Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bazı serverlara girmeye başladı, düzelir herhalde 1 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 blizzard bazı ülkelerin bir kısım iplerininin yoğun serverlara girişini manuel olarak engelliyor.Bir söylentiye göre ise durum çok daha vahim. TTnette çok iyi arkadaşları olan bir wowcu gidip bazı testler yapmış ve bazı serverlara girmeye çalışırken siz girmeye çalıştığınızda pcnizin önce amerikadaki bir DNS ye bağlanmaya çalıştığı ve bu sırada 86000ms gibi bir rakamla karşılaşıp connectingde takıldığı söylenmiş.Bunun blizzard tarafından kasten yapıldığı söyleniyor.Zira blizzardın avrupa ülkelerinde 3.000.000 civarı oyuncusu varken bu polonya türkiye gibi ülkelerde 10.000 civarında.Bu nedenle biz engelleniyoruz onlar giriyor.Bu DNS sunucularını açıklayan arkadaş da blizzardın gizli bilgilerini açığa vurmaktan(muhtemelen bazı gizli serverlar) banlanmış durumda.Anlayacağınız sorun yakında çözülmeyecek çünkü büyük ihtimalle yaratılmış, ''yapay'' bir sorun var karşımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yf + sockscap ile girdim tek başımayken 100ms, bt herhangi bir bosstayken 19k ms ve dc olmuyor :D kime sövsem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 synorin şu wallet(tam hatırlayamadım?) ondan mı bahsediyorsun? free wallet yazıyor herkes blizz forumlarına bu olay o mu? bir de biraz komplo teorisi gibi geldi bana bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 walla en sonunda macaristanda yaşayan bir arkadaşın serverine bağlanıp o server üzerinden wow a yönlendirme yaparaktan bağlanabildim akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 YF kullanıp, US server üzerinden bağlandım ve rahattı, solo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aslında olay tam mahkemelik !!! Telekomdan iplerin blocklandığına dair bi rapor alıp dire avrupa adalet divanına vermek lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 rofl, "çok da tın" demesinler? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şu an bağlanmayan serverlar a girilebiliyor mu? ben transfer olayını hallettim sakin sakin farm modundayım :) bekliyorum 12-1 gibi giderse gene dünkü gibi, bakalım girebilecek miyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şu anda göz göregöre dolandırılıyoruz ve buna sesimizi çıkaramıyoruz şaka gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Forumlarda blizzardın ne anası kalmış ne avradı ^^ Bu kez açık ve net şekilde belli sorun ttnet ile alakalı değil. Blizzardın ne yaptığı açığa çıkmış durumda. İspat edilirse AB Tüketici Haklarında bulunan birçok maddeden ötürü başları yanar. TTNET bünyesinde tanıdığı olan birileri bunun belgelenmesinde bizlere yardımcı olursa bu belgelerle başvuru yapabiliriz. Ha eğer blizzardın gerçekten haberi yoksa o halde telia ya da blizzardın diğer servis sağlayıcı partnerlerinden biri yüksek performans için bağlantı grafiklerine bakıp belli aralıklarla doğu avrupa ülkelerine blokaj uyguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ne ilginçtir ki Çek Cumhuriyeti'nden oynayanlarda mesaj atmış giremiyoruz diye bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sorun sadece bizde degil yaw. tech forumunun en ustune bakarsanız orda sorun yasayan oyuna hic giremeyen, girip bazı serverlara baglanabilen, baglansa bile latency sorunları yasayan adamlar bunların bilgileri ve traceroute talepleri falan var. Tr ye has degil belli bir zone icin genel bir problem, Blizz support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Senelerden beri var o thread. Bi bok yapmıyorlar. 2340982343205 kere yazdı o threade Türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 30 mayıs 2008 diyo yaw ? seneler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yeniden açmışlardir belki? bide bazı battle grp serverlerine giremiyenler rusyadan tutta hollandaya kadar var sadece türk/pollandalı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evet, Blizzard forumları bilmemkaç kere yenilendi zaten, yeni açılmıştır konu :p "Traceroute thread" uzun süredir var tech support forumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bazen banada oluyor velhasıl sorun bende mi yoksa blizzard da mı anlayamadım. Şöyleki 2 pc var bağlantıyı zoom x4 modemle alıyorlar(bir usb ve ethernet), burdaki yazılar baslamadan önce hiç bir sorun yasamamıstım, ama simdi bazen pc lerden biri (herhangi biri) oyuna bağlanırken diğeri connecting de takılıyor. Ipconfig/renew yada ipconfig/flushdns yapıp oyuna yeniden girdiğimde 70% sorun ortadan kalkıyor ama bazen defalarca yenilemem gerekiyor oldukça uyuz.. Ayrıca 130-190 olan ping de 250-330 seviyesinde bi haftadır, izmitten bağlanıyorum ve sorun ne kadar genel merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Tanık olduğum başka bir olay da, mesela YF ile bağlandığımd aldığım "News Feed" ekranı ile, YF'siz bağlandığımda aldığım "News Feed" ekranı farklı oluyor. Mesela salı akşamı "maintenance" haberini YF ile almazken, YF'siz bağlandığımda alıyordum. Anlamadım açıkçası farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 YF ile hiçbir sorunla karşılaşmadan istediğim realme girebiliyorum, latency sorunuda yok. YF olmadığı zaman mesela Grim Batol ve Moonglade'e giremiyorum, connecting kısmında takılıyor. YF açmadan Sylvanas'a girmeyi denedim, sorun olmadı ama latency 350 civarlarında bu seferde. Bu arada İstanbul'dayım 1024 adsl var ve yf basic paket kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 YF dediğiniz program ile lag olmadan raid ya da bg yapılabiliyor mu? bazı arkadaşlar raidde çok lag oluyo diyolardı eğer öyle ise gereksiz bi program benim için. wow hayatım pvp ve raidden ibaret olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Gangren said: Tanık olduğum başka bir olay da, mesela YF ile bağlandığımd aldığım "News Feed" ekranı ile, YF'siz bağlandığımda aldığım "News Feed" ekranı farklı oluyor. Mesela salı akşamı "maintenance" haberini YF ile almazken, YF'siz bağlandığımda alıyordum. Anlamadım açıkçası farkı. Bu banada oldu. Ben yf kullanmıyorum. Ip değiştirdiğim vakit olmuştu. Mesela 88 85 81 78 ile başlayan iplerden 85 ve 78 ile bağlı olduğum zaman (bağlantı iyi oluyor bu ikisinde) o mesaj olmuyordu. Diğerlerindeyse bakımla ilgili mesaj oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kenu said: YF dediğiniz program ile lag olmadan raid ya da bg yapılabiliyor mu? bazı arkadaşlar raidde çok lag oluyo diyolardı eğer öyle ise gereksiz bi program benim için. wow hayatım pvp ve raidden ibaret olduğundan. YF nin basic paketi ile (256kbit) , BT ve AV de 150 latency i gecmiyorum.YFsiz giremiyorum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Geyik olsun diye konu yapıp blue postera dokundurayım dedim adam 7dk içinde 2 post attı ^^ http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4357125758&sid=1 *edik: dk/post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar