BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gökdeniz ve Tümer hertürlü iş yapar tekniğiyle , defans hatası yapmazsak uzaktan şutla mutla 1 gol bulur alırız. Ama nereye kadar böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tellos said: ya abi hamitin gerçek mevkisi ne back mi oynuyo o adam koy arkasına bi adam sabri falan onun onunde oynat haaamiti mis gibi Fatih Terim ben ders veririm moduna girdi anlaşılıyor. Hiç bir eleştriyi gene sallamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 toggie said: Emre Aşık, Tümer, Tuncay, Gökdeniz...Fail. Yabancı basın tasak geciyodur herelde Fatih Terim'le, Kazım ilk maçın en iyisi değil miydi, neden bu maç yok diye. Semihin olmaması ve Gökdenizin olması gayet başarılı bir seçim bence. Canavar gibi oyuncu Gökdeniz. Oynaması çart. Tuncay mecburen oynuyo, çünkü elimizde forvet yok. Kazım gol atan türden bir oyuncu değil, Semih ilk 11 oyuncusu değil, forvet kalmadı geriye. Tümer yerine Hamit oynasa sağ beke Sabri geçse ideal bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Tümer'in yerine Topal ya da Ayhan'ı alsa 10 kat daha fazla mücadele edeceğinden adım gibi eminim. Tümer'in ne olacağı belli değil. Zar atmak gibi bişey, yüksek gelirse gelir yoksa varlığının farkına varmayız. Orta sahanın ortasına hem hücüm hem de savunma yapabilen adamlar lazım artık. Sadece hücum ya da sadece savunma düşünen adamlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aceto bugün değinmiş , kopya versene Ferguson diye bir yazıda... Terim kalabalık, teknik 6lı ortaha saha ve forvetsiz oyunu denedi çok ama deneysel bir turnuva olmuyor malesef 4 yılda 1 olan böyle olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/06/ferguson-kopya-versene.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: toggie said: Emre Aşık, Tümer, Tuncay, Gökdeniz...Fail. Yabancı basın tasak geciyodur herelde Fatih Terim'le, Kazım ilk maçın en iyisi değil miydi, neden bu maç yok diye. Semihin olmaması ve Gökdenizin olması gayet başarılı bir seçim bence. Canavar gibi oyuncu Gökdeniz. Oynaması çart. Tuncay mecburen oynuyo, çünkü elimizde forvet yok. Kazım gol atan türden bir oyuncu değil, Semih ilk 11 oyuncusu değil, forvet kalmadı geriye. Tümer yerine Hamit oynasa sağ beke Sabri geçse ideal bulunur. Abicim önceki maç neden forvet oynamadı o zaman bu adam? Gösterdiği performans da ortada yani. İnsallah eski günlerine bugün döner de yanıltır bizi ama böyle düşünerek Mevlüt'ü tek forvet bile cıkarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 toggie said: Tümer'in yerine Topal ya da Ayhan'ı alsa 10 kat daha fazla mücadele edeceğinden adım gibi eminim. Tümer'in ne olacağı belli değil. Zar atmak gibi bişey, yüksek gelirse gelir yoksa varlığının farkına varmayız. Orta sahanın ortasına hem hücüm hem de savunma yapabilen adamlar lazım artık. Sadece hücum ya da sadece savunma düşünen adamlar değil. İşte o yüzden Hamit'i oraya koydum ben. Ha illa Sabri olmaz sağ bek hamit olcak diyosa Ayhan da doğru bir tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 toggie said: Abicim önceki maç neden forvet oynamadı o zaman bu adam? Gösterdiği performans da ortada yani. İnsallah eski günlerine bugün döner de yanıltır bizi ama böyle düşünerek Mevlüt'ü tek forvet bile cıkarabiliriz. Nihat ve Mevlüttü sözde forvetler, forvetsiz oynadık aslında nerdeyse. Tuncay'a karşıyım ben de zaten, ama 2 tane forvet lazım bize. Biri Nihat. Diğeri için Mevlüt (geçtim milli takımı elemelerde bile işi yok bence) Semih (90 dklık performansı yok) ya da Tuncay olcaktı. Kim olsa çok farketmiyo. Ama Semih yine de belki denenip Tuncay olmadı b planı olarak girebilirdi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fatih tekke kadroda değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Değil. "Forvet" olarak oynayabilecek herkesi özellikle kadrodan attı Terim. Fatih Tekke, Ümit Karan, Halil Altıntop, Gökhan Ünal ve daha aklına kim gelirse, hiçbiri kadroda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Zaten diyodu değişik bişi denicez bu turnuvada, 6 orta saha oynıcaz falan diye. Olcak gibi diilki yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 zaten zor bela turnuvalara katılıyoruz, bi de turnuvayı deneme olarak kullanıyoruz. aklı yerinde değil herelde terim'in bu sıralar. ders almam veririm derken bundan bahsediyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Turnuva yeni taktik deneme yeri mi yahu? Onca hazırlık maçı grup elemeleri niye yapıldı? Hadi en kötü madem böyle bi halt edicen bi tane sağlam forvet koymaz mısın takıma nolur nolmaz yedekte dursun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 allaha emanet olucak gibime geliyo ortasaha ile forvet arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fatih Terim tarz yaratmaya çalışıyor beklenmedik işler yapmaya çalışıyor ama affı olmuyor bu turnuvada işte. Kendini göstermeye çalışıyor bence.Türkiye yi ilerletmeyi riske atarak euro2008 den en çok payı kendisinin almasını istiyor. Portekiz maçı hatalar silsilesiydi.Üzerine İsviçre yle oynuyoruz.3 yıl öncenin hesabı var + İsviçre T.D Jakob un iddialı açıklamaları var.Burdan alınılacak mağlubiyet herşeyi bitireceği gibi Türk halkını futboldan bile soğutur.Ne gazla geldik buraya. Ben yenileceğimizi tahmin ediyorum görelim bakalım. Bu arada İsviçre de Frei oyhnamıyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Frei turnuvayı kapattı. İsviçre bizden daha iyi değil, ben hala Fatih Terim'e ragmen kazanacagımıza inanıyorum, inanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İsviçre çekler karşısında iyi mücadele etti savunması iyiydi ofansif anlamda pek bişey yapmadılar ama Çek gibi bi takıma karşı çok iyiylerdi.Umarım bize de aynı olmazlar. Bizse portekiz karşısında çok donuktuk.Beraberliğe maç başında razıydık.Fatih Terim 1-0 dan sonra beraberliği ararken 2. gol bizi yıktı dese de ben 1-0 dan sonra beraberliği arayan bi türkiye görmedim. Direkler bizi kurtardı direkler olmasaydı Turnuvanın tarihi farkını yiyebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sacma sapan bir kadro daha, ilkine nazaran daha iyi gorunse de sen neden komple degistirirsin ki herseyi. Kazim iyi bir oyundan sonra yok, neden yok? O zaman turnuvaya arda ile baslasaydin breh zindik. Insallah terim inadindan vazgecer, insallah kici yere iner :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 az önce fm'de yarı finalde elendim :< ispanya eledi fatih terim'e inat başladım zaten eheh yıldıray, ümit karan, ibrahim toraman falan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Emre Aşık yerine Emre Güngör olsa çok daha iyi olurdu. Gökdeniz Kazım-Kazım'ı katlar. Arda solda Tuncay'ı katlar. Tuncay da forvette Mevlüt'ü katlar. Yetenekte Mevlüt katlar ama heyecanlı çok, tecrübesi ve sakinliğiyle Tuncay ağır basar. Nesini beğenmediniz ki kadronun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kazım yerine gökdeniz emre yerine tümer ilk 11 de. gökhan zan yerinede emre aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu portekiz kadromuz turkiye : volkan demirel, hamit altintop servet cetin gökhan zan hakan balta, emre belozoglu mehmet aurelio kazim kazim,tuncay sanli mevlüt erdinc, nihat kahveci bu isviçre kadromuz Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Servet Çetin, Emre Aşık, Hakan Balta Aurelio, Tümer Metin, Arda Turan, Gökdeniz Karadeniz, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arda'yı da kalın yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar