Luinir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fbtv de emre transferinin bittiği söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 iyi oldu işte, maldonado gider yada yedek kalır. aurelio defansif gunlerine doner eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ilk kez fenerin aldığı bi adamı kıskanıyorum ya. bana futbolu sevdiren futbolculardan biriydi nerdeyse bu emre. top tutuşu, sürüşü falan hep farklı gelir bana. hagi ve emre. ulan yapmıycaktın bunu emre.gitmiycektin fenere. lan ciddi ciddi üzüldüm,üzülüyorum. iş yapar fenerde, veya yapmaz. ama gitmemeliydi lan böhüea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benim babam çok zengin alıcaz emreyi binicez sırtına vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı niheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Emre başta GS'yi aramış "Fenerden böyle bi teklif var, siz ne diyosunuz eğer benzer teklif varsa geliyim size düşünmeden" diye, GS'li yöneticiler "limitleri zorlamamak" adına kabul etmemişler, 3 gün sonra tekrar aramış" gidiyorum bakın emin misiniz" diye, ses çıkmayınca da imzayı atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kaynak neresi rew, merak ettim yanlızca böyle birşey yoksa emre hakkındaki düşüncelerim pek iyi değil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rewendor said: Emre başta GS'yi aramış "Fenerden böyle bi teklif var, siz ne diyosunuz eğer benzer teklif varsa geliyim size düşünmeden" diye, GS'li yöneticiler "limitleri zorlamamak" adına kabul etmemişler, 3 gün sonra tekrar aramış" gidiyorum bakın emin misiniz" diye, ses çıkmayınca da imzayı atmış. böyle bişeyden babam da söz etti. en fazla 1.5m verebiliriz demiş bizim adnan. emre de 2 verin bari fener 3 küsür veriyo ama size geliyim gibisinden bişey demiş. adnan amca yok mok diyince fener emreye.. kaynak maynak sormadım babama hiç, ama bayaa takip eder bu tip olayları.bi bildiği vardır :/ edit2:k*tünden uydurduğu bişey de olabilir babamın bu, o tür şeyleri de iyi becerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben bu futbolcuları anlamıyorum, Ben bi futbolcu olsam, Galatasaray'a gitmeye çabalamam, adamlar para vermiyor. itibarları çok kötü bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kaynak Ahmet Bulut. Zaten Polat da açıklama yaptı, "limitleri zorlamamak için Emre'yi almadık. Emre'ye de FB'ye de hayırlı olsun. Başka bir şey söyleyemem" diye. Adam hakkaten almamış ama bayağı da sitemli galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rewendor said: Emre başta GS'yi aramış "Fenerden böyle bi teklif var, siz ne diyosunuz eğer benzer teklif varsa geliyim size düşünmeden" diye, GS'li yöneticiler "limitleri zorlamamak" adına kabul etmemişler, 3 gün sonra tekrar aramış" gidiyorum bakın emin misiniz" diye, ses çıkmayınca da imzayı atmış. hatta daha sonra alex te ronaldinhoya "alo" demis ve "burada cok mutluyum, sen de gel" demis. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Valla araması gayet normal Emre'nin. Adamlar her sene defalarca telefonda görüşüyo zaten, kaç defa anlatmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tamam, alex te dinho ile konusuyordur felsefesini ima ediyordum sadece. O olmazsa RC, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yanlız Emre'nin Türkiye'ye dönmeye karar vermiş olup da hangisine gitsem demesiyle, Ronaldinho'nun "Barça'da mı kalsam İnter'e Chelsea'ya mı gitsem" diye düşünürken "Abi fenere gelsene ortam süper karı kız falan" denmesi aynı kefede deildir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Muhtemelen. Aba brezilyalı yoğunluğu ve şl vs.. düşünüldüğünde, bir brezilyalı olan Ronaldinho için, Brezilya'da bir klüp tarafından istenmek gibi de olabilir tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ya zaten Ronaldinho Türkiye'ye gelecek olsa geleceği tek kulüp Fenerbahçe şu anda. Gerek takımdaki brezilyalı yoğunluğu, gerek zico, gerek son dönem avrupadaki çıkış, gerekse ücret bakımından en tatminkar öneri açısından. Buna itirazım yok zaten :) Ama Türkiye'ye gelmez o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Eh ben olsam ben de gelmem. En azından şimdi. Ama bi 2 sene sonra gelirim. Fakat şimdi kariyerimde iyi bi noktadayım, gerçi bu sene pek o noktada kalamadım ama, iyiyim ve bunu biliyorum diip, gelmem Fenerbahçe'ye ne işim var Ronaldinho olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kob3 said: qelme qelme qelme gelirsen bile maçta e bloğun oraya gelme ne varsa atmassam .............. sen kezmanıda dövmeye gitmişsindir! Fenerbahçe forması kutsaldır...Bunu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hadi biraz daha fantazi kuralım pele futbol oynasaydı şuan geleceği tek takım fenerbahçeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Futbolculuk ayrı, profesyonellik ayrı bir olgudur. Emre Belözoğlu futbolcu zamanında yaptığı açıklamaların ceremesini çekecektir şüphesiz. "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum. Şayet gelirsem GS'den başka takıma gitmem." dediğini hatırlıyorum. Şu yaptığı hamle tükürdüğünü paşa paşa yalamak oluyor. Mantıklı olarak bakıldığı zaman GS'de oynayan FB'ye, FB'de oynayan BJK'ya gidemez diye bir şey yok tabii ki. Ama futbolcuların parayı kazandığı günden itibaren profesyonel olarak düşünmeleri şart. 16 yaşında da para kazansan düşüneceksin ilerde ya FB'ye gidersem diye. Tribünlerde çirkinlik olacak maalesef. Emre hayata küsecek belki de. Bildiğim kadarıyla alıngan bir yapısı var. Olan şeyler bunlar, olacakta... Şimdiden kabullenmek lazım. Öte yandan Fenerbahçe için bomba transfer. Emre'yi iyi kullanırlarsa gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de iyi başarılar elde ederler. -Ettiler zaten- Hayırlı uğurlu olsun. Düzeltme: İmlâ. P.S: Fenerbahçe'de "5" numarayı kim giyiyordu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yasin'in 5 numara şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 e güzel transfer. sevindim ben. hayırlısı olsun. ayrıca birazda okumaya çaliştim topiği. galatasaraylı arkadaşlarım, yapmayın etmeyin. emreye pok atmayın bi zahmet be? yok kazık yedi fb, yok şunu yaptı, yok emre yaramaz..şu anda oynayan ,türk, en iyi orta saha oyuncularının başında gelen futbolculardan biri değil mi şimdi emre? eli vicdana koyup düşünmek lazım. bu kadar gözü kara fanatiklik yapmayiverelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apex said: yasin'in 5 numara şuan. Emre'ye verir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 karılarla kızlarla yicek transfer parasını.Sonra da antrenmanda sürekli sakatlanır:D beline dikkat etsin fazla zorlamasın:D o kadar para alıp da kendini yırtarak oynamak akıl işi değil zaten kendini ispatlama gibi bi derdi de yok.Mis gibi garanti para da alacak.Fazla kasmamak lazım.En doğrusunu yapmış.Zaten şu anki haliyle kimse transfer teklifi götürmezdi ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: Kob3 said: qelme qelme qelme gelirsen bile maçta e bloğun oraya gelme ne varsa atmassam .............. sen kezmanıda dövmeye gitmişsindir! Fenerbahçe forması kutsaldır...Bunu unutmamak lazım. evt hklsn o forma kutsal emreyede yakşmıyo ayrıca giderdm giderm seni dertlemez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi bu tipler bu forumu nerden buluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar