fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 2 senelik 10 milyon alacak işte adam yılda. aslında şu an c. ronaldo'dan bile fazla alacak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 türkiye şartlarında alınabilecek en iyi striker.. büyük iş.. kanoutenin gelmesi , kendi performansı dışında yanında oynayanlara yaratıcağı pozisyonlar ile alakalı.. kanoute + kezman çok başarılı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hiç zannetmiyorum zico çift forvet'e dönsün aslında dönebilirde emreyi sol kanat hımmmm bak hoşuma gitmeye başladı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 20 milyon sallama olabilir,ya da 5 senede alacağı para.Yoksa Kanoute hiçbir şekilde o kadar para etmez be :) Gelirse iyi olur Fener için,Kezman yollanırsa da çok iyi olacakta,bela gibi kimse de almaz onu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ammane! Gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yarın aziz yıldırım ın yapacağı basın açıklamasından sonra şu an 23 bini geçen kombine sayısını düşünemiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mal mı fener yöneticileri, yapmışladır heralde hesaplarını, 20 verdilersede vardır bir bildikleri, bizim kadar anlıyorlardır heralde futboldan( 20 de çokmuş be verdiyseler :) ) bu sene işimiz zor gibi gibi bizim daha bir kişimiz yok transfer, elin oğlu bi beni almadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eheh yazmıstık pazartesi aciklama yapcaklar diye :D valla acaip sevindim ben bu transfere. zico da gitsin mumkunse cift forvet oynatan birisi gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 allahin izniyle gollerini atar, namazını kılar! fhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Schevcenhko danda Vagner Love danda iyi durumda Kanoute , sürekli bu 3 ünün adı geçiyordu en iyisi oldu , bunlardan iyiside Etolar Drogbalar ,onlarıda şuan alamayacağımız için en iyi adamı aldık diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 polly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Schevcenhko dan daha iyi mi o tartışılır, bakarsın yanına Schevcenhko yu alırlar? olurmu olur, ben şaşırmam. kezmanı yollasinlar, 2 forvet oynatan bi td gelsin. 60 70 ten sonrada semih ile degisiklik olur bunlardan bi tanesi. YEMEDE YANINDA YAT sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 doruk kıskanma mauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ronaldinho niye gelmiyo ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bide nihat gelse nasıl bir takım oluruz düşünemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kendim said: BiTcH_oFBaT said: Sonunda bomba patladı Az önce lig radyoya bağlanan adam (adını unuttum), Aziz Yıldırım'ın pazartesi Kanoute ve Emre transferlerini açıklayacağını söyledi. Emre olayının kaynağını söyliyemicem dedi ama Kanoute'yi anlattı. Sevilla zaten fransadan forvet aldı dedi fildişili o yüzden kanoute'nin gidiceği belliydi dedi. Kaynaksız gibi yazdım ama bence inanın. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adamlar skertirler bu ligi biz hala çarşı konuşalım off off ya rab duy sesimizi : p patlasa ya su tupcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Rewendor said: GS'ye transfer şart artık. gs yönetimide gaza gelip saçma sapan bir adama takımın bütçesini aşıcak rakamlar vermez inş tek korkum odur. feneride yönetiminide kutluyorum eğer doğruysa muhtemelen sezonun en iyi transferi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 20 milyon muhtemelen 5 yıllık kontrat bedeli + bonservis ücretidir. alexteki gibi AMAAAAN 18 MILYON $ BU ADAMA VERILIR MIII diye çıkar millet. doğrudur umarım hehe. zico yoksa da yeni bi td gelsin cidden şöyle gümbür gümbür oynyalım. ama kadro derinliğine yönelik yedek oyuncu transferleri de şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bLackcha0s said: adamlar skertirler bu ligi biz hala çarşı konuşalım off off ya rab duy sesimizi : p patlasa ya su tupcu niye öyle diyosun ki anlamadım ben. seriç gibi üst düzey bir futbolcu ile anlaştık. üzme lütfen tüpçüyü ağlar filan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ee giden yabancı varmi ya fenerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yannız var ya 1-2 hafta önce abi bize kanoute gibi bi adam lazım falan demiştim arkadaşa. keşke başka bişi dileseydim. acaip sevindim ya çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bence kazman kalsın. iyi anlaşırlar gerek yok fatih tekkeye falan ya. alcaksa nihatı alsın. yanına bide adrianoyu caksa fener tadından geçılmez ha sfksdjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fizban said: 20 milyon muhtemelen 5 yıllık kontrat bedeli + bonservis ücretidir. alexteki gibi AMAAAAN 18 MILYON $ BU ADAMA VERILIR MIII diye çıkar millet. doğrudur umarım hehe. zico yoksa da yeni bi td gelsin cidden şöyle gümbür gümbür oynyalım. ama kadro derinliğine yönelik yedek oyuncu transferleri de şart. Dediğin gibiyse çok ucuza gelmiş olur o yüzden hiç sanmıyorum. Yıllık en aşağı 3-4 milyon alıyodur zaten bonservisi de hani minimum yıllık 3 alsa 5 milyon ediyo ki çok düşük Kanoute için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu transferlerin maliyetini tartısmakkta baya komik geliyor bana. kaca aldılarsa almslardır bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar