Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinefil hiç orjinal değil abi herkes kullanıyor. :D
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Baluu said: e biri bilir herkes kopyalar ? D: yani.. bi şekilde gizlilik olması gerekmez mi?
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ö.m ile gönderilebilir cevaplar.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kopyalıcak bisi yok, isteyen istediğini kopyalasın sonuçta ilk bilen alıcak puanı :)
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abi bağlantısı en hızlı olan ilk gören, browseri iyi olan, rami fazla olan felan kazanır olmuş yani. Ne bilem php tabanlı hazır scriptler var, birini kullanarak hazırlanabilir. Bilenler puan kazanır en çok puan kazanan da yarışmayı kazanır. Böyle olmaz ki.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yahu abicim gidip lost dizisinden dharma logosunun screenshotunu filan mi koyucagımı zannediyorsunuz. yarısma dediysek hemen bilinecek ss ler koymayacagim merak etmeyin, o yuzden ne php si ne scripti yani :)
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 neyse siz onu bunu bosverin isim bulmaya yardım edin sadece yarına baslatırım olmadı
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinema manyağı sinemania cinemania da olabilir :P
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Baluu said: abi bağlantısı en hızlı olan ilk gören, browseri iyi olan, rami fazla olan felan kazanır olmuş yani. Ne bilem php tabanlı hazır scriptler var, birini kullanarak hazırlanabilir. Bilenler puan kazanır en çok puan kazanan da yarışmayı kazanır. Böyle olmaz ki. Eheu abi adam 500bin vermiyo ki title veriyo. Kim kasar script falan lol Sinefili beğendim ben. Ankira forumlarında oynamıştık böyle bi oyun, tabi yarışma gibi diildi ilk bilen kendi film koyuyo.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sam said: Patilla Dorsay(tu)
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sam said: Patilla Dorsay (tu)
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 axedice said: Sinefili beğendim ben. Ankira forumlarında oynamıştık böyle bi oyun, tabi yarışma gibi diildi ilk bilen kendi film koyuyo. Yabancı forumlarda falan da hep oluyo bu tarz yarışma, misal: http://www.et-generation.com/forum/viewtopic.php?t=4343
Öne çıkan mesajlar