Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lan kac kere yazdım irc de msn de sana cvp vermedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 karar verdim ben de oynıycam. tuto for dummies pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Penth'i atalım sendikadan bence. Ema sen gir oyunlara, hırpalanarak alışırsın zaten, oynarken de anlatırız. Tuto oyunun kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok sen anlamadın benim n00bluk derecemi xae. daha oyunun hangi sürümünü nerden şey edip nerden bağlanıcaamı filan bilmiyorum, kRokunç newbieyim. game play tutosu diil, lojistik destek istiyom yani, gameplay zaten çözülür bi şekil oyun warcraft di mi mesela? :P ahahahaha edik: zeugna öm'den yönetiverdi, sağolsun. bilgileri almış oldum, 3 vakte kadar gelebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu oyun ne nooblar gordu abla, sen kendini uzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ha bak onu ben de bilmiyorum, oyun 1.20c bizdeki ve warcraft sanırım, ben direk topluca almıştım birinden tıklayınca girdi. Sen bir şekilde 1.20c bulmalısın, .reg dosyası var bi tane bizim server için, onu da bulalım. Hah nedanko said: Buradan dosyayi cekiyorsunuz. Icindeki ".reg"(registry) dosyasini calisitirp sisteminize ekliyorsunuz. Diger kalan 2 dosyayi warcraft klasorunuze koyuyorsunuz. Warcraft klasorune koydugunuz dosyalrdan ".exe" uzantili olan dosyayi calistiriyorsunuz. Battle.net uzerinden paticik sunucularina baglaniyorsunuz.. Yasadiginiz teknik sorunlari bu baslik altinda bildirirseniz yardimci olmaya calisacagim. Iyi Eglenceler! Diğer 2 dosyayı bi yere atmana gerek yoktu yalnız sanırım, reg'i açıyosun tamam okey diyosun hallediyor o. Biri anlatabilir mi ben burda çırpınıyorum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bana öğret desem kovarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Disi Pati'lere Turkiye Dota Milli Takim Kaptani olarak ozel ilgi gosteriyorum ema apla, sikma canini. Gel, senden bir `pr0` yaratiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sinan bana öğretirken mememi elledi. güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben de gelicem de, -Wissy şimdi bin tane laf sokar, malum çok iyi anlaşamıyoruz kendisiyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gel gel bişey olmaz şeker gibi çocuktur tanısan çok seversin fgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: bana öğret desem kovarsınız :p bende öğretirim dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 wissy olmadi ben yardimci olurum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cons said: sinan bana öğretirken mememi elledi. güvenmeyin. Bana kendini cok farkli tanittin =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 khala yı bul getir basket bölümünden o öğretsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hakkatten bende biraz ortam sakinleşse dönücem de işte gelemiyom hiç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben çok iyi intihar komandosu olmayı öğretirim her oyunda, dota, cs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bugün geliyodum normalde, her bi şey indi etti, kurulması kalmıştı ama pc sizlere ömür oldu. artık önümüzdeki haftalara bakıcaz... ama zaten sendika da yalan olmuş sanki hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yok be Ema her aksam - gece oyun donuyo baya, ama MSN vermen lazim harasslayip cagirabilmemiz icin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 HADİ GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dayıço 256ram le aksam ortamlara nooolooourr? caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Beni kesiyorlar diye ağlamayan herkese kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben geliyorumda keserseniz bozuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 up abi çok dağıldık hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eski gunlerden eser kalmadi cidden. kac kisi geri donmek istiyor... duyalim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar