tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kişiselde olabilirdi ama çok salak bi durum oldugu için burayı uygun gördüm. böyle tv izlerken boynu bükük dalarya insan; işte o anlarda ağzımda bi yarım litre su akıyo herhalde. yatarkende oluyo böle yastık su olmuş okula giderkende serviste uyuya kalıyorm bazen akıyo böle camdan süzülüyo tükrüklerim, hatta yanımdaki kız okula geldiğimde beni uyandırıp ''istersen bi elini yüzünü yıka'' demesi vardı ki , o an hayatımın en :( anlarından biriyidi. böyle sorunlar sizde de oluyomu bi çok kişide gördüm ben hatta videoya falan çekmiştk bi arkadaşı uyurken sırasının üstünde akıyodu salyaları ağzı açık uyumakla ilgili bi sorun sanırım (geçen gece yemin ederim sivrsisinek yuttum bide galiba) neyse cidden midede mi bi sorun var acaba? ııyy iğrenç, tanrımm şu yazıyı yazarken bile omuzumda bi nemlilik var çok pis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 REFLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nası yani senin herdaim azının suyu akıyo o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 he orgum ben zaten uyurken dedik aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sonuş olarak proton inhibitörü kullanıcaksın + diyet (kilo diyeti değil mide) mide kapakçığı ile ilgili reflü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yok aga, ne bende ne ailemde ne de tanıdıklarımda böyle bir şey gördüm. hatta ilk kez senden duyuyorum. bu arada, hatun lafı sağlam sokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne bilim şu anda bi nemlilik var demişsinde. valla ilk defa böyle bişey duydum. tamam herkesin ille ağzının suyu akarda uyurken.bi doktora görün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ağzını kapa yeter bence.ağız açık uyunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 montla uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 her gece uyurken uykumun belli bi periyodunda benim de akıyor yastığı çeviriyorum sonra sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yağmurlukla uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tellos said: he orgum ben zaten uyurken dedik aga X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 geliyim ben sana endoskopi yaparım kankut sende ya reflü var ya da tenya çok fazla çiğ et(salam sucuk) yemek tenya yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sırt üstü yat v.s. Benim de akıyor da reflü falan yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tenya olabilir o abi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ağzını havada tut uyurken hep, akamasın salya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mADmaXimus said: tenya olabilir o abi cidden Evet tenya olabilir demişlerdi. Bende o da çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ağızdan salya akma olayı var bendede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi bi ara bendede oluyordur tenya menya korkutmayın beni ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 konuyu açınca ağzım sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tenyalar nerde yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Tenyalar bagirsakta yasar bagirmasakta. edit : espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -phhh, fire in the hole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 taking fire need assistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 delikte ateş varrr reflü ne ya anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar