Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 burdada ambulans geçti of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 PrudenT said: nileppezdel said: geffen said: HAAHAHAHAHAHH WTF!!!! LAN INANAMADIM O SEMIHIN GOLUNE auhahuahuahuauh Ben bi 5 saniye bekledim sonra fırladım gol laaaan verdi be gol beee diye :D ahahauhuah abi spiker bile bekledi önce bi sonra koptu sdfgujdkfj abi ben spikerin ne dedigini hatırlamıom gol sırasında baktım top kalenin içinde zıplıo çıldırdım kız arkadaşımla aayagyayg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yannız fatih terimin kondüsyon için amerikadan getirdiği herifler harbi işe yaramış adamlar resmen 90 dk oynuolar hırvatlar son 20 dk söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evde tek başımada fazla sevinemiyorum abi dsalkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu arada paso loss yiyorum forumun bi tarafına çok abandık sanırım az dengeleyelim ağır olanlar güvertenin öbür tarafına geçsin biraz. 1 mesaj buraya 1 tane başka yere atın bari HAHAHAHA dyna nın msjmış.. koptum dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kartlar ne oldu şimdi ya kimse biliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DarKRideR said: ilahi güç koruyor bizi kesin,ilahi güç ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi kamyon adam cezalı. tuncay volkan sanırım arda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 çok güzel yendik ya adamları o kadar kamera falan korktukları belliydi ama son anlar neden duruldular sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ulan hırvatları düşünüyorumda 119 da gol atmış bütün ülke ayağa kalkmıştır tura çıkmak için hazırlık yapıyolarken eleniyosun inanılşmaz bir şekilde. hırvat olsam ağlardım korkumdan bütün gece asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 arda yok tuncay yok biri daha yok ama kim bilmiyorum.. bi de volkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Maedhros said: burdada ambulans geçti ofpolis de geçiyo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 auhauhae inanılmaz ya turnuva boyunca bütün rakiplerinden bukadar küfür yiyen başka bir takım yoktur heralde adfsadfaf herkesin kulağının çın çın çınlıo olması lazım şu anda sdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hamit yok sanırım hakettik biz bu galibiyeti gerçekten bi mucize bu ya çok ilginç bi olay ve bu tarih te ilk kez yaşanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Karag8z said: Elendik. Muhehe bakalım bulabilcek miyim böyle. Abi bizim kaleciler niye böyle arızalı lan. Neden yani. Paşa paşa penaltılara gidelim 0-0. Niye 1-1 i zorlarsın ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 arda, tuncay, volkan, emre aşık cezalı. emre güngör, servet, emre belözoğlu sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 arda servet e.asik tuncay volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Haha bir zahmet heyecan geçtikten sonra 56. sayfadan itibaren bir daha okuyun, birisi o 2 dakika içerisinde 'nah' resmi bile koymuş lololololol!!bir!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Düşünsene arabayı alıp çıkıyosun yolda dolaşırken bi bakıyosun kimse yok , o ara gol yemişin penaltılara gitmiş filan elenmişin uhauhashuasduhasuhauhsduhasdhuasuhasduasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Emre Aşık Volkan Tuncay Arda yok benim bildiklerim. Ama bu kartlar gruplardan sonra silincekti ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DynamicK said: Bu arada paso loss yiyorum forumun bi tarafına çok abandık sanırım az dengeleyelim ağır olanlar güvertenin öbür tarafına geçsin biraz. 1 mesaj buraya 1 tane başka yere atın bari. sdjfhksdgsdgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yannız bişeye çok güldüm..rüştü golü kurtardığı zaamn tiplerin hepsi sütüne atladı rüştü "abi ben yaşlandım gelmeyin üstüme lan" türü hareketler yaptı..başka bi maçta volkana aynı şey olduğunda adam bütün takımı sırtında taşıyıp yürmüştü asduhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Cantona said: arda, tuncay, volkan, emre aşık cezalı. emre güngör, servet, emre belözoğlu sakat. sdadsa kim oynayacak 2. stoper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Of aptral ya. Pierre diyo "Terim bana loto bileti alsın", herif "Hocam Pierre sizden bilet istedi bidahaki maç için" off of bilmiyosan başkası çalışsın yerine ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Evet aynen, basıyorum problem loading page diyo, refresh çakınca düzeliyo bi yerden sonra, garbage'da topic falan açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar