Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cesme-Alacati'da Butik Otelde Turban Yasagi-Ayrimciligi

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Abi şimdi genel olaylar vardır mesela. Gece kulüplerine şort vs. ile girilemez çünkü bu gece kulüplerinin bir kuralıdır. Ama otele türbanla girilmez diye genel bir kural yok. Ayrıca sizin otelin seviyesini bilmiyorum ama türbanlı kişiler belkide o seviyeden daha üst seviyede müşterilerde olabilirler?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben farklı bir mekana transparan elbise ile girmek isteyeni kapıdan almayana da aynı tepkiyi vericeğim için olayın wissy ile filan alakası yok. Wissy nin yaptığı sizce doğru , bence yanlış. siz adama helal olsun diye mesaj atmışsınız , bende yanlış yapmışsın diye mesaj attım. "Komik misin?" filan demeye gerek yok yani.

Ayrıca içerde insanların birbiri üstüne krema döküp yalaması gerçekten oranın müşteri kalitesini belli eder emin ol...
Sosyal ağlarda paylaş

yarin bir gun vatandasin biri gelip ozel mulkunde size hoslanmadiginiz seyler yaparsa ne yapacaksiniz? mesela adamin restoranina gidersin (haberin yoktur herifin yobaz oldugundan) gelir sana der ki "karinin basi acik islami usullere uygun degil ya kapat ya git" nasil bir tepki verirsiniz?

ozel mulk olabilir, olsun. boyle bir davranis guzel bir davranis mi? wissy turbanlilari cirkin buldugu icin almamis. gunun birinde biri sizi iffetsiz buldugu icin almaz ise ne olacak? boyle tutumlar halki polarize etmek disinda bir ise yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Iceri alip yemek yerken `cikin gidin` demek ile kapida `kusura bakmayin size hizmet satmayacagiz.` demek ayni sey degil.
Eger benim tarzim bir isletme icin uygunsuz ise zaten kapida bildirirler bana hizmet satmayacaklarini. Ben de giderim.
Neden bu kadar buyuttunuz?
Turban ile mayonun ya da transparan bir tulun benim gozumde farki yok. Hepsi uygunsuz kiyafettir. Turbanlilar diye almadim degil yani. Uygunsuz, mekan icinde cirkin goruntu olusturacak kiyafetleri var diye almadim.
Bunu zaten 22 sayfa konustuk.
Topice gelip `sadece ilk mesaji okudum` diyip 22 sayfa boyunca aciklanmis seyleri bastan konusmak da nasil bir forum kulturudur bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zencilere zenci olduklari icin yaparsam ayrimciliktir. Ama camurlu kiyafetle girmek istedigi icin yaparsam degildir.
Muslumana musluman oldugu icin yaparsam ayrimciliktir. Ama uygunsuz kiyafetle girmek istedigi icin yaparsam degildir.
Geride 35 ile 36 arasindaki fark var. Sayfalari karistirirsan oku.
Sosyal ağlarda paylaş

Basin acik diye bir yere alinmazsan, zaten bir daha gitmezsin ve zaten oraya para kazandirmadigin icin sevinirsin. Cunku senin karsi oldugun bir gorusteler bla bla...
Ayni sekilde benim almadiklarim da bir daha gelmez olur biter. Sanki etlerini kestim ve yine sanki buraya girmeyeni cennete almiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Hepsini geçtim ; bu forumda Wissy'ye destek veren arkadaşlar kendilerine sorsunlar. Acaba biz başımız açık diye , veya kıyafetimiz çirkin diye bir mekana alınmazsak , neler deriz neler düşünürüz diye sorsunlar kendilerine. Bakalım kaç kişi dürüst olabilecek?

AYRIMCILIK YAPTIKLARI İÇİN KINARIM!!!1!

KIN KIN KIN!1!1
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...