toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tam burnumun dibinde silah patladı, arkasından noluyo lan diye bi ses ve iki el daha silah sesi. ödüm bokuma karıştı valla. zaten ilk katta ev, pencerelerle kaldırımlar arası 1 metre. 50 metre ötede emniyet müdürlüğü var adamların yaptıgı işe bak ya, hiç kimsede korku kalmamıs. panik yapmadan cekildim pencere kenarından. allahtan annem falan yok ogrenci evi. bi odaya tıkardı hepimizi :) polis gelmiş şimdi fotograf cekiyo flaşlar patlıyo. ulan sokaga cıkamıcaz bu haydutlar yuzunden off sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Taş atsaydın, yancılık iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fırca cekicektim gece gece ses etmeyin diye, vazgectim son anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bugün bizim burda da oldu. 8 kurşun sıkmış adam. birsürü polis falan filan geldi. e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 magandalar gene korkuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bugün bizim burda ne oldu biliyo musunuz? Arkadaşla buluşucaz. Bekliyorum bankta. Beyaz ayakkabı giymiştim bi de. Bankın tepesi ağaç. Oh diyorum gölge ne güzel. Ayağımın ucunda bişi hissettim. Bi baktım kuş sçmış. İşte bizim burada bu oldu bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 beyaz ayakkabı saks zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nileppezdel said: Bugün bizim burda ne oldu biliyo musunuz? Arkadaşla buluşucaz. Bekliyorum bankta. Beyaz ayakkabı giymiştim bi de. Bankın tepesi ağaç. Oh diyorum gölge ne güzel. Ayağımın ucunda bişi hissettim. Bi baktım kuş sçmış. İşte bizim burada bu oldu bugün. 10 dakika arayla 2 kere kuş sıçtı kafama kaç sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 maykıl ceksında süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: beyaz ayakkabı saks zaten demek sucks zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Spastik_Serce said: bugün bizim burda da oldu. 8 kurşun sıkmış adam. birsürü polis falan filan geldi. e Bizim burda 13 kurşun sıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Biz O.. Çocuğuyduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 münferit bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu aksam saat 19 sularında bızım evıın onunden bı hatun gectıı daş ben dırek ustumu gıyıp sokaa fırladım annem noluyo nereye bolee dedı bakkala ekmek almaya dedım yaa ıste bolee ama ne hatundu var ya ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu yanlışlıkla şikayet ediyordum, mouse kaydı. İyi ki onaylama sayfası falan var :S Modlar gelirse ben yokum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xaenin said: Taş atsaydın, yancılık iyidir. yalancı tanıklık 3 yıldan başlıyor yerse buyur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 4 ay-1 yıl. Mahkeme önünde olursa veya yeminli olarak yetkili birine karşı yapılırsa 1-3 yıl, kalanını yazmayayım çünkü çok var. İşsizliğim üzerimde evet sdf. Kısmen tutturmuşsun ama olsun aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bizim burdada oluyor sık sık texasa döndü ortalık gece 10 dan sonra dolasmaya korkuyor insans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 patates at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fede said: patates at laaaahn ben bunu yazmaya geldim okadar yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 canım pattis çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hala mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 MADALYAMI KİM ALDI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pattis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar