Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ilk kez fenerin aldığı bi adamı kıskanıyorum ya.
bana futbolu sevdiren futbolculardan biriydi nerdeyse bu emre.
top tutuşu, sürüşü falan hep farklı gelir bana.
hagi ve emre.
ulan yapmıycaktın bunu emre.gitmiycektin fenere.
lan ciddi ciddi üzüldüm,üzülüyorum.
iş yapar fenerde, veya yapmaz. ama gitmemeliydi lan
böhüea
Sosyal ağlarda paylaş

Emre başta GS'yi aramış "Fenerden böyle bi teklif var, siz ne diyosunuz eğer benzer teklif varsa geliyim size düşünmeden" diye, GS'li yöneticiler "limitleri zorlamamak" adına kabul etmemişler, 3 gün sonra tekrar aramış" gidiyorum bakın emin misiniz" diye, ses çıkmayınca da imzayı atmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Emre başta GS'yi aramış "Fenerden böyle bi teklif var, siz ne diyosunuz eğer benzer teklif varsa geliyim size düşünmeden" diye, GS'li yöneticiler "limitleri zorlamamak" adına kabul etmemişler, 3 gün sonra tekrar aramış" gidiyorum bakın emin misiniz" diye, ses çıkmayınca da imzayı atmış.

böyle bişeyden babam da söz etti.
en fazla 1.5m verebiliriz demiş bizim adnan.
emre de 2 verin bari fener 3 küsür veriyo ama size geliyim gibisinden bişey demiş.
adnan amca yok mok diyince fener emreye..
kaynak maynak sormadım babama hiç, ama bayaa takip eder bu tip olayları.bi bildiği vardır :/

edit2:k*tünden uydurduğu bişey de olabilir babamın bu, o tür şeyleri de iyi becerir
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

hatta daha sonra alex te ronaldinhoya "alo" demis ve "burada cok mutluyum, sen de gel" demis. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten Ronaldinho Türkiye'ye gelecek olsa geleceği tek kulüp Fenerbahçe şu anda. Gerek takımdaki brezilyalı yoğunluğu, gerek zico, gerek son dönem avrupadaki çıkış, gerekse ücret bakımından en tatminkar öneri açısından. Buna itirazım yok zaten :)

Ama Türkiye'ye gelmez o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolculuk ayrı, profesyonellik ayrı bir olgudur.
Emre Belözoğlu futbolcu zamanında yaptığı açıklamaların ceremesini çekecektir şüphesiz.
"Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum. Şayet gelirsem GS'den başka takıma gitmem." dediğini hatırlıyorum.

Şu yaptığı hamle tükürdüğünü paşa paşa yalamak oluyor.

Mantıklı olarak bakıldığı zaman GS'de oynayan FB'ye, FB'de oynayan BJK'ya gidemez diye bir şey yok tabii ki. Ama futbolcuların parayı kazandığı günden itibaren profesyonel olarak düşünmeleri şart. 16 yaşında da para kazansan düşüneceksin ilerde ya FB'ye gidersem diye.

Tribünlerde çirkinlik olacak maalesef.
Emre hayata küsecek belki de. Bildiğim kadarıyla alıngan bir yapısı var.
Olan şeyler bunlar, olacakta...

Şimdiden kabullenmek lazım.

Öte yandan Fenerbahçe için bomba transfer. Emre'yi iyi kullanırlarsa gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de iyi başarılar elde ederler. -Ettiler zaten-

Hayırlı uğurlu olsun.

Düzeltme: İmlâ.
P.S: Fenerbahçe'de "5" numarayı kim giyiyordu yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

e güzel transfer. sevindim ben. hayırlısı olsun.
ayrıca birazda okumaya çaliştim topiği. galatasaraylı arkadaşlarım, yapmayın etmeyin. emreye pok atmayın bi zahmet be? yok kazık yedi fb, yok şunu yaptı, yok emre yaramaz..şu anda oynayan ,türk, en iyi orta saha oyuncularının başında gelen futbolculardan biri değil mi şimdi emre? eli vicdana koyup düşünmek lazım. bu kadar gözü kara fanatiklik yapmayiverelim.
Sosyal ağlarda paylaş

karılarla kızlarla yicek transfer parasını.Sonra da antrenmanda sürekli sakatlanır:D beline dikkat etsin fazla zorlamasın:D o kadar para alıp da kendini yırtarak oynamak akıl işi değil zaten kendini ispatlama gibi bi derdi de yok.Mis gibi garanti para da alacak.Fazla kasmamak lazım.En doğrusunu yapmış.Zaten şu anki haliyle kimse transfer teklifi götürmezdi ona.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Kob3 said:
qelme qelme qelme gelirsen bile maçta e bloğun oraya gelme ne varsa atmassam ..............

sen kezmanıda dövmeye gitmişsindir!
Fenerbahçe forması kutsaldır...Bunu unutmamak lazım.

evt hklsn o forma kutsal emreyede yakşmıyo ayrıca giderdm giderm seni dertlemez ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...