Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o araba li dedigin ui 50 cent li biseydi vardi bende bulabilirsem koyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dmg meterda 1. olacam diye kasan bazı lamercikler var onlar için yapmışlardır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Arena için focus frame arıorum ama ag_unitframe hesabı deil.. sadece focusa aldığımda normal blizzard iconu gibi bi icon çıksın istiyorum. Varmıdır böyle bişi? acaba bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Focus Frame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Soru :macro ile Focus targetimin targetini nasıl alabilirim ? /cast [target=focustarget] hedehödö gibi bişi olmalı sanırım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bu bir addon sanırım genelde böle pvp vidyolarını izlerken görüyorum böle karakterini normal cameradan daha yüksekten gösteriyo böle daha rahat bi görüş mesafen oluyo , önünü arkanı fln rahat bi şekilde görüyorsun ? böle bi addon flnmı var , varsa ismi nedir bide nasıl yapabilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 /console cameradistancemaxfactor 4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ölemi :D ? bilmiyorum bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 birisi bana spell reflect macrosu konusunda yardımcı olabilirmi uzun zaman oldu warrior oynamayalı, tam olarak istediğim şu berserkdeyim enemy target bana spell atıo tek tuş basacam defens stance+spell reflect edip tekrar berserke geçecek delay yada gcddan etkilenirsen derseniz sadece berserk stancedan defens stancea geçip spell reflect etmesi yeterli olur bu arada 1h weapon(One-Hand) ve Shield equiplerinide yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ag_unitframes kullanıyorum. eskiden target'ımın casting bar'ında cast ettigi seyin ismi yazıyordu text olarak. sil bastan yaptım interface'i simdi goremiyorum, neresinden ayarlanıyor bulamadım bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konu dışı olacak ama şu focus barın kullanım amacını söylermisiniz tahmini bişi var aklımda ama tam emin değilim umarım beni doğrularsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sleepingdeath said: birisi bana spell reflect macrosu konusunda yardımcı olabilirmi /cast Defence Stance /cast Bloodrage (isteğe bağlı) /equip silahin /equip kalkanın /cast Spell Reflection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sleepingdeath said: Konu dışı olacak ama şu focus barın kullanım amacını söylermisiniz tahmini bişi var aklımda ama tam emin değilim umarım beni doğrularsınız kendimden örnek vereyim ZA hex lord addlerine banish atacağın mobu focusa alır bossa dps yaparsın bi yandan banish süresini kontrol edersin,vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Darkthrone said: Soru :macro ile Focus targetimin targetini nasıl alabilirim ? /cast [target=focustarget] hedehödö gibi bişi olmalı sanırım teşekkürler up!! Sanırım mümkün değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 4 seneye yakın wow hayatımda ilk kez healer olacağım, WoTLK'da da healer devam edeceğim. Healer oynayan arkadaşlar ui için addon onerileri verebilirler mi acaba? Bu başlığı kirletmeyin derseniz özel mesaj ile bana ulaşmanızı rica ediyorum. Ekranın full dolu olmasını istemiyorum ama efektif ve kullanışlı addonlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 x-perl yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Zlaneth said: 4 seneye yakın wow hayatımda ilk kez healer olacağım, WoTLK'da da healer devam edeceğim. Healer oynayan arkadaşlar ui için addon onerileri verebilirler mi acaba? Bu başlığı kirletmeyin derseniz özel mesaj ile bana ulaşmanızı rica ediyorum. Ekranın full dolu olmasını istemiyorum ama efektif ve kullanışlı addonlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler... Nessarien said: Addonlar: Bartender3 Buffalo Clearfont2 Cooldowntimers2 Cycirled Decursive Eepanels2 Omen Prat Quartz Recount Simpleminimap Titanpanel X-Perl Raid Görünümü 1 : http://img186.imageshack.us/img186/7518/wowscrnshot080208003850rk8.jpg Raid Görünümü 2 : http://img177.imageshack.us/img177/2772/wowscrnshot080608001922or3.jpg Shattrath (Combat ve Raid Dışı Görünüm): http://img80.imageshack.us/img80/4403/wowscrnshot080308101937st2.jpg Buradaki mesajımdan ui sslerini ve onu oluşturan addon isimlerini görebilirsin. Bu hoşuna gitmediyse ve göze daha hoş gelen birşeyler yapmak istiyorsan yani dilediğince kişiselleştirmek istiyorsan, seçimini pitbulldan yana kullanmalısın. Bunun yanında GRID ya da sRaidFrames kullanacaksın.. Ayrıca libquickhealth v 1.0 tavsiyelerim arasındadır. Health barlar bu sayede default sistemden 0.3 saniye kadar daha hızlı update oluyor. Detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsin. http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=14411.40 said: QuickHealth is very similar to InstantHealth, is an that it tries to get around the 0.3seconds health update throttle from the server by getting data more often in the combatlog. It also has its differences though, for example, it will not replace any builtin blizzard function but instead rely on modules being written for it. The following addons have modules which you can install to make them work with QuickHealth. Classını bilmiyorum eh şimdilik bu kadar yardımcı olunabilir. Bol şans ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Natur enemy cast barın stabil bi halini olan var mı elinde, şu an bendeki versiyonun da filter falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 healer icin grid'den daha vazgecilmez birsey dusunemiyorum :) classına gore de farklı addonlar onerilebilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 toggie said: healer icin grid'den daha vazgecilmez birsey dusunemiyorum :) classına gore de farklı addonlar onerilebilir ayrıca. +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu quest helper'da bir bug mı var? normal kullanıyorum addonu ama yaklaşık 1 saat sonra ram kullanımı 170-200 arasına çıkıyor 100+ fps çalışan makina yere yapışıyor kapatmazsamda düzelmiyor yavaşlama sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 warrior için gerekli olan Addonlar nelerdir? ayrıca şu warcraft taki DOMİNATED GODLİKE die bağıran bi addon vardı onun da ismini alırsam sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Uzun Zaman sonra hunter oynayacağım oyüzden eski bi addon avrdı , main action barı rakip oyuncu dibine inince otomatik olarka değiştiriyodu mele oalrak kullandığın skillerin bulunduğu bar main action bar yerine değişiyo acaip kullanışlıydı , adını bile n varsa çok makbule geçer , teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sheep timeri spesifik kullanan bir insan değilim tüm efektler dahil. mageyle gayet güzel ama rogueyle oynarken baya bir garip duruyor. pvp öncelik olmak üzere cidden güzel yararlı ve kullanilmasi bir tabirle "must" olan add onlar konusunda yadımcı olabilecek kimse var mı? natur cast bar desursive ile rogue oynamakdan biktim da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar