Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evin önünde çatışma çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam burnumun dibinde silah patladı, arkasından noluyo lan diye bi ses ve iki el daha silah sesi. ödüm bokuma karıştı valla. zaten ilk katta ev, pencerelerle kaldırımlar arası 1 metre. 50 metre ötede emniyet müdürlüğü var adamların yaptıgı işe bak ya, hiç kimsede korku kalmamıs.

panik yapmadan cekildim pencere kenarından. allahtan annem falan yok ogrenci evi. bi odaya tıkardı hepimizi :)

polis gelmiş şimdi fotograf cekiyo flaşlar patlıyo. ulan sokaga cıkamıcaz bu haydutlar yuzunden off sinirlerim bozuldu.
Mesaj tarihi:
Bugün bizim burda ne oldu biliyo musunuz?

Arkadaşla buluşucaz. Bekliyorum bankta. Beyaz ayakkabı giymiştim bi de. Bankın tepesi ağaç. Oh diyorum gölge ne güzel. Ayağımın ucunda bişi hissettim. Bi baktım kuş sçmış. İşte bizim burada bu oldu bugün.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Bugün bizim burda ne oldu biliyo musunuz?

Arkadaşla buluşucaz. Bekliyorum bankta. Beyaz ayakkabı giymiştim bi de. Bankın tepesi ağaç. Oh diyorum gölge ne güzel. Ayağımın ucunda bişi hissettim. Bi baktım kuş sçmış. İşte bizim burada bu oldu bugün.

10 dakika arayla 2 kere kuş sıçtı kafama kaç sene önce.
Mesaj tarihi:
bu aksam saat 19 sularında bızım evıın onunden bı hatun gectıı daş ben dırek ustumu gıyıp sokaa fırladım annem noluyo nereye bolee dedı bakkala ekmek almaya dedım yaa ıste bolee ama ne hatundu var ya ufff
Mesaj tarihi:
4 ay-1 yıl. Mahkeme önünde olursa veya yeminli olarak yetkili birine karşı yapılırsa 1-3 yıl, kalanını yazmayayım çünkü çok var.
İşsizliğim üzerimde evet sdf.

Kısmen tutturmuşsun ama olsun aheh
  • Yeni Oluştur...