razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 abi olay o zaten hiç bişiyi umursamayan asker imajı var orda sanatsal yaklaş biraz klip bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bu kadar uzun sürünmen baymış :) çok sürünüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Oyunun atmosferini sevdim ben. Yani Japonların olduğu bölümlerde en azından. Ormandayken falan arka plandaki müzik mi desem sesler mi desem oyunun içine soktu beni. bunun dışından multiplayer'da oynamak çok daha keyifli tabii ki. Perk'ler olsun silah aksesuarları olsun gayet iyi olmuş. Özellikle 7 kill streak'ten sonra köpek çağırma olayına bittim ahah. Multiplayer'daki diğer bir artı ise araç kullanabilme. Her ne kadar kendim sevmesemde 10-14 kişilik serverlarda gayet zevkli oluyor araç olayı. Bunun dışında aklıma gelen diğer bir şey de yanında bomba patladığında falan kolun bacağın kopması. Hatta ortadan ikiye bölünme (gorecu değilim.)Bir de cooperative oynayabilseydim şu oyunu... Ama her ne kadar böyle güzel artılar olsa da COD 4'ün tadını veremedi bana. Zaten çoğu insanın düşündüğü gibi Modern zamandan sonra tekrar WW2'ye dönmeyi saçma buluyordum. Oyunu oynadıktan sonra zevk aldım evet ama COD 4 çok daha iyi benim için, onun da eksileri fazla olsa da. Edit : Çelişki çelişki çelişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 beyler 7str de dogs cagirma olayi cok berbat soyle anlatayim bi el de 5 kez dog cahirdim ve hardcore oldugundan dog isirdigi gibi millet oldu her dogs ta nerdeyse 15 str yazisi cikti serverde millet oyundan bezdi zaten tek tufek kulandigimdan pekde olmedim sanki heck yapiyomus gibi oldu bu dogs olayi cok ters umarim cod 6 da boyle sacma seyler olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dog bug gibi resmen. 7 killi bir kere alınca hemen kendini patlat bombayla. o sırada köpekler yalasın milleti. az biraz aklın çalışıyosa ölmemeye çalış. kafadan 5-6 kill alsın dog 1-2 kişide sen vur bi daha köpek yine aynen öldür kendini. böle gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 evet oda var olur olmez 1 kisi vursan gerisini kopekler tamamliyor bide kopekler gelirken lag oluyo biraz bu yuzden milletin karsi koyma sansi hic kalmiyor az once oyunun biraz mod edilmis bi serverden oynadim adamlar tankin hizini artirmis bide tankla birine deyersen ezilmsi isaretiyle oluyor speedle birlilte milleti ezmek baya zevkliymis oyunda arac olayi eksik yaw soyle farkli tanklar falan olsa bf tarzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 video güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yav landan oynarken bazen iyi gidiyo sonra 4-5 level sonra ayı gibi lag başlıyo ne iş bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cod 4teki helikopter bu kadar can yakmıyodu, hardcore oyunlarda havlama duymanızla ölmeniz bir oluyo. tek çözüm süngü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bence helikopter daha gıcıktı yaw. bazuka olmadıkça atamıyodun tependen. götü bi duvara verip pistolla çok rahat defediliyor en azından insanın başından yalnız şu core saçmalığı olmasa direk hardcore olsa yada en azından şu farklı oyunları headquaters falan hardcore'ada koysalar. core saçmalık çünkü. hangi fpsde var böle bişi. birincisi kurmalı tüfek kesinlikle kullanılmıyor. en çok bayonet+kurmalı kullanmayı seviyorum ben fakat core'da öyle bir şans yok tabi 2 kurmalı kurşunu basıyosun bide second chance'e düşüyor adam. delir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bazuka siz indiriliyor zaten helikopter normal silahla ates ede ede indiriyordum ben diyer yandan kapali yerde sorun yok simdi hardcore de dogs cagrildiginda bide lag basliyo birak pistonla vurmayi geldigini gormeden oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Evet yeni bitti. (Evet tabii ki herşey gibi bunuda 2-3 ay geriden takip ediyorum, her zamanki Apis huyu.) Lav silahı iyi fikir, oyunun geri kalanı bayık. 2. Dünya savaşı FPS kotasını doldurmuş bence. Adının hayrına bitirdik. Ha, bir artı daha var. COD serisi için dev bir artı bence. Seride en gıcık olduğum "sen durursan düşman sonsuza kadar gelir" kısmını biraz törpülemişler. Belli bir süre sonra baya seyrek geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ps3'ten oynayanlar girebiliyor mu şu anda multiye? oynarken attı oyundan sonrada downlading game settings'de kalıyor. bende mi problem genel mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yeni oynama fırsatı buldum. bu no crosshair opsiyonu yeni mi kondu yoksa 4'te var mıydı? varsa kaçırmışım 4'te :( hem veteran yapıp hem no crosshair yapınca acaip zevkli ve zor oldu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 1.2 yamasini indirdim oyuna multi oynayabilmek icin, pc versiyonu bu arada; sesler gitti oyunda ses yok. ne yapmam gerek bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 vista kullanıyosun demek ki :) windows'dan ses ayarlarında, sesleri 16bit dvd quality yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Apis said: Lav silahı iyi fikir Lav silahı dediğin Alev silahı (flame thrower) mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yok law silahi su usa roket atari nin adi lav silahi ama kastetdigi flame thrower sacma bir sey oldu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sabonis said: vista kullan?yosun demek ki :) windows'dan ses ayarlar?nda, sesleri 16bit dvd quality yap?can Evet webde buldum bu cozumu ise yaradi zaten 1.3 yamasiyla duzeltcez diolar tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bütün sitelerde çarşaf çarşaf Almanlarla oynanabileceği söyleniyordu.Büyük kolpa çıktı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oyun kopla cıktı zaten, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Steam'den oyunu yükledim ama masaüstüne kısa yol atmadı, kurum esnasında isaretlememe ragmen baska bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 steam i aç. my games >> oyun ismi >> properties >> create desktop shortcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ok onuda denedim, bu seferde hali hazırda var diyor ama masaüstünde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Evet 2. bir sorunum online moda girememek. isim yaratma ekranını gecemiyorum, ne yazarsam yazayım kabul eder gibi yapıp basa dönüyor bug mı var anlamadım, yoksa solo kısımda belirli bir lvl mı almam gerekiyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar