roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 laptopu balkona aldım. vay hırlıs internetimi kullanıyorum. ee o kadar para verdik hafif bi reklam yapayım. neyse. ortam karanlık, tekim. üstümde rahat bişiler var. ekran ışığına binbir türlü hayvansı yaratık geldi. ufak sinekler şu an ekranın en aydınlık bölgesi olan bu mesaj kutusunda dolaşmakta. ne yapmalı. uyumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok geç olmuş. 3 kere sayfayı yeniledim cevap gelmedi. güncelde de başlık yok. uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 roket said: ortam karanlık, tekim. üstümde rahat bişiler var içkileri hazırla geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sinek lambaları var onlardan al. Cız cız cız ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Çat, cız değil. Hatta makinenin adı ÇAT. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 he he sinek lambası eet 1 numaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ÇAT ben sana tokat attığımda çıkan ses. Sinek ölünce CIZ eder. İçim cız etti gibi. yarın son büt var ders çalışamıyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hayır abi bildiğin çat diye ölüyolar hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 axedice said: ÇAT ben sana tokat attığımda çıkan ses. Sinek ölünce CIZ eder. İçim cız etti gibi. yarın son büt var ders çalışamıyorum of Bi de ÇOP var, anlatayım mı yoksa hatırladın mı kendin sadkasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet çat o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Xaenin said: axedice said: ÇAT ben sana tokat attığımda çıkan ses. Sinek ölünce CIZ eder. İçim cız etti gibi. yarın son büt var ders çalışamıyorum of Bi de ÇOP var, anlatayım mı yoksa hatırladın mı kendin sadkasd. asdasdsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ÇAT yerine kedi al çok masrafsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kediler yakalayamıyor ya. Bizim okuldaki kafede ÇAT var mesela, sıra beklerken o alet ÇAT dedikçe ben OHŞ diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 YARIN OMRUMDEKI SON MATEMATIK SINAVINA GIRIYORUM ALLAHIM SEN YARDIM ET PLS T$K P.S. AAA UNDERGRADIN DA SON SINAVIYMIS ZUAHSDAPPHUAAA :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bizim kediler geçen iki tane kocaman tahtakurusu yakalayıp öldürdüler, o derece diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ama onlar yakalayınca ÇAT etmiyor, problem orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Tahtakurusu öldürünce kokar bi de be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Irkci misin zaynin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet ama çimen falan kokuyordu güzeldi kokusu. ama ÇAT olayını düşündüm ve sen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Penthesilea said: Irkci misin zaynin? YAYÜRÜGİT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 burtonesk said: evet ama çimen falan kokuyordu güzeldi kokusu. ama ÇAT olayını düşündüm ve sen haklısın. Nasıl çimen? Bildiğin BOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bilmiyorum valla freshti gayet kokusu. karpuz ve yeni kesilmiş çimen gibi kokuyordu. ankara tahtakuruları böyledir. fdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sizin karpuzlarda ve çimlerde bir bozukluk var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yok bildiğin çimen ve karpuz. ühü lan freshti diyorum. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sen o sırada karpuz ve çimen aşermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar