Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 blizz herkese .kill komutu versin önce macrolayan kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 4Ever said: Xo said: O zaman leather set, cloth'dan daha fazla armor versin (:P) zaten öyle degilmi ahaha fail!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mulgear6 said: 4Ever said: Xo said: O zaman leather set, cloth'dan daha fazla armor versin (:P) zaten öyle degilmi ahaha fail!!!! :D fail mı ? http://www.wowhead.com/?itemset=705 1837 Armor http://www.wowhead.com/?itemset=713 1740 Armor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha lan sacmaliga gel. ilk kez farkettim bende walla. ne diyim, allah belani versin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ezbere QQ yapmamak lazım yani. yoksa fail damgası vurdum derken kendiniz fail oluverirsiniz.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hımm bu derece fark olduğunun bende farkında değildim, mage seti ile warlock seti arasında 2 kat armor farkı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xo said: mulgear6 said: 4Ever said: Xo said: O zaman leather set, cloth'dan daha fazla armor versin (:P) zaten öyle degilmi ahaha fail!!!! :D fail mı ? http://www.wowhead.com/?itemset=705 1837 Armor http://www.wowhead.com/?itemset=713 1740 Armor :( ı ıı şey ben aslında şey yapmıstım heh evet 4ever a fail dedim evet evet öyle yaptım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hadi mulgear yirtti gene asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mage set cok ezikmis ya bu arada. 900 armor nedir ya. kagittan mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yeni char açtım. 30 da mount güzel olmuş. baya hızlandıracak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Agilityden gelen armor u katmıyorsunuz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yine de Leather setin clothdan aşağı olması komik. O zaman cloth/leather/mail/plate diye sınıflama. Classlara göre yap armorları. En basitinden Leather setlere, hunter seti kadar armor verse Blizzard cıngar çıkar. >:D< Çünkü; 1- Rogue her zaman OP'dir. 2- Rogue her zaman kakadır. 3- Rogue her zaman nerflenesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://www.wowhead.com/?itemset=711 total 2020 armor dürüt s2 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cheat death'e gelen ayar çok sağlam denge sağlayacak. Roguelar full pve gearıyla girmeden önce bir kez daha düşünecek. Çünkü gerçekten suyu çıkmıştı, "Cheat death'im var, nukelanamıyorum, kekbur." Şimdi seçim yapmak zorundalar, ya daha fazla nukage, ya daha fazla survival. Çifte standart olayı azaldı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Millet iyi ağladı cheat death için ya. Full pve gear le girecek rogue için çok da fazla setup yok açıkçası, belki shadowpriest rogue 2on2 de, 3 dps 3on3 de, 5on5 de pek dokunulmuyor genelde rogue a zaten. Ben nefret eden bir insanım resiliencedan ama ben bile 4 tane s3/s4 kullanıyorum. 3k AP li 50 resilience lı bir rogue gelsin, trinketi kullandırdıkktan sonra 1 tane vanish cheap shot kidney shot a bakar olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 4 brutal+4 slayer+angelista+stormrage signet = yeteri kadar resilliance ve çiçek gibi armor ignore+ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Regalya said: 4 brutal+4 slayer+angelista+stormrage signet = yeteri kadar resilliance ve çiçek gibi armor ignore+ap top notch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 xunn said: Cheat death'e gelen ayar çok sağlam denge sağlayacak. Roguelar full pve gearıyla girmeden önce bir kez daha düşünecek. Çünkü gerçekten suyu çıkmıştı, "Cheat death'im var, nukelanamıyorum, kekbur." Şimdi seçim yapmak zorundalar, ya daha fazla nukage, ya daha fazla survival. Çifte standart olayı azaldı biraz. PvE gear ile girenler aynen devam edecek. Hatta CD'yi şimdiden bırakıp yerine daha ofansiv Master of Sublety alacaklar ya da biraz daha mobility / def düşünüp Enveloping Shadows alacaklar. Çünkü PvP gear ile oynayan Sublety bir rogue'un 2v2'de (ki en çok şikayet bu kısımda geliyor roguelara sanırım) yanına healer alıp adam kesmesi için belli bir AP/Crit yakalaması gerekli. 350 Resilience, 1800 AP, %30~ Crit ile oynuyordu PvP gearlı Roguelar. Şimdi PvE gearla giren adam ile, yukardaki statslarla giren adamı Cheat Death esnasında kesmenin büyük farkı yok. Doğru zamanda attığınız stun, snare vs ile 300 kusur resilience'a sahip olan rogue'u rahatlıkla patlatabilirsiniz. Kaldı ki hp'si ne olursa olsun %10'a düşecek. Uzun lafın kısası, PvE gearla devam edenler yine aynen girecekler, tabi ratingleri bir nebze düşecek. Diğer kısım da ya diğer speclere yönelecek ya da loldamage yaparak adam kesmeye çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cok biliyorsunuz. //wsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 thnx m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar