mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nefis oldu acayip sevincliyim bende...tuncay da gelin gibi oldu kalede heheh yalniz birsey aklima geldi..e hadi sepet volkan super sacma bir haraketle kirmizi kart gördü, hakemin penalti vermemesinin sebebi sanirim oyun top alanindan ciktiginda o haraketi yapmis olmasi... hani inanilmaz resmen inanilmaz...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 biz adama çakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 rakip hırvatistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nefes nefeseyim be hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 allaha inandim su macta, misyoner gorevi gibi, ayaginiza kafaniza saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 olley burda havai fişek atıyorlarr ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ligtv yazmış sry unutmuşum gaynak göstertmeyi :F dedim bi an ne oluo portekiz taktik mi kasıo :F maahauhaha bu arada harbiden hakan balta ne defansta ne ilerde pek bir iş yapmadı kendini düzeltmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 JungleRRx said: Buyse said: ABİ RIDVAN NE DEDİ DİGİTÜRK TE ANLATIN PLS volkan kırmızı gördüğünde bildiğin enrage oldu rıdvan :D - VOLKAANNNNN YAPMAAAA. OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİMİZ BİTTİ YAPILIR MI BUUUUU falan diye bağırıyodu :D o an ben koptum ahaha sesi filan kısıldı bağırmaktan. kalktı masadan giricekti sahaya heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kendimi rakıya vuracam lan... silah atan adama bağırdım adam tırstı olum çok garip bi yer oldu burası bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bu maçta o tribünlerde olmak vardı cidden be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Galibiyete pek sevinemedim doğruyu söylemek gerekirse,en çok üzüldüğüm ise Peter Cech gibi bir kalecinin 2. goldeki basit hatası,ama Nihat olmasa eminim başkası o kadar iyi vuramazdı :) Nihat ya,küçüklüğümden beri şu adamın hastasıyım,ilk formamdır BJK-Nihat.O attıkça nasıl sevindim tahmin edemezsiniz :D Off sevindim,umarım Fatih Terim salağı biraz akıllanmıştır da Hırvatistan maçına Hamit ileri de başlar, Gerçi asıl sorun,stoperde kimi oynatacağız? Artık revirden adam kaldırıp getiriyoruz oynasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sg-1 said: Bu maç bitti biter bunu 2-0'ken söylemiştim. Kapağı kendi kendime yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 of selçuk manav ne andon bi herifsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 turnuvanın en güzel golüydü be ne kesti plaseyi aslan nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 reklamlar işe yaradı lan, işte çocuklar bunun için doğdunuz. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 DynamicK said: Larva said: NE MAÇTI YA türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D TÜRK VİTESİ FTW!!! lol kendimi gördüm mesajda Hahaha aynısı benim bu arada yarına projem var başlim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tunch said: ulan para kazanmaya başlıyım , ilk işim bu tip bi turnuvaya gidicem. orda olmak vardı be tekrarıda var dev ekranda eğlenceli olr dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nihata bak yaa nası konuşuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sg-1 said: sg-1 said: Bu maç bitti biter bunu 2-0'ken söylemiştim. Kapağı kendi kendime yapayım :D ben birinci yarının sonunda bunu dedim. Mazoşist lan bizim takım harbi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arkadaşlar 1. Portekiz. Atılan, yenilen gollere bakın. Onu da geçtim 2'li averajda da durum ortada. Detaylı bilgi burda. http://www.livescore.com/euro.dll?page=group_a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 UEFA sayfası iptal. Daha haberi giremediler. Adamların hazırladığı haber ellerinde patladı herhalde, yenisini yazıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rewendor said: DynamicK said: Larva said: NE MAÇTI YA türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D TÜRK VİTESİ FTW!!! lol kendimi gördüm mesajda Hahaha aynısı benim bu arada yarına projem var başlim bari benim de yarina proje var ama kafa mi kaldi anasini satim maci izlerken, biraz kendime gelmem gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 VOLKAN DA AGZINA VURDUYSA KOLLER'IN, ELINE SAGLIK. SIKMASIN CANINI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahaha aynen. uefa fena patladı fena. yalnız futbol tarihinin en inanılmaz 5 maçından biridir bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ilk şut 16.dkda ilk korner 30 küsür sonuç 3-2 adam gibi top oynasak portekizide yenerdik çekleride zaten 10 dk oynıyarak yendik takımın her mevkiide sakatı var buna rağmen futbolcuların hırsı ile yendik ft 2. yarıda anladı saldırtmayı takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar