roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bi önceki mesajda kaynak göstermemiştim, Ekşi sözlükte şöyle demişler, rapid share siteside yazana göre de 2000 UP olayı da RapidShare Manager ile gerçekleşiyormuş Premium hesap şartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 premium şartı olmadan sadece rs manager şartı olsaydı keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 rs manager login oluyor acc'ye acc olmadan login olamaz ki : ) ama collector hesabi ile upload yapılabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet yapıyor collector ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hmm güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Saçma sapan hangi harfte kedi, hangisinde köpek var diye bakarken gözleri bozuyordum, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o değilde rapidshare.de niye hiç değişmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kotaa 50 gb olmuş hobareyyy X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fylonde said: o değilde rapidshare.de niye hiç değişmiyo ? Orasi uzun zaman önce kapatilmisti, hatta yeni üyelik alinmiyordu. Herseyi rapidshare.com üzerine gecirdiler, yavas yavas ölmesini bekliyorlar .de'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o ikisi AYNİ firma mı? ben .de tamamen farklı biliyordum. Ayni olsa onun üyeliği orada geçerli v.b. bişey yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 geçiş döneminde yaptılardı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yaptılar. rapidshare.de accsi olanlara acclerinin bitiş tarihine kadar geçerli .com da verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yoo .de için hala premium alınabiliyor, hatta yanlışlıkla alan insanlar olmuştu. ayrıldılar diye biliyorum ben de ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok aynılar ama de yerine coma abanıyorlar herşeyi bi nevi de yi öldürmenin peşindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yenilenmiş tasarımı ama bi dosyayı yükleyemedim devamlı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 SoulCube said: yok aynılar ama de yerine coma abanıyorlar herşeyi bi nevi de yi öldürmenin peşindeler. o zaman birinden pre alınca niye diğerince kullanılmıyor aynılarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 de den aldıysan premium zone' da verdiği kodu kullanarak .com hesabı açabilirsin. .com dan aldıysan .de yi destekliyormu bilmiyorum. ayrıca şöyle bişey buldum. Rapidshare den bana gelen cevap Dear Sir or Madam, We are the future of a better, faster and more interesting 1-Click Webhosting. To let you know, Christian Schmid is also in our company. You will see that we will provide you a totally new service with more support. Please read carefully on our website to get more information about us. we offer you as a promotion for new user a free premium-account. Please click below to get more information: http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi Please note this is a one-time promotion. You can get a free account at RapidShare.com that will be valid as long as your RapidShare.de account is valid. RapidShare.com and RapidShare.de are completely different companies, therefore your new account at RapidShare.com will not be extend if you extend your account at RapidShare.de! You can not download with your RapidShare.com account at RapidShare.de. And you can not download files, use folders or collector-accounts from RapidShare.de at RapidShare.com. Thank you for your attention. Best regards, RapidShare AG - Support Team [email protected] iki farklı şirket diyorlar ama bi yerde daha okumustum .de yi tamamen kapatmak için yapılan bi girişim bu diye. ikisi de aynı ama supporting .com a kaydı diye hatırlıyorum şimdi detaylı yazamıcam.hatırlayamıyorum cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 RS banlanırsa ne bok yicez acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Rapidshare free userlara acımamaya devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sonuncu süpermiş :F +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sondan 3. nün cvp E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 artistlik olsun die sudokuyu çözcektim de kastı yav işaretli sekizlerden emin değilim gerisi böyle kanımca beynim durdu yav, http://img516.imageshack.us/img516/3268/sudokull2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Resimler mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 süper ssler bir bir kaydettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Trafficshare nedir bw herhalde orada 100gb dediği de ne işe yarar anlamadım? bide hangi server systems daha fazla performans verir ya da böle bişe var mı.. ayrıca hızı artmış mı? bana öle geldi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar