Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nurseli İdiz Atatürk Oldu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne salak bi ülkede yaşıyoruz anlamadım hala gitti yav. Bu ne saçmalık bu ne aptal bi girişimdir anlamıyorum ya.

Harbi bizden milletçe adam olmayacak ya bu belli başka şeyi yok gidelim başka ülkeye.

Milletin kurtarıcısı, büyük adam tamam tamam ama bu saçmalıklar nedir abi, putlaştırdık resmen. İşimize geldiği gibi kullandık sürekli.

Şu resimleri o görse ne derdi çok merak ediuyorm..

Rezalet.
Mesaj tarihi:
Benzese içim yanmayacak, bence buna da Atatürk'le ilgili işlenen suçlar kapsamında ceza verilsin. Yani gay Atatürk videosu yüzünden youtube kapanıyorsa kadını Atatürk kılığına sokmak daha büyük suç bence..

Gereksizler ya, iş güç yok heralde nelerle uğraşıyolar :X
Mesaj tarihi:
Ya bıraksınlar abi artık uğraşmasınlar, adını duymayalım artık böyle salak salak haberlerle. Eserleriyle hatırlansın, kitaplarıyla, düşünce tarzıyla hatırlansın.

Gerçekten çok canım sıkıldı bu haberi duyunca. Aptal aptal işlerle uğraşıyoruz o kadar.
Mesaj tarihi:
İlk haberi okuduğumda resimlerine bakmadım tiksineceğimden dolayı , sen buraya haber diye koyunca şimdi baktım. Resmen rezillik hakatten.

Bunu niye yapmışlar bilen var mı ?

Bu gereksizlik niye , niye böyle rezil şekilde yapılmış ? Bu bence tam anlamıyla saygısızlık ve kendini bilmezlik.

"Beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz"

Mustafa Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
eeeeeee ayıp ya bu kadarınada pes fikirleriyle , düşünceleriyle , yaptıklarıyla ve yapmak istedikleriyle hatırlanması gereken birisini de böyle medya aletine çevirdiler ya dünyanın gelmiş geçmiş en önemli liderlerinden ilk 3 e girebilecek hatta bence 1. olmuş birisini hemde kendi soyumuzdan türk nasıl böyle yaparlar nasıl bir mantalitedir anlayamadım bu gidşiler biz manda da oluruz yokta oluruz herbişey oluruz ya
Mesaj tarihi:
Ataturk said:

"Beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz"

Gelecek icin ulkeyi yabancilara peskes cekiyoruz, ulkeyi Amerika'nin istedigi ilimli islam modeline cevirmek icin her seyi yapiyoruz. Cevreyi yagmaliyoruz, seyhlere siyhlara inanip el etek opuyoruz, hatta televizyonlara cikip seni sevmedigimizi bile rahatlikla soyleyebiliyoruz.

Allah ile kul arasina giriyoruz, senin resmini televizyonda gosterip dolayli olarak Ataturkcu olanlar cehenneme gider propogandasi yapiyoruz. Calisan ve uretene degil, bizim cemaatten olana is veriyoruz.

Kutuphane yerine camii ve kiraathane yapiyoruz. Uretmiyor baskalarindan satin aliyoruz. Kendi fikrimiz bile yok, baskalari bizim yerimize dusunuyor.

Boyle lacka bir ulke olduk.
Soylesene atam, gercekten degdi mi verdigin savasa?
Mesaj tarihi:
en çok nasıl saçmalayabiliriz diye düşünürken bu gelmiş akıllarına herhalde. kapitalizmin getirdiği bu başkalarından değişik olma olayı bazı insanların başına vuruyor belli ki
Mesaj tarihi:
amacı neymiş bu bayanın bi anlayabilsem. yakından uzaktan benzememiş kadın o kadar makyaj ile birlikte ki amacı nedir yani bunun ? böyle resimler çektirince ne geçti bu karının eline ? bir mesaj falan mı verdiğini sanıyor birilerine yoksa ben mi safım anlayamadım
Mesaj tarihi:
Yadırgadım tepkileri. Fotoğrafçı sanat adına, bir deneyim yaşamak adına böyle bir çalışma yapmak istedi ise, bu yapmak istediği çalışmada yalnızca obje Atatürk olduğu için kendisini engellemiş olsaydı asıl o zaman Atatürk'ü putlaştırmış olurdu bana kalırsa. Burada tartışılması gereken yalnızca olayın estetik ya da sanatsal olup olmadığıdır kanımca.
Edit: Fotoğrafçılıktan anlamasam da başarılı göründü bana fotoğraflar.
Mesaj tarihi:
aquatik said:
Atatürk olduğu için kendisini engellemiş olsaydı asıl o zaman Atatürk'ü putlaştırmış olurdu bana kalırsa. Burada tartışılması gereken yalnızca olayın estetik ya da sanatsal olup olmadığıdır kanımca.
Edit: Fotoğrafçılıktan anlamasam da başarılı göründü bana fotoğraflar.

Değişik olacağım diye yapılan saçmalamalara karşı tahammülüm yok pek. İnsanlar nedense değişik olmayı 5 dakkalık düşünmenin sonunda ortaya çıkacak kolay bir iş sanıyorlar. Göze batmak eşit değildir değişik olmak. Hem göze batıp hem de beğenilecek şekilde değişik olmazsan insanların eleştirilerine maruz kalırsın. Bu kişi kanımca sadece göze batmış.
Mesaj tarihi:
@ Ardeth Benim itirazım, yapılan bu çalışmaya (sanatsal ya da değil), yalnızca obje olarak Atatürk kullanıldığı ve de hatta bir 'kadın' Atatürk kılığına sokulduğu için karşı çıkanlara.

Bu çalışma sadece göze mi batmış? Üzerinde az düşünülüp, az mı emek verilmiş? Sanat çevrelerinde beğenilmiş mi, beğenilmemiş mi? Ya da paticikteki kişilere göre yapılan çalışma sanatsal mıdır, değil midir?...Bunların tartışılmasını yadırgamam, ya da itirazım olamaz.
Edit: imla
  • Yeni Oluştur...