hate abi. adam 80 yasında hala kıc tekmeliyo işte. kaldıramıyolarsa oynamasınlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 belki diablo 1 herolarını patlattık şimdi niye barbarı tutalim demişlerdir he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar