Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

@Azmodai
Sadece kendini aşmasını büyük bir başarı olarak sayacağımız vakit, rakiplerinin olmadığı, hepsinin bariz önünde olduğu, tek olarak kaldığı vakittir. EsEs te kendini aştı ama ben bundan bahsetmiyorum.
Elinde ki kadroyla, Chelsea'nin oynadığı futbolla, ben fenere yakıstırırdım galibiyeti ama başaramadı mesela.
Yine 3-5 oyuncusu "galatasaray" maliyetinde olan, tabir-i caizse ligin final maçı dediğimiz maçta, kağıt üstü fener şampiyonluğu gözüküyordu ve herkes emindi...
Hatırlatırım bu nüansları.
Sosyal ağlarda paylaş

SKeLeToN said:
Zegna said:
para var imkan var abicim, herkes kendi transferine baksın hoho

Fener'in kaybettiği bi nokta var ama ne acaba..
Ne kadar çok transfer yapıyor, ne çok yıldız alıyor ama nedense olmuyor.
Aynı şekilde Galatasaray ın para etmeyen silik isimleride sene sonuna yıldız kavramına ulaşıyorlar, başarıyı da beraberinde getiriyorlar.
Fenerbahce o parasıyla acilen bir de takım ruhu satın alsın diyorum. (:

çeyrek final oynadık olmayan ne?

bi fb'ye alınıp da fos çıkıp yollanan oyuncu sayısına bak bi de gs'ye bjk'ye bakalım kim daha çok transfer yapıp beceremiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

1 kaleci 1 forvet ve 1 sağ kanat galatasaray için olmazsa olmazları bence. Bunun dışında yapılacak transfer yedek amaçlı yapılırsa ne ala..

Ama işte kimi alacak galatasaray ?

mühim olan o. Ya da alabilecek mi ?

Ne kadar kısıtlı bütçesi ? Bunlar önemli.

Bir de Galatasaray'da sık yaşanan uyum problemi var, Fenerbahçe kimi aldıysa oynattı, Galatasaray'a son senelerde gelip gidiyorlar sürekli, ya da oynamıyor futbolcular..
Sosyal ağlarda paylaş

@Prudent

Alınan transferler krall.. Lafımız yok eyvallah.
Çıkartılan işler nerde ?
Çeyrek finalle övünme. Chelsea nin oynadığı futbol çok mu sağlamdı. Niye onların oynadığı kötü futboldan da daha kötü futbol oynadınız. Çünkü inanmadınız kazanabileceğinize. Çünkü daha önce de dediğim gibi, Fenerbahçe'nin parasının yetmediği yerde ki olaylar var başarısızlığınıza etken.
Sosyal ağlarda paylaş

her takım en iyi oyuncuları alsın hiç kimseyi karalamaya gerek yok avrupada en güçlü olalım her takımımızla.birbirimizle eşleşelim filan..ama transfer politikasında ve oyuncu kalitesinde son zamanlarda en iyi oyuncuları fenerbahçe aldı kabul etmek lazımbununla birlikte kurumsal yapıyla avrupada en iyi 8 takım arasına girildi. buna göre transfer yapılmalı artık belirli bir sisteme göre
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fenerbahçe transfer politikasını ben son 4 senedir çok takdir ediyorum aynı milletten ve aynı dili konusan hatta zamanında aynı takımda oynayan oyuncuları almaya çalısıyor Brezilya sistemini oturttu Fenerbahçe ama daha iyiye gitmek için artık Baista vs ayarında Brezilyalı adamlara ihtiyaç var.

Emre'ye gelince bene çok yerinde transfer ben olsam iyi bir tek forvet oynayacak adam misal Kanoute gibi bir oyuncu alırsa kadro şu şekil çok iyi olur hatta Hamit veya Mehmet Topuz gibi bir adam Fenerbahçe'de çok faydalı olur kadro da şöle olur;

----------------Volkan-------------------

R.Carlos---------Lugano--------Edu------------Gökhan G.

Uğur Boral--------Emre---------Aurellio-----Mehmet Topuz

-------------------Alex--------------------------

----------------------Kanoute-----------------------

çok iyi olur çünkü takıma baktığınız zaman Alex hriç savaşan ve çok koşan bir kadro olur böle bir kadro olursa gönlümde yatan o tabi :D
Sosyal ağlarda paylaş

SKeLeToN said:
@Prudent

Alınan transferler krall.. Lafımız yok eyvallah.
Çıkartılan işler nerde ?
Çeyrek finalle övünme. Chelsea nin oynadığı futbol çok mu sağlamdı. Niye onların oynadığı kötü futboldan da daha kötü futbol oynadınız. Çünkü inanmadınız kazanabileceğinize. Çünkü daha önce de dediğim gibi, Fenerbahçe'nin parasının yetmediği yerde ki olaylar var başarısızlığınıza etken.

buna da hastayim. Ceyrek finale cikmisiz, oyle ya da boyle super mucadele ettik (kanimca) ve bir golle kacirdik yari finali. Herkes fenerin uefaya bile kalamayabilir dedigin sezonda ceyrek final yaptik... daha ne yapmamiz lazim ya. Interi yeneriz, sezon basiydi, kucumsediler, yedeklerle ciktilar dediniz. PSVyi begenmediniz, takim degil dediniz, biz 5 atar 10 doldururduk dediniz... CSKA yi gectik, aman onlar da takim mi? dediniz... Sevillayi gectik, adamlar cok kotu oynadi defanslari kotuydu ondan yendiniz dediniz, chelsea'ye kaybettik ve hala "ama Chelsea de Chelsea gibi oynamadi" dediniz. Adamlar basbaya chelsea gibi oynadi, ilk macin ilk yarisinda neye ugradigimizi sasirdik ama oyle ya da boyle toparladik.

Daha ne yapmak lazim be. Ama gs leverkusdenden 5 yiyince "cok pozisyon harcadik, top bizi sevmedi" oluyor, larssonun takimi yenince gsyi, top bizi sevmedi.

Feneri de top sevmedi o zaman. Takimda BARIZ bir gelisme var ve cok iyi gidiyordu fener, Chelsea'ye iyi mucadele ederek kaybetti ve daha sonra kimsenin anlam veremedigi sekilde takim bir turlu toparlayamadi kendini Turkiye liginde. Bu da ruh vs. den ziyade futbolcularin yorgunlugu ile de alakali. Biz burda taraftar olarak cok guzel kenardan oturup KOS LA KOS, ULAN OYUNCU ALSANAAA, NEDEN XXX OYNAMADI! diye bagirabiliyoruz ama butun sezon CL de mucadele eden bir takimin haftasonu Turkiye ligine, hafta ici CL ye motive olmak icin cektigi zihinsel ve bedensel yuku tahmin edebilir misiniz? Haftada 3 kere 90 dk yesil sahada top kosturunca insan yorulmaz mi? Bir de tum sezon...

Fener gs macinda cok kotu oynadi ve gs herseyini koyarak oynadi ve cok guzel yendi, kimse de itiraz etmiyor, ama bir de kendinizi futbolcularin yerine koyun lutfen, adamlar 34 lig macina cikti, 10 tane CL macina cikti ve bi 5-6 tane Turkiye kupasi macina cikti, eder size 50 civari mac. Bir sezon 34-35 haftadan olusuyor, 35 haftada 50 mac oynamak kolay degil arkadaslar, o yuzden Man Utd gibi bir sezonda hem lig, hem CL sampiyonu olan takimlari taktir ederim, ayni gsyi zamaninda UEFA yi aldiginda taktir ettigim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Orası öyle zaten..

Ben bu yüzden Fenerbahçe'den bu sene transfer bekliyorum. Yedek kadro oluşturabilmesi için.
Yedek olmayınca hep aynı kadro sahada oldu, yoruldular tabiki de.

Lig'in gitmesinin nedeni de budur. Baksanıza Gökhan Gönül bir de üstüne sakatlandı. Adam yaşadığı bir Şampiyonlar Ligi macerası üzerine çöktü bitti gitti yani.

Yapmayın etmeyin, şu takımı yermeyin.

Gayet başarılıdır Fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Ya Fenerbahçe transfer politikasını ben son 4 senedir çok takdir ediyorum aynı milletten ve aynı dili konusan hatta zamanında aynı takımda oynayan oyuncuları almaya çalısıyor Brezilya sistemini oturttu Fenerbahçe ama daha iyiye gitmek için artık Baista vs ayarında Brezilyalı adamlara ihtiyaç var.

Emre'ye gelince bene çok yerinde transfer ben olsam iyi bir tek forvet oynayacak adam misal Kanoute gibi bir oyuncu alırsa kadro şu şekil çok iyi olur hatta Hamit veya Mehmet Topuz gibi bir adam Fenerbahçe'de çok faydalı olur kadro da şöle olur;

----------------Volkan-------------------

R.Carlos---------Lugano--------Edu------------Gökhan G.

Uğur Boral--------Emre---------Aurellio-----Mehmet Topuz

-------------------Alex--------------------------

----------------------Kanoute-----------------------

çok iyi olur çünkü takıma baktığınız zaman Alex hriç savaşan ve çok koşan bir kadro olur böle bir kadro olursa gönlümde yatan o tabi :D

1 yabancı kontenjanı boş kalmış :) onu doldurmadan duramaz Fenerbahçe , ama güzel kadro bide edu nun yerine lucio yu alsak bayern den ayrılıyormuş o zaman muhteşem olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben objektif bakıyorum arkadasım. GS lever macında berbat oynadı ve lever bu sene uefa daki en kötü takımdı. Bizde bu takıma yenildik. Kabul etmiyo değilim. Çünkü asrın hatası feldkamptı. Şimdi olsa rahat geçer.
Sevilla gayet iyi oynadı orda ki performansı yüksekti fenerin.
Ama chelsea nin c si yoktu sahada. ve yenildiniz. Ben Fener şampiyonlar ligindeyken bi çok fenerliden daha umutluydum kadrosu ve oynadığı futbol adına şampiyon olacağından. 1-2 fenerli pati şahidim de vardır maçı birlikte izlediğim eğer inanmayacak olursan. Galatasaray bu seneki sınırlı kadrosuyla feneri yenebildiyse apaçık bi sansasyon yaratılmıstır. Ve büsbüyük bi eksiklik vardır fenerde de açıklanamayacak olan.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartma,
maç kaybedilir.

Bu chelsea olur, bu sevilla olur, bu Galatasaray olur, bu kayseri olur, rize olur, gençler olur..

Yani maç kaybedilir.

Buna da kimse net bir neden gösteremez sanırım, özellikle Fenerbahçe'nin Şl'den döndükten sonra kaybettikleri ise açıklanması gereken.

Zor yani.

Ama Galatasaray'ı açıklarsın, hep açıklandı çünkü. Hep bi bahaneleri ya da bir doğruları vardı, onları hedeflere ulaştıran ya da hedeflerden uzaklaştıran..
Sosyal ağlarda paylaş

Objektif bir gorus degil iste, aciklanmayacak birsey de yok, Stamford Bridge dediginiz yerde Chelsea 30,000 yildir mac kaybetmiyor, galip gelecegimize kimse inanmiyordu zaten, 0-0 olursa gg olur diyorduk. Istanbulda krallar gibi oynadilar, biz de bu sezon arada Fenerden gordugumuz ilginc cikislardan birini gorduk ve yendik adamlari, ama gucumuz Stamford Bridge'e yetmedi. Chelsea de gayet iyi oynadi, "Fener bu chelsea'yi bile yenemediyse peeh be" de demek abeslik olur.

Ayriyetten, deminki verdigim rakkamlari da es gecmissin, 34-35 haftada 50 mac diyorum sana, ve GS gibi yedeklerimizden de yararlanamadik, hem yedeklerin kotu olmasindan dolayi, hem de sakatliklardan. Appiah hic yoktu zaten, gectik onu... RC 2-3 ay yoktu, Gokhan son 2 ayi sakat sakat oynamis, Kezman sakatlanip durdu,

Gokcek Vedersonla Stamford Bridge'e cikmisiz, sakat bir gokhanla, yapacak birsey yok. Fenerin ne kadar yoruldugunu anlamak icin son haftadaki FB-TS macini bidaha izleyin, veya GS-FB maci da olur, adamlar 2 adim kosamadi, enerji, guc, ruh hic bir sey kalmamis, hayattan bezmisler, ki oyle olursun herhalde...

Dusunsene cok yoruluyorsun, haftada 3 mac cikariyorsun, yari final'e cikmana cok az kalmis motivasyon tam, umitler tepede sonra eleniyorsun, bir anda o heycan ve motivasyonun verdigi "adrenalin rush" kaybolur ve ne kadar yorgun oldugunu fark edersin. Takimda bu vardi, bu yuzden de sezon sonunu getiremedik, yorumum budur. Ugur Boral bi sol bek, bi sol forvet oynadi sezon boyunca, kimsenin yeri sabitlenemedi.

Bunlari yazmamin sebebi su: Fener bu sezon cok cok iyi oynadi bence, ben cok memnunum performansindan. GS macindan sonra cok uzuldum ama hakeden kazandi, yorgunduk, motivasyonsuzduk vs. ama yine de GS macina bir Chelsea maci kadar motive olmak lazimdi, olmadi. Ben Fenerden memnunum ve eger Forvete cok iyi bir oyuncu alip, Yedeklerimizi guclendirirsek bu sezon biraz daha iyi gecer kanimca. Deniz Baris, Ilhan Parlak (daha genc, ilerde insallah iyi olur), Kemal Aslan ile olacak is degil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...