arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 o zaman seni koridorlardan boş düzlüklere upgrade ettiğin için tebrik ederim Sam. copy/paste elder scrolls dungeonları, fallout'da yer altındaki her yerin vaulta benzemesi, yer üstüneki her yerin devlet dairesine benzemesi gibi tasarımlar ne kadar harika değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gayet iyi her oyun çıktıkları dönem için, copy&paste dungeon dediğin olaysa hiçbir zaman olmadı. da2 ile karıştırdın herhalde. boş düzlük lolwut? dağlar, tepeler, ormanlar, göller, denizler, nehirler vs gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şu mantığı anlamıyorum: "impa. oldum bir şey değişmedi, çok kırıldım, içerledim. bu yüzden oyun kötü." ben saat olarak günlerce oynadım ve hiç birinde oyunu bitirmeyi bile düşünmedim hiç bir zaman, bırak bitirmeyi her seferinde haritanın %100 de 70 ni bile dolaşmamışımdır, oyun bize bu zevki verdiği için mutluyum. amaçsızca zevk alarak dolaşmak bir şeyler yapmak bağımsız olarak. "ama işte lord oluyorsun, kapıcı diyorlarsa" arkdaşlar, bu oyun böyle bir oyun, gerge güzel anlatmış, bu oyunun geldiği temeleri diğer arkadaş anlatmış. bu oyuna o pencereden bakmayın, bakarsak şöyle oluyor: "ya futbol oyunu diye menejerlik oyunu aldım ama bu futbolcuları kontor edemiyorum?" o başka bir oyun türü, fifa falan... " olsun ikiside futbol oyunu!!! biz sensible soccer da öyle oynamıyorduk????" farklı bir tarz bu, istedikleriniz güzel şeyler, hepimiz isteriz, kimse istemem demez, ama tes tarzında bir oyunda o istedikleriniz, makul olasılıklar içinde imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya ben artık insanları ayıklamak için kullanıyorum elder scrolls oyunlarınış. güzel diyeni sil çok temiz filtre asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Feamer said: şu mantığı anlamıyorum: "impa. oldum bir şey değişmedi, çok kırıldım, içerledim. bu yüzden oyun kötü." (morrowindden bahsediyoruz varsayiyorum) oyun kotu falan degil. oyle dedigimi nerden cikardin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sam said: copy&paste dungeon dediğin olaysa hiçbir zaman olmadı AHAHAHA Sam yapma gözünü seveyim, Skyrim gelene kadar dağ dediğin şeylerin rakımı 10 katlı apartman değildi. teknolojik olarak normaldi zaten, ona lafım yok. ama olay şu: coğrafi bölge değil level designlıyoruz. bunun gameplay ile arasındaki bağlantıyı çözemiyorsan ne diyeyim sana. manzarası için oynamışsın herhalde sdfsdf. feamer aynen sam'i tanımlamışsın ahah bu kadar olmaz: said: "ama işte lord oluyorsun, kapıcı diyorlarsa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 valla morrowind zaten çıktığında 3d motor kullanan rpg yok gibi birşeydi, ancak nwn filan yarışabilecek sandılar ki biliyoruz o iş nasıl sonuçlandı. ha dönemin standartları filan onları da bir yana koyduk, böyle şekil olarak birbirinin aynı iki yer yok. tamam cave'dir böyle dümdüz mekan ama zaten o devirdeki oyunları unutmadın herhalde? 2003-2004'e kadar öyle alengirli mekanlar olan oyunlar pek çıkmadı zaten. gameplay'inde ne olumsuzluk gördün mekanların tasarımı kaynaklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 LastManStanding said: büyücü olarak nasıl öldürüyoz lan deadra'ları? spell immune birçoğu valla daedralara ne yaparsın şimdi hatırlayamadım da, paticiğe necromancynin allahını yaptın bugün asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yalnız şu bir gerçekki tes oyunlarında büyücü olmak zevk vermiyor en azından bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Aynen. Stealth, bow, cok gerekirse ilizyon, en son care kilic. Morrowind'den beri yontem bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi morrowind çıktığında pc piyasasının en iyi grafiklerine sahipti, inanmayan o zamanki review'leri incelesin. hayvan gibi sistem istiyodu, tek rakibi THY'ydi... yok yok lan MGS2'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Seru said: abi morrowind çıktığında pc piyasasının en iyi grafiklerine sahipti, inanmayan o zamanki review'leri incelesin. hayvan gibi sistem istiyodu, tek rakibi THY'ydi... yok yok lan MGS2'ydi. geforce4 mx im vardi (geforce2 lerden mx haric yavastir), ittire ittire zorla calistiriyordum. millet morrowind i geforce3 ile oynuyordu. 3 ile ancak tam grafik oynuyordun zaten. oyle hayvandi o zamanlar morrowind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Oyun çıktığında benim pc çalıştırmıyordu, ev arkadaşımda yükseltmişti. Onunkine kurdum ve evde yokken oynuyordum. Zamanına göre çok iyi oyundu... Müzikler zaten hala güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 öyle açık alana sahip oyun yoktu zaten herkes q2 veya q3 motoru kullandığı için, henüz unreal motoru piyasaya hakim olmaktan uzaktı. böyle ufka kadar kadar açık alan görmek o koridorlu oyunlarda hayaldi. hoş gerçi view distance kısıyorduk mecbur makine yetmediğinden heh. "3d repege olmaz aga" döneminden kurtardı bizi adamlar çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sam, bir şey unutuyorsun. Gothic Morrowinf'den bir sene önce çıktı ve çoook iyi oyundu 3D RPG olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 dogru modlarla oyun baya adam olur. eski sistemi ozleyenler icin gayet iyi olur. http://morrowind.nexusmods.com/mods/topalltime/?adult=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 işte o vakit bir de gothic vardı herhalde benzer tarz ve 3d ama doom fps için neyse morrowind de 3d rpg'ler için öyle sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Seru said: abi morrowind çıktığında pc piyasasının en iyi grafiklerine sahipti, inanmayan o zamanki review'leri incelesin. hayvan gibi sistem istiyodu, tek rakibi THY'ydi... yok yok lan MGS2'ydi. İkisi de çok güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gothic in morrowinde benzemesi, yukarılarda bahsetiğim gibi bir ilizyondu, gerçi ben ilki değil ikincisini oynadım açık dünya hissini veriyor ama linear ve belli bir silsile ile gitmek zorundaydın, oyunun başında ormana dala biliyordun ama kilit noktalara koydukları 3 tane ork ile zaten dolaşmanı engelliyorlardı, anca oyunun sonunda o da zorlanarak onlarla baş edebiliyordun, mecbur şehre gideceksin ve orada sıra ile görev yapacaktın... işte oyunu böyle kurunca, talep edilen tarzda örnekler verebiliyorlar, ama özgürlük gidiyor... şöyle ormanda biraz dolanayım, biraz harabe yağmalayıp, gidip şövalye karargahı yağmalayım falan bunlar tes hariç zaten şu anda hayal olan şeyler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sam said: o devirdeki oyunları unutmadın herhalde? 2003-2004'e kadar öyle alengirli mekanlar olan oyunlar pek çıkmadı zaten. yav he he http://www.tgeweb.com/ironworks/baldursgate2/maps/Baldr0000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 evet çünkü 2d oyunlardan bahsediyorduk di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aklıma daggerfall un tamamen random zindanları geldi. kocaman bi taneye girip kaybolmuştu. haritayı da hatırlayanlar bilir çubuk çubuk 3d bişeydi. harita çubuklardan masmavi görünüyordu, hiçbişey anlamadım. zindandan çıkamayıp, oyunu bıraktım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uJwpaVwOaHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Skywind gayet ciddi gözüküyor. Güncel grafiklerle oynamak çok güzel olurdu gerçekten. Cliff racer terörü bile çekilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sam said: evet çünkü 2d oyunlardan bahsediyorduk di mi? might and magicler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar