Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Liginden ihraç


Xo

Öne çıkan mesajlar

Portekiz Ligi'ni bu sezon Şampiyon olarak bitiren Porto, UEFA tarafından gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edildi.


Porto, 2002-2003 sezonunda Portekiz Ligi'ndeki bazı maçlarda hakemlere rüşvet vererek şike yapmakla suçlanmış, bu sebeple Futbol Federasyonu tarafından ceza olarak 6 puanı silinmişti. UEFA'da bu rüşvet suçlamasını gerekçe göstererek Porto'yu 2008-2009 sezonu için Şampiyonlar Ligi'nden ihraç etti.

Ancak Portekiz'in Record gazetesinin haberine göre; Porto bu karara karşı UEFA Tahkim'ine başvurarak karara itiraz edecek.


Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cska sofia takımının lisansı alınmış. 17 gerekçe ile lisansı elinden alınan sofia temsilcisi avrupa kupalarına katılamıcakmış. ntvspor'da altyazı geçti.


ikinci olarak. almanya amatör liginde bir maç 54-1 bitince şike iddiaları ortaya atılmış. 54 gol yenir mi abi dlsakdas facebook premier football da bile olmuyor abi ahaahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CSKA Sofia'nın lisansı alınmadı, adamlar kendileri verdi lisanslarını katılamicaz mali sorunumuz çok diye. Hayır bu da salaklık gibi geliyo bana. CL dediğin deli gibi para yağdırıyo. Yok mu 11 tane adamın elinde. Sür sahaya, tüm maçları kaybet fark ye yine de bikaç milyon dolar geliyo ele.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...