Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 la olm neler dionuz hiçbişey anlamıyorum 30 kere diablo bitirdik ama multiplayer oynamadığım için anlamıyorum heralde bende gaza geldim necro oynayam baştan dedim baktım biri yorum yapmış necroyla mf yap öetwgsdev yap LEVEL 5 XBİLMEMNE EZER yok LEVEL 54 Y BİLMEMNE PEK DE İYİ DEĞİL falan noluyor bunlar ne yahu başka bir oyun mu mf ne abi macefighting mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yalnız ben gearların hiç birini beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Black-ice said: la olm neler dionuz hiçbişey anlamıyorum 30 kere diablo bitirdik ama multiplayer oynamadığım için anlamıyorum heralde bende gaza geldim necro oynayam baştan dedim baktım biri yorum yapmış necroyla mf yap öetwgsdev yap LEVEL 5 XBİLMEMNE EZER yok LEVEL 54 Y BİLMEMNE PEK DE İYİ DEĞİL falan noluyor bunlar ne yahu başka bir oyun mu mf ne abi macefighting mi! ahuah magic find Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 witch doctor'u görünce çok pis canım çekti. troll shaman/priest gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 male wizardın tipi gördükten sonra canı cektiğini iddia eden var mi? varsa göreyim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hiçbirini oynamayı canım çekmedi ki, hepsi birbirinden feci. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 millet çok ağladı wowa benzetiyolar görsel açıdan diye ama haksız da diiller. şu set resimlerini görene kadar katılmıyodum ama artık maalesef katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.michaeldashow.com/games/barbarian_armor.jpg e bunlarda diablo 2 zırhları işte, bi fark yokki. daha detaylılar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Kafalık çok kötüüüüüüüeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 resimleri göremiyorum ama diablo 2nin hiçbir köşesinde bu resimdeki renkleri bulamazsınız. anaokulu resim dersinde kullanılan pastel boya takımı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 diablo 2 oynadın mı sen? http://thesilviu.fanaticgamer.ro/wp-content/uploads/2009/06/diablo2x_070201_screen004.jpg http://img219.imageshack.us/img219/710/screenshot006sk3.jpg renkler aynı renkler, degisen sey grafikler. daha fazla renk, daha fazla pixel, 1 pixele dusen daha fazla renk oranı. bu da grafiklerde boyle smooth, yani boyle puruzsuz kaymak gibi bi goruntu olusturmus. setleri begenmedim ama oyun gayet guzel olacak. sam'i zaten dikkate almayın o blizzard'a blizort der. o yuzden yapıcı blizzard oyunlarına yapıcı elestiri yapabilmesi mumkun degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 öf şu topik her uplandığında içim acıyo yeter ba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben zaten setler hakkında konuşuyorum oyun hakkında konuşmuşluğum yok. "diablo 2 oynadın mı sen?" diye de ukalaca yaklaşıp ortamı germeye gerek yok. diablo 2de hiçbir karakter yukardaki resim gibi gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Snake said: diablo 2nin hiçbir köşesinde bu resimdeki renkleri bulamazsınız mmmmmh. diablo 2'de karakterler dogru duzgun gorunmuyordu bile. animationlar ve enhance edilmis silahlar renkleri olusturuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 arkadaşım gözle görülür cartoonlaşma var. insanların tepkisi de ona. bir de gökkuşağı var.nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 toggie said: Snake said: diablo 2nin hiçbir köşesinde bu resimdeki renkleri bulamazsınız mmmmmh. diablo 2'de karakterler dogru duzgun gorunmuyordu bile. animationlar ve enhance edilmis silahlar renkleri olusturuyordu. hmmmmmmm bu saatten sonra ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bence değişimlere açık olmak gerek. diablo 1 yapılırken la öle olmaz böle daha güzel olur dedik mi? hayır. adamlar yapttılar koydular önümüze. biz de beğendik. diablo 2 yapılırken öle olmasın bok gibi oldu dedik mi. belki dedik belki demedik. ne oldu gene milyonlarca insan oynadı sevdi fanatiği oldu hala oynuyor. diablo 3 ü de adamlar yine nasıl biliyolarsa öyle yapacaklar. çok kasmaya gerek yok. ne çıkarsa onu oynicaz işte. sc 1 den sonra sc 2 de sıçmayan blizzarddan d3 için de güzel bişey bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çağ değişti artık tüketiciler ürünün yapımına katkıda bulunuyor, blizort eminim gerekli önlemleri almıştır D1 jenerasyonunu memnun etmek için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Snake said: diablo 2nin hiçbir köşesinde bu resimdeki renkleri bulamazsınız rengarekti diablo 2, heleki bi effectler auralar ucusmaya basladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ghostcrawler'i getiriceklermiş diablo 3 ekibinin başına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Snake said: ben zaten setler hakkında konuşuyorum oyun hakkında konuşmuşluğum yok. "diablo 2 oynadın mı sen?" diye de ukalaca yaklaşıp ortamı germeye gerek yok. diablo 2de hiçbir karakter yukardaki resim gibi gözükmüyo. diablo 2 barbar zırhının yenı barbar zırhından tek farkı daha az detaylı olmadı, cünkü epi topu sprite'ın 30 pixel boyunda olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Cuce said: Snake said: diablo 2nin hiçbir köşesinde bu resimdeki renkleri bulamazsınız rengarekti diablo 2, heleki bi effectler auralar ucusmaya basladığında. rengarenkti tabiki de renk seçimleri daha atmosfere uygundu, d3'de renk paletine çok canlı renkler seçmişler, diablodan cok wow gibi duruyo niye anlamak istemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 iyi peki öle olsun. sen wow gibi diyosun ben değil diyorum. bunu anlaşışıcak anlatılcak anlatılmıycak bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Hani bu çizgi filmlerin oyunları olur ya shrekmiş falan.Renkler onlar gibi demek istiyorlar galiba. Siz anlaşmışsınız zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar