Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yukarda manasız bi mesaj atmışım özür dilerim onun için. ciddiye almayınız gülüp geçiniz. beyne gitmiyo bazen oksijen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bone said: d2'den aldığımız tadı alırız da, d1 diyorum ben :P o değil de en çok hoşuma giden monk oldu, oyunun bir demosu felan çıksa denemeyi istiyorum. Longshanks demişti: wow'un pve si güzel olanı gibi olacak bu oyun diye. hak verdim euhaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abiler ablalar, d1 ile d2 arasında dağlar var, d2 ile d3 arasında da dağlar olacak, ama diablo gene diablo olur. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sam said: ama açar açmaz gene böyle vurdumduymazca bir mesaj atılınca son defa bir cevap yazıyorum vurdum duymaz mesaj benimki mi oluyor? (sübjektif ön yargı + kısmi hakaret) eğer benim yazdıklarıma hitaben söylediysen çok kırılırım. çünki sana karşı gayet samimi bir tutumla, içten ve gerçekten çok çok iyi bir niyetle yazmıştım oradakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 önyargı değil zira ben başlığı konu daha fazla sapmasın diyerek kitlemişim, bunun üzerine açar açmaz öyle bir mesaj atılması haliyle böyle nitelenebilir. vurdumduymaz tabiri hakaret olmamakla beraber, vurdumduymazca dedim orada. yapılan eylemle ilgili. samimiyet ve iyi niyetin için teşekkür ederim ama modluğumla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir tartışmada iki lafın arasında ondan bahsedilince haliyle benim de durumu netleştirmek için kesin ve açık konuşmam gerekiyor. kırdıysam özür dilerim, ama artık söylemem lazımdı. herkes forum kurallarına uyduğu sürece istediği fikri, istediği şekilde savunabilir, istediği ifadeyi kullanabilir. bunu engellemek bir yana, mod olarak teminatı biziz. içiniz rahat olsun, kural çizgilerini geçmediği taktirde kimseye karşı yaptırım uygulamam sözkonusu değil. benimle tartışırken de böyle bir çekinceniz olmasın. ancak benim de aynı haklara ortak olduğumu unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 iyi de ille yazılı kural olmak zorunda degil. oyundan ve yapımcıdan nefret edebilirsin ama oyunu ve yapımcısını sevenlere de saygı gostermek zorundasın. senin attıgın mesajlarda yer yer olumlu kısımlar da olsa kimse tepki gostermezdi zaten. ama ozellikle her seferinde blizzard yerine blizzort demen oncelikle mod oldugun icin yakısmıyor ki mod olmasan da hos bir davranıs degil. evet bunun mod olusunla ilgisi var cunku diger uyelerden daha fazla saygı gosterilmesi beklenen kisisin, oyle olmalısın. imam osurursa cemaat neler yapmaz mevzusu. aynı sey fanboi, haters gonna hate olaylarında da gecerli. kalıplasmıs ve inada binmis davranıslarınızdan vazgecin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet sam bundan sonra Blizzard yazmalısın hatta bold kullan Blizzard oh yeah! bu şekilde yazacaksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 tanrıya, peygamberlere bile hakaret edilebilen bir forumda bir oyun yapımcısına saygı göstermek zorunda değilim. şirketin değil hayranı, sahibi olsa forumda, gene saygı göstermek zorunda değilim. mod olsam da olmasam da bir şirkete m$ de diyebilirim, blizzort da diyebilirim. ben osurmadan cemaat yapacağını yapıyor zaten yıllardır. bana tepki gösterilmesinin tek sebebi, blizzard'ın atatürk'ten sonra en fanatikçe savunulan ikinci kavram olması forumdaki. başka nedeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Blizzard sevmeyen çok insan var misal ben politikasından nefret eden çok insan misal ben bunları her daim bu forumda yazıp oynamaya devam eden çok insan örnek ben değilim. Bana kalırsa paticik klasik forumlardan ileride bu tip şeylere bence mod olarak konuşmaman lazım.Modluk budur yani kuralları yazıp bende yazarım ederim olmaz.Modsun abi modluğunu bil : ) Herkes ile tartışma bak keyfine neden kastınız ki bu kadar. Blizort cepcilik yapıyor şuan oyunculardan başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yuh artık. daha baska bisey soylemiyorum ne halin varsa gor o zaman sam. 40 yıl dil doksem anlayacak durumda degilsin belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sam said: tanrıya, peygamberlere bile hakaret edilebilen bir forumda bir oyun yapımcısına saygı göstermek zorunda değilim. şirketin değil hayranı, sahibi olsa forumda, gene saygı göstermek zorunda değilim. mod olsam da olmasam da bir şirkete m$ de diyebilirim, blizzort da diyebilirim. ben osurmadan cemaat yapacağını yapıyor zaten yıllardır. bana tepki gösterilmesinin tek sebebi, blizzard'ın atatürk'ten sonra en fanatikçe savunulan ikinci kavram olması forumdaki. başka nedeni yok. AHAHAHAHAHHA :D :D epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 @Dragonmax FANBOİ denmesin disoun.sora Kardeşimden çok severim Blizz. demişssin amiane tabirle. Ne alaka o zaman? FANBOİ kötü bi terim değil. "Ölümüne BJK'lıyım" dien adama "BJK taraftarısın" deyince, adamın "sen bana BJK taraftarı diyemezsin.!" demek gibi bişey bu. D3 çıksında nasıl çıkarsa cıksın demek var, ki bu FANBOİ olmaktır neresinden bakarsanız bakın. Birde "çıksın ama şöyle olmalı" diyen bi nevi muhafazakar veya kişisel istekler sunan tipler var ki; onlarında bakıldığında kendi dünyalarında FANBOİ lardan cokda bi farkı yok. "More Darkness. MOAR..! diyen DarkFanBoi(uydurdum)'lar olarak adlandırılabilir. He sonuçta Blizz.in kimseyi tınladığı yok kendi istedikleri gibi ve doğal olarak max.para kazanabilecek şekilde yapıcaklar. Yukarda bi msj.da arkadaşında bahsettiği gibi, D3ü ne kadar bilgisayarda yüklü tutup ne kadar fazla oynayacağımız önemli, zaten çıktıktan sonra yeterince fazla Darkness veya Lightness neyse mod çıkar bide öyle deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 neymiş topik kitleyip 2 gün sonra geri açmak bir zortta yaramıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyun cıkmadan pvp ye başladı millet coggüzelolcak bu cog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Demon hunter çok böyle janjanlı, alengirli olmuş. Çift crosbow var elinde ama okdan ziyade wizard gibi büyü efektleri uçuşuyor havada. Burayada ilk 5 imi yazayım. 1)Barbarian (oyun ilk bununla bitirilecek ve bnetde çoşulacak) 2)Witch Doctor 3)Wizard 4)Demon hunter 5)Monk Efsane kadrom bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sam said: tanrıya, peygamberlere bile hakaret edilebilen bir forumda bir oyun yapımcısına saygı göstermek zorunda değilim. şirketin değil hayranı, sahibi olsa forumda, gene saygı göstermek zorunda değilim. mod olsam da olmasam da bir şirkete m$ de diyebilirim, blizzort da diyebilirim. ben osurmadan cemaat yapacağını yapıyor zaten yıllardır. bana tepki gösterilmesinin tek sebebi, blizzard'ın atatürk'ten sonra en fanatikçe savunulan ikinci kavram olması forumdaki. başka nedeni yok. sam sacvmalıyosun ya. kimse sana bilzzardın önünde diz cok, metzen üstüne basıp ata binicek demedi. 129031902381902 kez aynı mesajı tekrar ede ede yazdın. kendi bölümün net bir şekilde trollük yaptın sorun bu. gec yanı boş konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi bu havaya girmiş topicleri niye körüklüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sam said: samimiyet ve iyi niyetin için teşekkür ederim ama modluğumla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir tartışmada iki lafın arasında ondan bahsedilince haliyle benim de durumu netleştirmek için kesin ve açık konuşmam gerekiyor. kırdıysam özür dilerim, ama artık söylemem lazımdı. <3 <3 <3 Amonn said: @Dragonmax FANBOİ denmesin disoun.sora Kardeşimden çok severim Blizz. demişssin amiane tabirle. Ne alaka o zaman? FANBOİ kötü bi terim değil. "Ölümüne BJK'lıyım" dien adama "BJK taraftarısın" deyince, adamın "sen bana BJK taraftarı diyemezsin.!" demek gibi bişey bu. D3 çıksında nasıl çıkarsa cıksın demek var, ki bu FANBOİ olmaktır neresinden bakarsanız bakın. Birde "çıksın ama şöyle olmalı" diyen bi nevi muhafazakar veya kişisel istekler sunan tipler var ki; onlarında bakıldığında kendi dünyalarında FANBOİ lardan cokda bi farkı yok. "More Darkness. MOAR..! diyen DarkFanBoi(uydurdum)'lar olarak adlandırılabilir. He sonuçta Blizz.in kimseyi tınladığı yok kendi istedikleri gibi ve doğal olarak max.para kazanabilecek şekilde yapıcaklar. Yukarda bi msj.da arkadaşında bahsettiği gibi, D3ü ne kadar bilgisayarda yüklü tutup ne kadar fazla oynayacağımız önemli, zaten çıktıktan sonra yeterince fazla Darkness veya Lightness neyse mod çıkar bide öyle deneriz. blizzard "fan" ları denilebiler. fanboi biraz daha iğneleyici bir manada. BJK taraftarı = BJK fanı oalrak nitelendirilir. fanboi kelime anlamları hakkında: said: 1. Derogatory. A person with an irrational attachment to a particular item or brand name, and an equally irrational dislike for competing brands or items. This behaviour is often seen during discussion threads pertaining to ISPs, computer hardware or motor vehicles. 2. A person who has a strong dislike of a paticular item or brand name may incorrectly refer to another who uses that product as a fanboi. kaynak said: fanboy (or fanboi) began as a derogatory term almost exactly like the word nerd or geek. In the beginning it was used to describe a person (or persons) whose love for a specific pop culture entity seemed to know no bounds. For a fanboy, dressing up as a favorite character, reciting trivia about said character or obsessively rereading/re-watching their favorite media of choice (especially in situations when none of these activities are warranted or even appropriate) is considered normal and would be accepted by the mainstream if only it understood the deep importance of the art in question. kaynak bu sebeple "blizz fans" daha sadece ve iyi niyetli bir sıfat diye düşünüyorum. tabi bu benim nacizane kendi fikrimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 scorch said: oyun cıkmadan pvp ye başladı millet coggüzelolcak bu cog ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Quel-Thul said: evet sam bundan sonra Blizzard yazmalısın hatta bold kullan Blizzard oh yeah! bu şekilde yazacaksın artık ehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 "Fan" ile "Fanboy" arasında fark olmadığını düşünmek, "İbne" ile "Eşcinsel" arasında fark olmadığını düşünmek gibi olmuş. Üslubuna uygun tartışmak, tartışmacının ciddiye alınabilirliğindeki en önemli etken. Paticik, yetkilisiyle, kullanıcısıyla çoğu zaman bunun bilincinde değil gibi gözüküyor. Amaç tartışmak değil, tartışmayı kazanmak olunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Nomak said: Bana kalırsa paticik klasik forumlardan ileride bu tip şeylere bence mod olarak konuşmaman lazım.Modluk budur yani kuralları yazıp bende yazarım ederim olmaz.Modsun abi modluğunu bil : ) Herkes ile tartışma bak keyfine neden kastınız ki bu kadar. bölümün altına "en onemlisi ve en guzeli ve en sahanesini bungie'nin yaptığı oyunlardan bahsedilen forum. blizzard fanleri giremez." yazdırmadık ya siz ona şükredin. :p Cuce said: sam sacvmalıyosun ya. kimse sana bilzzardın önünde diz cok, metzen üstüne basıp ata binicek demedi. 129031902381902 kez aynı mesajı tekrar ede ede yazdın. kendi bölümün net bir şekilde trollük yaptın sorun bu. gec yanı boş konuşuyosun. "inanmıyorsan saygı duy!" deniyor ama, bunu kabul etmiyorum. din değil birşey değil, yarın öbürgün apple'cılar bassa forumu ipod'a laf edemeyeceğiz aynı mantıkla. şaka gibi. Dragonmax said: bu sebeple "blizz fans" daha sadece ve iyi niyetli bir sıfat diye düşünüyorum. tabi bu benim nacizane kendi fikrimdir. fanboi derken fan ile karıştırmıyorum, yanlış anlaşılmasın. sadece normal hayran olanın da alınmasına gerek yok. ama fanboi lafı cuk oturan kimseler de var, onlara fan desem fanlara haksızlık. fanboi lafını ne ilk ne de son kullanan benim zaten forumda. aratın görün en çok nerelerde kimler kullanmış. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Dragonmax said: Sam said: samimiyet ve iyi niyetin için teşekkür ederim ama modluğumla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir tartışmada iki lafın arasında ondan bahsedilince haliyle benim de durumu netleştirmek için kesin ve açık konuşmam gerekiyor. kırdıysam özür dilerim, ama artık söylemem lazımdı. <3 <3 <3 vaov. that was gay. ayrıca adam ister blizort der ister blizpırt der ister zörtzort der. sEN BLİZARDA BLÖZORT DİYEMEZSÖN RAÖERÖAÖ, şu ana kadar okuduğum en saçma şey oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sen blizarda blizzort diyebilirsin ama 1000 kere blizzort diyemezsin. ha dersin de baya bayık bi durum ortaya çıkıyo. yanlış demiyorum bak bayık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nomsaR said: abiler ablalar, d1 ile d2 arasında dağlar var, d2 ile d3 arasında da dağlar olacak, ama diablo gene diablo olur. rahat olun. köpek olmasın, adam gibi saldırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar