kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Holy said: vaniLLe said: benim dikkatimi ceken sey kayserispor cok güzel bi stad yapti ve hic bu kadar konusulmadi, sessizce hallettiler. hani görmemis bi stad yapar hesabi oldu bizimkisi. amma konusuldu. yok parasini vermedik iscilerin sudur budur bi sürü sey cikti. bi stadi yapamadik. basarisiziz bu stad konusunda. seyrantepe bana göre fenere verilmeliydi.Kayseri stadını Kadir Has büyük bir kısmını cebinden ödeyerek yaptı. Aynı olay değil lütfen karıştırmayın. bu demek oluyoki kadir hasta para var sizin züürt takımda 5 kuruş para yok ki hala yapamıyosunuz. yani beleşe konuyo demişler yukarda ordan yola çıktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 devletin bu tarz birşeyi zarar ederek yapabileceğine inananlar var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kime verildi şimdi ihale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Türk Telekom Arena ihalesi yapıldı. İhale için tek firma teklif verdi. Siyah Kalem Mühendislik ve İnşaat San. ve Tic. Limited Şirketi, arsa bedeli olarak 64 milyon 788 bin 936 lira idare payı toplam gelir ödemeyi, toplam satış gelirinin 543 milyon 600 bin lirayı aşması durumunda ise yüzde 2 oranında arsa bedeli karşılığı idare payı vermeyi taahhüt etti. TOKİ’nin Bilkent’te bulunan merkezinde düzenlenen ihale için 6 firmanın ihale evrakı aldığı belirtildi. Söz konusu firmalardan, Aşçıoğlu A.Ş, Aşçıoğlu Limited, Viatrans A.Ş, Ofton A.Ş, Meydanbey Limited, Omak Limited şirketi ortak girişimi, teklif vermedi, sadece teşekkür mektubu sundu. İhale ilanında, ihale konusu işler şöyle tanımlandı: "İstanbul Şişli ilçesi Dikilitaş mahallesinde yer alan ve halen Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu 58 pafta 1199 ada, 384 parsel numaralı ve 34.640,43 metre kare yüz ölçümlü taşınmaz üzerinde ’Kentsel Sosyal Altyapı Alanlarının yapılması’ karşılığında, yapımına başlanan İstanbul Şişli Ayazağa 4 pafta, 3 ada 29 parsel taşınmaz (Seyrantepe arazisi) üzerinde ’52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan (3000 araçlık kapalı, 1500 araçlık açık) oluşan spor kompleksi inşaatının’ tamamlanarak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devri ile Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Esasına göre idare payı toplam gelirinin ödenmesi." Siyah Kalem Grubu, yurtdışında Pakistan’da, yurt içinde ise TOKİ’nin projelerinde görev alıyor. galatasaray.org'dan c/p yaptım toki şirketi ve daha önceki projelerini araştırdıktan sonra onaylicak diye biliyorum ihale naylandıktan 365 gün sonra da stad teslim edilicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 zaten tokide çalışıyorsa incelemez bile dayarlar direk..bari bu sefer aksaklık olmasın da seneye gidelim şu stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cebimden verip ben yapıcam sonunda 50 yaşına falan gelince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çakmaktaþ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Holy said: cebimden verip ben yapıcam sonunda 50 yaşına falan gelince :P zaten anca o zamana bitecek herhalde.. böyle giderse hersene 3-5 koltuk atacaklar yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ntvspor sondakika olarak gecti ihale yine iptal edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ozaman kocaman bir LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ee o zaman hangi locaları satıcak galatasaray o beklenen loca geliri ali samiyen mi seyrantepe mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 lan iicene arapsacına döndü ihale yine iptal.nasıl bir istir anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Adnan Polat çok emindi 1 yıl içinde bitecek diye.Bence zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 büyük ihtimal tokinin kendi yapıcak ama merak ettiğim talunun yaptığı harcamalar kendine ödenicek mi bu stad toki yi batırır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Başkasından medet ummayıp kendin yapacan stadını , böyle statmı yapılır tam rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oo gençler pek mutlu gördüm bu sabah sizi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 TOKİ, yapımı yılan hikayesine dönen Seyrantepe ihalesini yeniden iptal etti. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, 'İstanbul Seyrantepe 52 bin seyirci kapasiteli Spor Kompleksi işi ikmal ihalesine' tek tek teklif geldiği hatırlatılarak, ihale komisyonunun Siyah Kalem Mühendislik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti'ye ait teklifin 'aşırı düşük' olması nedeniyle ihalenin iptaline karar verildiği bildirildi. Açıklamada, yeni ihalenin 'hasılat paylaşımı' modeliyle 21 Ağustos Cuma günü tekrar edileceği ifade edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yılan hıkayesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bitmeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bittiğinde bizi msevincimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eğer samiyende kalınsaydı fenerbahçe gibi turktelekom avea bilmemne sponsorlugunda falan tribün tribün samiyende güzel bi stad olurdu. fakat mecidiyeköy kadıköy gibi değil.maç günleri kadıkoyde de trafik falan oluyor da daha ferah bi alan.ulasımıda daha kolay mecidiyeköy öyle değil.oraya yapacaklar şey samiyenden daha yararlı olacaktır bizde hem oraya yapıcagımızdan daha güzel ve daha ferah bi alana stadımızı yapacaz.hemde o bölge içinde iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o bölge dediğin yerde hiç bişi yok dayı en azından henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sexdrugsrocknroll said: estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D Hala 1 adım öteye gidemediniz. Mecidiyeköy'de yapılıcaktı zaten stat devletsiz falan ama şişli belediyesi izin vermedi. Kaldırmaz mecidiyeköy trafiği 50000 taraftar diye. Burda algılayamadığın anlamadığın bişey varsa ayrı sorun ayrıca anlatalım. Mecidiyeköy'deki kıymetli araziyi verip dandik Seyrantepe'ye taşınıyor Galatasaray. Bunun karşılığında değerli olan araziyi alan Devlet(toki) ve üstlenici kuruluş(Eren Talu idi beceremedi) o araziyi değerlendirerek stadın ve arsasının masraflarını çıkarıp üzerinden kar ediyor. Galatasaray'da Toki'de Üstlenici kuruluş da kar ediyor. Son ihale TOKİ yeterince kar alamadığını düşündüğü için iptal edildi. SENİN ANLAYACAĞIN DEVLET YARDIM ETMİYOR,GALATASARAY İLE İŞ YAPARAK PARA KAZANIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sexdrugsrocknroll said: estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D bizim hava atmamız lazım..hem beleşe yapıyoruz hem mükemmel olacak hem de üstüne sponsordan para yağıyor..oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 71 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eğer samiyende kalınsaydı fenerbahçe gibi turktelekom avea bilmemne sponsorlugunda falan tribün tribün samiyende güzel bi stad olurdu. fakat mecidiyeköy kadıköy gibi değil.maç günleri kadıkoyde de trafik falan oluyor da daha ferah bi alan.ulasımıda daha kolay mecidiyeköy öyle değil.oraya yapacaklar şey samiyenden daha yararlı olacaktır bizde hem oraya yapıcagımızdan daha güzel ve daha ferah bi alana stadımızı yapacaz.hemde o bölge içinde iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o bölge dediğin yerde hiç bişi yok dayı en azından henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sexdrugsrocknroll said: estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D Hala 1 adım öteye gidemediniz. Mecidiyeköy'de yapılıcaktı zaten stat devletsiz falan ama şişli belediyesi izin vermedi. Kaldırmaz mecidiyeköy trafiği 50000 taraftar diye. Burda algılayamadığın anlamadığın bişey varsa ayrı sorun ayrıca anlatalım. Mecidiyeköy'deki kıymetli araziyi verip dandik Seyrantepe'ye taşınıyor Galatasaray. Bunun karşılığında değerli olan araziyi alan Devlet(toki) ve üstlenici kuruluş(Eren Talu idi beceremedi) o araziyi değerlendirerek stadın ve arsasının masraflarını çıkarıp üzerinden kar ediyor. Galatasaray'da Toki'de Üstlenici kuruluş da kar ediyor. Son ihale TOKİ yeterince kar alamadığını düşündüğü için iptal edildi. SENİN ANLAYACAĞIN DEVLET YARDIM ETMİYOR,GALATASARAY İLE İŞ YAPARAK PARA KAZANIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sexdrugsrocknroll said: estafurullah bende sevinirim öyle güzel bi stat olması türkiye için. ama devlet yardım ediyo hala olmuyo biz kendimiz yaptık bırakta biraz hava atalım :D bizim hava atmamız lazım..hem beleşe yapıyoruz hem mükemmel olacak hem de üstüne sponsordan para yağıyor..oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar