Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

nefis oldu acayip sevincliyim bende...tuncay da gelin gibi oldu kalede heheh

yalniz birsey aklima geldi..e hadi sepet volkan super sacma bir haraketle kirmizi kart gördü, hakemin penalti vermemesinin sebebi sanirim oyun top alanindan ciktiginda o haraketi yapmis olmasi...

hani inanilmaz resmen inanilmaz...:D
Sosyal ağlarda paylaş

JungleRRx said:
Buyse said:
ABİ RIDVAN NE DEDİ DİGİTÜRK TE ANLATIN PLS

volkan kırmızı gördüğünde bildiğin enrage oldu rıdvan :D

- VOLKAANNNNN YAPMAAAA. OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİMİZ BİTTİ YAPILIR MI BUUUUU falan diye bağırıyodu :D

o an ben koptum ahaha sesi filan kısıldı bağırmaktan. kalktı masadan giricekti sahaya heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Galibiyete pek sevinemedim doğruyu söylemek gerekirse,en çok üzüldüğüm ise Peter Cech gibi bir kalecinin 2. goldeki basit hatası,ama Nihat olmasa eminim başkası o kadar iyi vuramazdı :)

Nihat ya,küçüklüğümden beri şu adamın hastasıyım,ilk formamdır BJK-Nihat.O attıkça nasıl sevindim tahmin edemezsiniz :D

Off sevindim,umarım Fatih Terim salağı biraz akıllanmıştır da Hırvatistan maçına Hamit ileri de başlar,

Gerçi asıl sorun,stoperde kimi oynatacağız? Artık revirden adam kaldırıp getiriyoruz oynasın diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
Larva said:
NE MAÇTI YA
türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D
TÜRK VİTESİ FTW!!!

lol kendimi gördüm mesajda

Hahaha aynısı benim bu arada yarına projem var başlim bari
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
DynamicK said:
Larva said:
NE MAÇTI YA
türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D
TÜRK VİTESİ FTW!!!

lol kendimi gördüm mesajda

Hahaha aynısı benim bu arada yarına projem var başlim bari

benim de yarina proje var ama kafa mi kaldi anasini satim maci izlerken, biraz kendime gelmem gerek =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...