diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu ne yahu o bilimsel açıklama ayrı bi olaydı zaten :D:D
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 "FUİ SİN TEKMESi Fui Sin tekmesi Yasaklanmış Tekniklerden birisidir. Çünkü tekmenin en önemli hedefi aşağı seviyedeki karın bölgesi altıdır. Bu tekmeyi ancak çok zorda kalırsanız kullanınız. Önce diz çekilmesi sonra ayağın hedefe doğru açılmasıyla kullanılır. Bacak hızı çok önemlidir. Esnek bir bacakla teknik çok hızlı olarak kullanılır. Bu teknik aynı zamanda Gölgeden hızlı Teknikler den birisidir. Bu tekmeyi uyguladığınız zaman size bakan bir kişi duvara akseden gölgenizden hızlı hareket ettiğinizi görecektir. Bu tekniğin uygulanmasında el hareketleri de çok önemlidir." Şimdi sen bu şekilde postu koymuşsun buraya. Bana soracaksınız niye c/p yaptın diye. C/P yaptım ama Chaotic'in posttan yapmadım. Buyrun size link: http://www.kankaweb.com/thema8098-Teknik-Serisi.htm Yani zaten Kankaweb diye biryerden de anca bu cıkar gibi geldi bana. Chaotic bu linkteki postu atan da sen değilsen seni çalıntı bilgi nedeniyle kınıyorum, eğer bu linkteki postu atan da sen isen bu sefer de seni Uzay Cowboyculuğu oynamaktan dolayı kınıyorum. Zaten postu kankaweb'e koyanın nickname de ayrı bir olay, WebCaKaLi!!
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bir teknikte benden. "DEMİR YUMRUK Kung-fuda tekniklerin gerçekten etkili bir şekilde uygulanabilmesi için tek yol vardır. Bu da doğru zamanda doğru kuvvet kullanılmasıdır. Kuvvet kullanımı yetersiz olduğu zaman yapılan teknikler sadece bir dansın figürleri gibi olacaktır; yani dıştan bakıldığı zaman mükemmel fakat uygulama esnasında gerekli sonuca varamayan teknikler olacaktır. Bu sebepten dolayı kuvvet çalışması çok önemlidir. Kung-fuda kuvvet çalışması iki bölümde yapılır: Bu Dış kuvvet gelişimi ve İç kuvvet gelişimi yani Chi Enerjisi dir." Evet arkadaşlar ben şu anda Tibette manastırdan bağlanıyorum, laptopumun şarjı bitmek üzere ve ben laptopumu Chi enerjim ile ayakta tutuyorum. Bu tekniğe "Chi Cha Rger" adını verdim. Manastırın bağlantı dial-up oldugundan zor durumdayım. Net hızını arttırabilmek için "Ikiz yumruk modem kırma" tekniği üzerinde çalışmalarıma başladım.
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 AHAHAHAHAHAHA yok artık AHAHAHA söze gere kvarmı :D:D
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Videoyu izleyemiyorum. Tekmenin güzelliğine göre garbage veya spor bölümü ona karar vericem :)
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bilim teknik bölümüne yolla bence, baksana gölgeden hızlı tekme xD
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hala izleyebilmiş değilim. yabancı sitelerde değil sadece türk sitelerinde aynı copy paste sonucun çıkması da ayrı konu.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 taamda her hareket mantıken golgeden hızlı degıl mıdır? yanı ben golgemden hızlı osurabılıorm mesela
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu tekmeyi ilk koyan da ünlü splinter ustadır onemli bilgiyi unutma.
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hyr yanlış bilion tekmenin yaratıcısı füzin apladır.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yanlış terim kullanımı var lüeahn.Herşey gölgeyle aynı hızdadır sen elini ne kadar hızlı sallarsan salla gölgende o hızla gelir ama elin aksiyona çok çok bi az zaman önce başlar güneş ışını gelip gölgeyi oluşturana kdri az zaman.Öyle bişey heralde şimdi mantık kurdum.
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tekmenin yaratıcısı tabii ki Chuck Norris dir abicim
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 video çok iyiymiş ya eliyle top işareti yapıp hani mit ajanıydın böylesin olm sen diyor uhahuahah yardı
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sen ocsin diyo herife, sonra dönüp komsere haketti mi? diye soruyo khajasd
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya olm sana ne gazı verdilerse bende istiyorum 15 yıldır sporcuyum dediğin teknikler götüngenden atılma çoğu. töbe yarabbi adamı fitil etmein..yoksa sana sikko vuruşunun dayanılmaz cazibesini anlatırım
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 lexius çok pis dalar adama. toplamdan 30 senelik uzak doğu, yakın doğu ve balkan kaynaklı dövüş sanatı kasmış hayvan. kolu bacağım kadar kalın.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sikko vuruşu... bu tekniği 4 yılından beri kullanan olmadı...
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bide bir teknik daha vardı oda yasaklanmıştı. Ama bu teknik için bayağı bir zamanınızı harcıyorsunuz ve öğretmen olma koşuluda var.Sonra elinizdeki ŞAKRALARI açınca bi koyuyosunuz tekniği kullandığınız yerden gül çıkıyor. Bu teknik bize Hashirama Senju'dan kalmıştır.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Cons said: sikko vuruşu... bu tekniği 4 yılından beri kullanan olmadı... küfür var kitlensin. bari çükko deseydin. cık cık cık.
Öne çıkan mesajlar