axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fraxis Colonization'ın yenisini yaptığını duyurdu. Oyun Civ4 motorunu kullanacak ve projenin başında Sid Meier var, ekip de Beyond the Swordu yapan ekip. Sonbaharda çıkacakmış. http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=315205 http://www.worthplaying.com/press/285/CivIV_Colonization_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 OEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAMN YOU SID MEIER!!! Lan yeni kız arkadas buldum ayrılamam ya. Kızla gorusmem lazım bası aksamlar . OEEEEF Kurktur monttur gene gitti gunner ya OEEEFFf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Pirates + Civilization + Colonization gibi göründü bana. Pekzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 umarım sadece ülke seçiminde sömürge devletleri dışında da secim yapabilirz osmanlı olup amerika kıtasını müslümanlaştırmak falan kızıl derilileri devşiriyoruz falan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İyide onun icin oynucagın oyun Civizilation. Colonizationun olayi gereksiz detaylı trade mantalitesiydfi. Tek sevmedigim kisim cay vergisi yuzunden tartıstık mı buyun cayların gitmesiydi onu bizraqz duzenlerlerse sorun kalmazç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yok civ la alakasi yok, motor harici. bildigimiz colonization, yeni arti birseylerle beraber ama civ gibi onca devlet, teknoloji vs yok. olmasin zaten, ben colon oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 devlet teknolojı yok foundıng fathers war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Oba süper oldu bu haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 OMFGGG GGG ! !!! !1 1 11 1 :)-D Süper haber! :) Revolution'ı paketleyip Civ5'e geçerler diye düşünüyordum. Araya böyle birşey sıkıştırmaları muhteşem olmuş. Colonization'ın unutulmamış olması da bir o kadar harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 vay be, onca yıl sonra colonization. unutulmuş franchise derken ciddi büyük sürpriz oldu. oynamış mıydım ondan bile emin değilim ya gerçi, kesinlikle kaçmaz bu ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kolonilicem her yeri, sonra vurucam kirbaci vurucam kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oha. çok. iyi. deklare independans deyip gemilerin nereden geleceğini beklemek. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu arada ilk oyun abandonware. Merak edenler, özlemiş olanlar buradan indirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 harika olmuş ilk oyunu oynamamıştım çok merak ediyor bulamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi ilk oynu oynamamak butyuk kufurdur babamın 486 sx 25 laptopunda her tatile gittigimde gunlerce oynadım max max 2 koloniyle bitirdim hep oynu verdim kendimi monta kurke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 indirip oynaylaım aga o zaman bu ayıbı örtelim umarım çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İlk oyuna bilgisayarımın raminin yetmediğini, mahalle arkadaşımın soundblaster desteğiyle takır takır oynadığını hatırlıyorum. Aynı çocuk seneler sonra tahminen ben hala Colonization falan oynarken Fifa 96'yı göstererek psikolojimi bozmuştu ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arcane said: İlk oyuna bilgisayarımın raminin yetmediğini, mahalle arkadaşımın soundblaster desteğiyle takır takır oynadığını hatırlıyorum. Aynı çocuk seneler sonra tahminen ben hala Colonization falan oynarken Fifa 96'yı göstererek psikolojimi bozmuştu ehueh. ahaha abi adam pc emrahı ya ya ne guzeldi simdi dusundumde kursam mı tekrar ama benim nedense bu kızılderilierle biş sıkıntım wardı anasını satıyım ne isterlerse verirdim sıkılıp atlı tufekli dalarlardı bana bende verirdim cannonu verirdim kanonu akıllanırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çocukluğunda baya bi iz bırakmış galiba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 omg gecelerim sabahlarım uykum böhühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hep basarisiz olmusumdur bu oyunda ama cok ta sevmisimdir. Sevindim bu habere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oh be! Sonunda bekledigim haber, hollanda yi secip 200 e incik boncuk alip 1300 e yerlilere kakalamazsam neyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Haha Incalardan silver alırdım 25 emi 50 yemi ne, direk avrupaya 2k ya mı ne satardın =p abartı kar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 arcane said: Bu arada ilk oyun abandonware. Merak edenler, özlemiş olanlar buradan indirebilir. indirdim, ic ice zipli dosyalar var, bil halt anlamadim, nasil calisicak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 free colonization diye bir nane ile yeniden nostalji yaşadım gibi.. ancak turnbased an itibariyle hiç sarmadı.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar