Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: World at War

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Oyunun atmosferini sevdim ben. Yani Japonların olduğu bölümlerde en azından. Ormandayken falan arka plandaki müzik mi desem sesler mi desem oyunun içine soktu beni. bunun dışından multiplayer'da oynamak çok daha keyifli tabii ki. Perk'ler olsun silah aksesuarları olsun gayet iyi olmuş. Özellikle 7 kill streak'ten sonra köpek çağırma olayına bittim ahah. Multiplayer'daki diğer bir artı ise araç kullanabilme. Her ne kadar kendim sevmesemde 10-14 kişilik serverlarda gayet zevkli oluyor araç olayı. Bunun dışında aklıma gelen diğer bir şey de yanında bomba patladığında falan kolun bacağın kopması. Hatta ortadan ikiye bölünme (gorecu değilim.)Bir de cooperative oynayabilseydim şu oyunu... Ama her ne kadar böyle güzel artılar olsa da COD 4'ün tadını veremedi bana. Zaten çoğu insanın düşündüğü gibi Modern zamandan sonra tekrar WW2'ye dönmeyi saçma buluyordum. Oyunu oynadıktan sonra zevk aldım evet ama COD 4 çok daha iyi benim için, onun da eksileri fazla olsa da.

Edit : Çelişki çelişki çelişki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
beyler 7str de dogs cagirma olayi cok berbat soyle anlatayim
bi el de 5 kez dog cahirdim ve hardcore oldugundan dog isirdigi gibi millet oldu her dogs ta nerdeyse 15 str yazisi cikti serverde millet oyundan bezdi zaten tek tufek kulandigimdan pekde olmedim sanki heck yapiyomus gibi oldu
bu dogs olayi cok ters umarim cod 6 da boyle sacma seyler olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

evet oda var olur olmez 1 kisi vursan gerisini kopekler tamamliyor
bide kopekler gelirken lag oluyo biraz bu yuzden milletin karsi koyma sansi hic kalmiyor
az once oyunun biraz mod edilmis bi serverden oynadim adamlar tankin hizini artirmis bide tankla birine deyersen ezilmsi isaretiyle oluyor speedle birlilte milleti ezmek baya zevkliymis
oyunda arac olayi eksik yaw soyle farkli tanklar falan olsa bf tarzi...
Sosyal ağlarda paylaş

bence helikopter daha gıcıktı yaw. bazuka olmadıkça atamıyodun tependen. götü bi duvara verip pistolla çok rahat defediliyor en azından insanın başından

yalnız şu core saçmalığı olmasa direk hardcore olsa yada en azından şu farklı oyunları headquaters falan hardcore'ada koysalar.

core saçmalık çünkü. hangi fpsde var böle bişi. birincisi kurmalı tüfek kesinlikle kullanılmıyor. en çok bayonet+kurmalı kullanmayı seviyorum ben fakat core'da öyle bir şans yok tabi
2 kurmalı kurşunu basıyosun bide second chance'e düşüyor adam. delir
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yeni bitti. (Evet tabii ki herşey gibi bunuda 2-3 ay geriden takip ediyorum, her zamanki Apis huyu.)

Lav silahı iyi fikir, oyunun geri kalanı bayık. 2. Dünya savaşı FPS kotasını doldurmuş bence. Adının hayrına bitirdik.

Ha, bir artı daha var. COD serisi için dev bir artı bence. Seride en gıcık olduğum "sen durursan düşman sonsuza kadar gelir" kısmını biraz törpülemişler. Belli bir süre sonra baya seyrek geliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...