Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Noktalama işaretleri (dersi fizban versin lütfen)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anodhen said:
FromTheHell said:
terbiyesiz

ben kimsenin şahsına bi hakarette bulunmadım sen şuan hakaretediyosun kendine gel!

Anodhen said:
hiç bi sorunum olmayan bu adam kendini böyle rezil etti benim tek istediğim adam gibi konuşmaktı umarım başka insanı sinir kendini böyle rezil eden hıyarlar çıkmaz bidaha bu forumda

ben bunu sevdim.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
gelmiceksen niye adres istiyosun aga sen de o zaman

iyi geceler

ulan nerde olduğunu sordum işte izmirdeymişsin neyse ya çoluk çocukla bi saattir seviyesizliğin sınırlarına ulaştırdınız beni Allah bildiği gibi yapsın yazmayacam cevapta falan benim cevabım belli bana nedensiz yere kıl kapan adamla buluşurz yüz yüze napabiliyosa yapar
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
küçükken çok mu dövdüler nedir

bak benle ilgli muhabbet yapmayı kes anlamıyomusun cevap yazdırtma bana ya çocukken seni iyi benzetmişlerki buluşalım diyince elin ayağın girdi birbirne kent kart hede höde ettin hadi lan uzatma tamam post most kas uzatma
Mesaj tarihi:
gerçek hayatta yapamadığınız içinize bastırdığınız ezik taraflarınızı burda patlatmayın biraz karakter sahibi olun biraz kişilik sahibi olan arkamdan atıp tutmaz busefer bug falanda yok çıktım çunkü bu size tecrübe olsun çocuk çocuk işler yapıp ondan sonra toplanıp bide onu sıvamaya kalkmayın biraz idlerinizle barışık olun gittim ben arkamdan rahat rahat atıp tut şimdi
Mesaj tarihi:
Adres istemeler, "döverim" iması iyi hoş da, çok da öyle biri değilmişsin sanki?
http://forum.paticik.com/read.php?20,1627262,1627277#msg-1627277
http://forum.paticik.com/read.php?6,3302153,3302367#msg-3302367

Neyse hadi ben de GG.
Mesaj tarihi:
bakın arkadaşlar bunlar noktalama işaretleri
,;.!"'- ?

bunları kullanın kullandırın.

ayrıca de eki ayrı yazılır bakın şöyle mesela:
sen de aptalsın.
sende aptallık var.

mi eki ayrı yazılır daima.

en önemli ders, susun da molla sansınlar.
Mesaj tarihi:
bu arada hadi gel yoğurtçuya madem adres istiyosun. birer silah kapalım noktalama işareti şeklinde. sen tırnak işaretini al ben ünlemi aliyim, hem ne güzel olur hem eğlenelim hem öğrenelim tadında.. ooh.
  • Yeni Oluştur...