SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anodhen said: FromTheHell said: terbiyesiz ben kimsenin şahsına bi hakarette bulunmadım sen şuan hakaretediyosun kendine gel! Anodhen said: hiç bi sorunum olmayan bu adam kendini böyle rezil etti benim tek istediğim adam gibi konuşmaktı umarım başka insanı sinir kendini böyle rezil eden hıyarlar çıkmaz bidaha bu forumda ben bunu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: gelmiceksen niye adres istiyosun aga sen de o zaman iyi geceler ulan nerde olduğunu sordum işte izmirdeymişsin neyse ya çoluk çocukla bi saattir seviyesizliğin sınırlarına ulaştırdınız beni Allah bildiği gibi yapsın yazmayacam cevapta falan benim cevabım belli bana nedensiz yere kıl kapan adamla buluşurz yüz yüze napabiliyosa yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 küçükken çok mu dövdüler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: küçükken çok mu dövdüler nedir bak benle ilgli muhabbet yapmayı kes anlamıyomusun cevap yazdırtma bana ya çocukken seni iyi benzetmişlerki buluşalım diyince elin ayağın girdi birbirne kent kart hede höde ettin hadi lan uzatma tamam post most kas uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 cevap yazmıcam demedin mi sen en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uyutmadın adamı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bug var olm adamda sen bişi yazınca cevap vermek zorunda kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: cevap yazmıcam demedin mi sen en son yazmıcam dediğim içinmi arkamdan laga luga ettin afferim ulen sana çok yürekli çocukmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamınbiri said: bug var olm adamda sen bişi yazınca cevap vermek zorunda kalıyo. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Baya iyi ya adam iyi gaz yapmış valla. Bi de bu tuto bölümündeki ilk kavga olarak tarihe geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 tarih'e geçmez en fazla garbage'a taşınır... *koşarak uzaklaşır* hadi ben yatıyorum iyi geceler herkes'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gerçek hayatta yapamadığınız içinize bastırdığınız ezik taraflarınızı burda patlatmayın biraz karakter sahibi olun biraz kişilik sahibi olan arkamdan atıp tutmaz busefer bug falanda yok çıktım çunkü bu size tecrübe olsun çocuk çocuk işler yapıp ondan sonra toplanıp bide onu sıvamaya kalkmayın biraz idlerinizle barışık olun gittim ben arkamdan rahat rahat atıp tut şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Adres istemeler, "döverim" iması iyi hoş da, çok da öyle biri değilmişsin sanki? http://forum.paticik.com/read.php?20,1627262,1627277#msg-1627277 http://forum.paticik.com/read.php?6,3302153,3302367#msg-3302367 Neyse hadi ben de GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fizban bu konuya noktayı koy ama lütfen bunu yaparken virgülleri unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adam gitmiş :( yeni gördüm yaa a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bakın arkadaşlar bunlar noktalama işaretleri ,;.!"'- ? bunları kullanın kullandırın. ayrıca de eki ayrı yazılır bakın şöyle mesela: sen de aptalsın. sende aptallık var. mi eki ayrı yazılır daima. en önemli ders, susun da molla sansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Vay be 17 sayfa bunu mu konuştunuz ? Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu arada hadi gel yoğurtçuya madem adres istiyosun. birer silah kapalım noktalama işareti şeklinde. sen tırnak işaretini al ben ünlemi aliyim, hem ne güzel olur hem eğlenelim hem öğrenelim tadında.. ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 madem garbıçta değil, post kasayım, pühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi thread boyunca saçmalamışlar. Bi de farkettim ki, eğitime taşınsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çok eğlendik ama gece gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 niye üzgünsün o zaman? acınacak haldesiniz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar