Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:
nileppezdel said:
geffen said:
HAAHAHAHAHAHH WTF!!!! LAN INANAMADIM O SEMIHIN GOLUNE auhahuahuahuauh

Ben bi 5 saniye bekledim sonra fırladım gol laaaan verdi be gol beee diye :D

ahahauhuah abi spiker bile bekledi önce bi sonra koptu sdfgujdkfj

abi ben spikerin ne dedigini hatırlamıom gol sırasında baktım top kalenin içinde zıplıo çıldırdım kız arkadaşımla aayagyayg
Mesaj tarihi:
Bu arada paso loss yiyorum forumun bi tarafına çok abandık sanırım az dengeleyelim ağır olanlar güvertenin öbür tarafına geçsin biraz. 1 mesaj buraya 1 tane başka yere atın bari
HAHAHAHA
dyna nın msjmış..

koptum dyna.
Mesaj tarihi:
ulan hırvatları düşünüyorumda 119 da gol atmış bütün ülke ayağa kalkmıştır tura çıkmak için hazırlık yapıyolarken eleniyosun inanılşmaz bir şekilde. hırvat olsam ağlardım korkumdan bütün gece asdasdasd
Mesaj tarihi:
auhauhae inanılmaz ya turnuva boyunca bütün rakiplerinden bukadar küfür yiyen başka bir takım yoktur heralde adfsadfaf

herkesin kulağının çın çın çınlıo olması lazım şu anda sdfasfa
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Elendik.
Muhehe bakalım bulabilcek miyim böyle. Abi bizim kaleciler niye böyle arızalı lan. Neden yani. Paşa paşa penaltılara gidelim 0-0. Niye 1-1 i zorlarsın ak.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:
Bu arada paso loss yiyorum forumun bi tarafına çok abandık sanırım az dengeleyelim ağır olanlar güvertenin öbür tarafına geçsin biraz. 1 mesaj buraya 1 tane başka yere atın bari.

sdjfhksdgsdgag
Mesaj tarihi:
yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud
  • Yeni Oluştur...