Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 veyr10 said: Penthesilea said: Synergenx said: Öncelikle selamlar herkese, Knight online'in eski oyuncularındanım yaklaşık 2.5 sene bir süre Knight online oynadım ve çok şeyler yaşadım...Torbacinin telefonunu ozel mesajdan atabilirsen sevinirim. asdada gerçekten çok başarılıydı penthesilea hatta sırf bu espirilerinden dolayi seni çok özel askeri birliğimize almayi düşünüyoruz Eğlendiyseniz sorun yok.. ii eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 benim torbacım vardı ama çok iyi kınayt oynuyodu özel birliğe aldılar onu. ah torbacı toorbacı vah vah vah vah toorbacı sen bana çimen sataardın bense sağa sola taaş bacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 malis var bıçakçı var malis var bıçakçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Synergenx said: Öncelikle selamlar herkese, Knight online'in eski oyuncularındanım yaklaşık 2.5 sene bir süre Knight online oynadım ve çok şeyler yaşadım Allah'a küfredenler, Türklere küfredenler vs. vs. şimdi arkadaşımız.... Online Guerilla Marketing abi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 allaha iyi küfredersen gizli küfür timine alıyolarmış. timde eğitim olarka sabah 6da kaldırıp 2 kilometre küfür ediyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kınayk iyidir lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 en sevdiğim oyun knight online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben geçen coca cola aldım israil'e yardım yaptım. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 davos bitmiş senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Pff şaka gibisiniz vallahi yazdıklarınızı okuyorum da Allah gibi tapmışsınız oyuna. Allah hepinizi ıslah etsin diyorum başkada bişey demiyorum size. Sizi insan yerine koyupda burda bişeyler anlatmaya çalışanlarda kabahat ne haliniz varsa görün. Benimle dalga geçtiğinizi sanıyorsunuz fakat yanılıyorsunuz siz kendi kişiliğinizi karakterinizi ve kalitenizi belli ediyorsunuz burda. Birgün bu söyledikleriniz için keşke demezsiniz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Synergenx said: okuyorum da Allah gibi tapmışsınız oyuna. çok yanlış ama cons böyle yapıyor bence ben onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 xunn said: Ben geçen coca cola aldım israil'e yardım yaptım. /discuss^ benim bi arkadaşın içtiklerini hesaplasak 2 tank fiyatı eder en aşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi kusura bakmayın da kınaytı ciddiye alanlarla dalga geçtiğim için pişman olmam lan ben. neden olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Olm adam ciddi değil komple yatıyor bunların arkasında. KO oyuncularını başka bi oyuna yönlendirmeye çalışıyorlar. Synergenx de aptal numarası yapan bi pazarlamacı. Yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 axedice said: Olm adam ciddi değil komple yatıyor bunların arkasında. KO oyuncularını başka bi oyuna yönlendirmeye çalışıyorlar. Synergenx de aptal numarası yapan bi pazarlamacı. Yaa yaa hee ben pazarlamacıyım size başka bir oyun öneriyorum ya.. töbe ya şakamısın sen piyangodan mı çıktın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kenkz0rlar lvl 59 kamyonum var, hangi silahı kullanmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 synergenx ben araştırdım seni hero online ın gmlerindenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Cons said: synergenx ben araştırdım seni hero online ın gmlerindenmişsin. Efeeeeeeeeeeeeeeeett açıkıyorum bilinmeyen gerçek ben hero online'in gm lerindenim. Buraya topic atıyorum ki Knight'ı bırakın Hero online oynayın die.. hahaha hiç güleceğim yoktu ya gerçekten çok saolun yani :) Biri benim için pazarlamacı der, diğeri GM der.. Meğer neymişim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 inkar etme artık yani şu güzel ortamı bozuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Synergenx işportacıdır. evet evet öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 efet işportacıyım ben Marlboro Marlboro 1 TL abi gel 1 TL Marlboro :D:D Cons güzel ortamınızı bozuyorum dimi :( efet haklısın ne gerek var güzel ortamı pis ortam yapmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ama Cons ciddi değil ki sinercenix :( şaka etti o da, o da eğlenmek istedi.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Synergenx said: Allah gibi tapmışsınız oyuna. Allah hepinizi ıslah etsin diyorum başkada bişey demiyorum size. İyi de Pati'de oyunu oynayan olduğunu bile sanmıyorum. Nasıl tapalım? Gerçi burada sivri akıllılık yapıp Yahudi yandaşı aklımla oynayan olmadığı için tapıyoruz zaten diyip kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi adın sergen mi? tek merak ettiğim şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Theridone said: ama Cons ciddi değil ki sinercenix :( şaka etti o da, o da eğlenmek istedi.. =/ Biliyorum yahu :) yaklaşık 4.5 senedir bu forumdayım :) Az çok tanıdım artık insanları takma kafana boşver zaten çoğu kişi dalga geçiyor yazdıklarımla baksana :) Ne söyleyeyim ben onların seviyesine mi düşeyim ? Yoksa "i dont care" olayına mı gireyim :)) @Fromthehell Adım sergen değil. Knight online eski oyuncularındanım Ares server'indaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar