Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hiç tahmin etmezdim bi gün böyle bir başlık acacağımı. ama madem şişirecez bu topu madem önde nihat varken de şişirecez, balık ayhan varken de şişirecez, bülent ersoy da varken şişirecez al kardeşim madem hakanı. oynayamıyorsun işte başka bişey. olmuyor. ersen martini al lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 crouch u türk yapalım oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sopa dikelim 2 metre 10 santim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ersenlik hakanlık bişey yok takımda. hakanı, ümit karanı almadıysan, orta yapmıcaksın arkadaş. hala bunda diretmenin anlamı yok. defans alsın emreye versin, emre kanada oynasın, ya top ölsün, yada pepede kalsın. yapma işte yani olmuyor. hazırlık maçlarında da mı görmedin öküz derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hiç katılmamak daha iyi dert yok tasa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 beleşci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede haklı arkadasım sistem sistem diyosun sistemini isleten oyunculara bak tuncay,mevlüt,sabri bunlarla bu sistem olmaz arkadas klasik 4-4-2 cıkıcaksın o zaman koyucaksın kralı ümiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 forgiver said: hiç katılmamak daha iyi dert yok tasa yok avusturyalı taraftarlar katılmayalım rezil olcaz die dilekçe vermişler. biz de verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahanda başlık açılmış, walla doğrusun bu opyunda hakan süper oynardı hatta ortalığı açar top indiri takımın karşı saha da kalmasını sağlardı, ama yarın çek maçında çok işe yararmıydı bilemem hakan bu takımda kırk yaşına kadar oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hakan şükür oynasa yine aynı şey olcaktı,hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ciddi kötüydü bizim takım ya. fatih terim'i severim ama bazı konularda boş inatları var ve artık çekilmez olmaya başladı. anasını satim 2 top yapamadık lan. göze hoş gelecek bişeler yapsak da 5-0 yenilsek bu kadar üzülürsem ne olayım. neyse 2'de iyidir bu futbola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben dedim işte maçtan önce kanatta yardıracak adam lazım fdiyenlere. Ortalayacağın adam yok ki içeride. Kanattan içeri girecek adam lazım bu kadroya. Bi dahaki maçta Arda-Tuncay oynar çılgın atarız. Umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ümit Karan şart bu takıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 öyle demeyin hakan şükür olsa boku ona atar rahatlardı millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben yildirayi aradim sahsen, hakani degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cevap verdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 DeathLord said: öyle demeyin hakan şükür olsa boku ona atar rahatlardı millet... win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Harbi bugün Nihat değil de Hakan böyle oynasaydı, hemen Hakan'ın üstüne çullanırdı herkes. nihata yüklenilmeli falan demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yanlız bi tane forfet diyebileceğim adam yok ya ona yanarım.. ümit olsa yine neyse bi tane forvet olurdu ki teknik olarakta iyi bi adam arapasları sene içerisinde çok kere gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Güçlü takımlara karşı: Volkan Servet İ.Toraman Sabri Hakan Hamit Aurelio Emre Nihat Arda Ümit Daha zayıflara karşı: Volkan Servet İ.Toraman Sabri Hakan Aurelio Emre Hamit Arda Ümit Nihat Rüştü Gökhan Zan Yıldıray Tuncay Gökdeniz Yıldıray Kazım Aykut M.Topal Halil Emre Güngör Ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ibrahim kaş da evinde oturuyor, çok sağlam yedek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 emre aşık kimdir nedir milli takımda ne işi vardır futbol lisansı elinden alınmalıdır sevmiyorum adamı ya ben çıksam daha iyi oynardım oooofff of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi ne bekliyorsunuz Terim işte. playoff oynadığımız isviçre maçında Alpayı oynattı lan bu adam fdfdsds dakika olmadan penaltı yapmıştı ffsdfds. kısaca terim turnuva bitince istifasını verecek. absürd şeyler deniyor işte, tutar da çeyrek final, yarı final yaparsak efsane olurum havasında. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 isviçre çek maçında belli oldu çıkamayacağımız belki berabere kalsaydılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ombakkombak said: sopa dikelim 2 metre 10 santim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar