mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bölüm kendi içinde güzeldi. kötü denemez. ama arcane nin dediği gibi fringe e uyum sağlayacak bi bölüm değil. gerçi walter'ın kafa güzelken kurduğu fanteziler inanılmazmış afhahf özellikle o icatlar falan kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ytse said: ben 5 dakikada izledim bolumu ileri gece gece o yuzden eglenceliydi ewet aynısını yaptım 40dklık dizi 10 dkda bitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pijamalı olivia <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 walter ne içtiyse aynısından isteyen var mı fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 forgiver said: pijamalı olivia <3 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bölümün yarısına falan anca gelebildim sıkıntıdan, 1.5 saattir falan ara ara izleyip sıkılıp başka bişiyle uğraşıyorum sora 5 dk daha izliyorum falan... Feci bayık yahu Bi de oliviayı nerede gördünüz de beğendiniz ben mi kaçırdım? (zaten tip olarak da çok erkek çocuğu falan geliyo bana güzel diyemem de, o kadar yorum alınca merak ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pijamalı güzel işte baya o koridorda yürürkene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gayet eğlenceli bölümdü de, zamanlaması kötü. geçen haftaki bölümden sonra hikayenin daha da ilerlemesini bekliyordum, 1 hafta daha bekliycez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bence igrençti yarısında kapadım sıkılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 önümüzdeki bölümlerde kesin ufaklıgın hikayenin sonunu değiştirmesi ile alakalı bir etkime olacak ... farklıydı sıkıldım seyrederkende cok da kotu degildi, olivia acık saclı makyajlı fena gorunmedi gozume :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fringe cinsel bi hastalık deil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben de fena baydım izlerken, 2 saate yaya yaya izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: fringe cinsel bi hastalık deil miydi? frengi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fringe'in havasına uygun bi bölüm olmadığı doğru, ama çok eğlenceliydi bence. singing corpses özellikle. üstelik cesurca bişey dizinin konseptine bu kadar aykırı bi bölüm yapmak, takdire şayan buldum. tabi haftaya hemen normal akışa dönmesini diliyorum öte yandan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 J.J Abrams'ın gül yüzünü görsek 3. sezon. adam okadar efsane diziler yaptı birinde bile gözükmedi be kardeşim. Fringe'in 3. sezonda son yayınlanan bölüm gibi sıradışı birşey yapıp alias, lost ve M:I III e gönderme yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dizinin ana konusunu hiçbirşekilde etkilemeyen bayık bölüm koymak yerine böyle sıradışı bi bölüm koymuşlar, güzel de olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 değişik bir bölümdü cidden. sonunda peter çıkıp gelcek diyodum da olmadı. çok klişe olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Muhteşem bir bölüm sonrası tipik vasat olması gereken bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oha oha geldi walternate.Adam giyinmiş kuşanmış da gelmiş.Bizim walterı üzcek bu walternate.Ee adamın çocuğunu çalarsan böyle olur.Bölüm normaldi ama bölüm sonunda coştu maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bomba sonu dışında da değişik ve güzel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 off bomba bitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 paralel evrenler bakanı walternate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ohannes bölüm sonu! spo baştaki garson kız çok güzeldi. bu da 2x22 promosu http://www.youtube.com/watch?v=fDz9AkLaUjU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ohaaa gelecek hafta efsanevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar