Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: İsviçre - Türkiye

Buyse

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
Emre Aşık, Tümer, Tuncay, Gökdeniz...Fail.
Yabancı basın tasak geciyodur herelde Fatih Terim'le, Kazım ilk maçın en iyisi değil miydi, neden bu maç yok diye.

Semihin olmaması ve Gökdenizin olması gayet başarılı bir seçim bence.

Canavar gibi oyuncu Gökdeniz. Oynaması çart.

Tuncay mecburen oynuyo, çünkü elimizde forvet yok. Kazım gol atan türden bir oyuncu değil, Semih ilk 11 oyuncusu değil, forvet kalmadı geriye.

Tümer yerine Hamit oynasa sağ beke Sabri geçse ideal bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Tümer'in yerine Topal ya da Ayhan'ı alsa 10 kat daha fazla mücadele edeceğinden adım gibi eminim. Tümer'in ne olacağı belli değil. Zar atmak gibi bişey, yüksek gelirse gelir yoksa varlığının farkına varmayız. Orta sahanın ortasına hem hücüm hem de savunma yapabilen adamlar lazım artık. Sadece hücum ya da sadece savunma düşünen adamlar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
toggie said:
Emre Aşık, Tümer, Tuncay, Gökdeniz...Fail.
Yabancı basın tasak geciyodur herelde Fatih Terim'le, Kazım ilk maçın en iyisi değil miydi, neden bu maç yok diye.

Semihin olmaması ve Gökdenizin olması gayet başarılı bir seçim bence.

Canavar gibi oyuncu Gökdeniz. Oynaması çart.

Tuncay mecburen oynuyo, çünkü elimizde forvet yok. Kazım gol atan türden bir oyuncu değil, Semih ilk 11 oyuncusu değil, forvet kalmadı geriye.

Tümer yerine Hamit oynasa sağ beke Sabri geçse ideal bulunur.

Abicim önceki maç neden forvet oynamadı o zaman bu adam?
Gösterdiği performans da ortada yani. İnsallah eski günlerine bugün döner de yanıltır bizi ama böyle düşünerek Mevlüt'ü tek forvet bile cıkarabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Tümer'in yerine Topal ya da Ayhan'ı alsa 10 kat daha fazla mücadele edeceğinden adım gibi eminim. Tümer'in ne olacağı belli değil. Zar atmak gibi bişey, yüksek gelirse gelir yoksa varlığının farkına varmayız. Orta sahanın ortasına hem hücüm hem de savunma yapabilen adamlar lazım artık. Sadece hücum ya da sadece savunma düşünen adamlar değil.

İşte o yüzden Hamit'i oraya koydum ben.

Ha illa Sabri olmaz sağ bek hamit olcak diyosa Ayhan da doğru bir tercih olur.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Abicim önceki maç neden forvet oynamadı o zaman bu adam?
Gösterdiği performans da ortada yani. İnsallah eski günlerine bugün döner de yanıltır bizi ama böyle düşünerek Mevlüt'ü tek forvet bile cıkarabiliriz.

Nihat ve Mevlüttü sözde forvetler, forvetsiz oynadık aslında nerdeyse.

Tuncay'a karşıyım ben de zaten, ama 2 tane forvet lazım bize. Biri Nihat. Diğeri için Mevlüt (geçtim milli takımı elemelerde bile işi yok bence) Semih (90 dklık performansı yok) ya da Tuncay olcaktı. Kim olsa çok farketmiyo. Ama Semih yine de belki denenip Tuncay olmadı b planı olarak girebilirdi evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim tarz yaratmaya çalışıyor beklenmedik işler yapmaya çalışıyor ama affı olmuyor bu turnuvada işte.
Kendini göstermeye çalışıyor bence.Türkiye yi ilerletmeyi riske atarak euro2008 den en çok payı kendisinin almasını istiyor.

Portekiz maçı hatalar silsilesiydi.Üzerine İsviçre yle oynuyoruz.3 yıl öncenin hesabı var + İsviçre T.D Jakob un iddialı açıklamaları var.Burdan alınılacak mağlubiyet herşeyi bitireceği gibi Türk halkını futboldan bile soğutur.Ne gazla geldik buraya.

Ben yenileceğimizi tahmin ediyorum görelim bakalım.

Bu arada İsviçre de Frei oyhnamıyor değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

İsviçre çekler karşısında iyi mücadele etti savunması iyiydi ofansif anlamda pek bişey yapmadılar ama Çek gibi bi takıma karşı çok iyiylerdi.Umarım bize de aynı olmazlar.
Bizse portekiz karşısında çok donuktuk.Beraberliğe maç başında razıydık.Fatih Terim 1-0 dan sonra beraberliği ararken 2. gol bizi yıktı dese de ben 1-0 dan sonra beraberliği arayan bi türkiye görmedim.
Direkler bizi kurtardı direkler olmasaydı Turnuvanın tarihi farkını yiyebilirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu portekiz kadromuz
turkiye : volkan demirel, hamit altintop servet cetin gökhan zan hakan balta, emre belozoglu mehmet aurelio kazim kazim,tuncay sanli mevlüt erdinc, nihat kahveci

bu isviçre kadromuz
Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Servet Çetin, Emre Aşık, Hakan Balta Aurelio, Tümer Metin, Arda Turan, Gökdeniz Karadeniz, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...