loop Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bende kendi server mi Ahn-qiraj a giremiyorum ama Burning blade e her istediğimde giriyorum.. Şimdi charımı buraya aktarmayı düşünüyorum ama daha sonra bu serverda problem yaşarsam ne yapıcam ? Bu battle ground lara giren server grouplarında oluyor sorun galiba, Yani ahn-qiraj a bağlanamadığımda , aynı bg yi paylaşan diğer serverlarada giremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kaç bin defe reset atmam gerek 78 li ip tutturmak için :) hiç denk gelmedi kaç gündür deniyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İş yerinde ne yapıcaz peki ? Ben işyerindende çok sık giriyorum :) ip yi değiştiremem kafama göre... En iyisi gelin şu an sorunsuz olan bir server da devam edelim. Burning Blade de türk guildi var mı bizi kabul edebilecek, resto druid açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 10.30 itibari ile gene gitti ehe ehe, sabır sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ya giremiorum bende bayar bu olay ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende gayet düzgün şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 belli serverlara bağlanaılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 az önce süperonline adsl şeysini aradım anlattım böle böle diye, telekom belli ip leri blocklamış ondan dedi adam çünkü bi sürü kişi şikayet etti dedi. soracıma dns üstünden felan girebilirsiniz etc de dedi, nası yapcam bunu, killrog benim server :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bilen varsa bizede ögretsin nasıl olacak bu işler sinir harbi yasıyorum kendi icimde (server scarshield legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yazı çıkıo mu karşınıza "Bu servera erişim mahkeme tarafından yasaklanmıştır." diye? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 DNS üstünden girebilirsizin olayı biraz palavra sanki, çünkü ben de DNS ayarlarımı değiştirdim youtube vs. için ve arada hala wow'a girerken problem yaşıyorum. Yemin ederim şu IP block olayı biraz daha IP block'un ne manaya geldiğini (özgürlüğün elden alınması, bilgiye ulaşımın engellenmesi vs.) bilen bir ülkede olsa millet eylem yapar. Hoş bizim ülkede eylem yapsan da değişen bir şey olmuyor. Kimsenin umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dün YF , proxifier denedim hic biri ile giremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 deadwoll said: Yemin ederim şu IP block olayı biraz daha IP block'un ne manaya geldiğini (özgürlüğün elden alınması, bilgiye ulaşımın engellenmesi vs.) bilen bir ülkede olsa millet eylem yapar. Hoş bizim ülkede eylem yapsan da değişen bir şey olmuyor. Kimsenin umrunda değil. neyse ben goddammit yazıyim de alehime kullanılmasın en azından :) bu arada bu youtube boyle uzun sureli ilk ne zaman kapatılmıstı? ne kadar oluyo bu olaylar baslıyalı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ya sabah oldu yine girilmiyo :P Napalım yeni char mı kasalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 girebildiğiniz serverda oynayın sddsf 1 hafta daha giremezseniz telekomu dava edip hiçbir şey kazanamayabilirsiniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 gece oynarken, çıkmadan once gırebıldıgınız bı serverı açın. ondan log out olun, sabah o servera girin ordan değiştirin server isimlerini. Bide ip değiştirmek işe yarıyor, ben bitane 85 lı denk getırdım calısıyor. kolay gelsın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 cuma okuldan geldiğimden beri zırt pırt dc oluyor. 5 gün geçti hala aynı problem. YF b.ka sardı. Arıyorum TTnet'i sorun yok diyo kafam girsin artık haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi ehe bunlamı uğraşcam lan, gidiorum girebildiğim başka servera lol 1 ay limit var geri dönerim düzelirse aaa iyi valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 blizzard hala sorunu ttnet e atıyor. aynı sorun diğer doğu avrupa ülkelerinde de oluyor. Oraları da mı ttnet blockluyor???????? DAha önce de benzer sorunlar yaşanmıştı telia belli ülkelerin bağlantılarından kısıp diğer daha gelişmiş ülekerele yer açmıştı. orada da suçu ttnet e atmışlardı. bu sorun devam ederse AOC oynamaya başlayan bir çok türk görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Suark said: gece oynarken, çıkmadan once gırebıldıgınız bı serverı açın. ondan log out olun, sabah o servera girin ordan değiştirin server isimlerini. Bide ip değiştirmek işe yarıyor, ben bitane 85 lı denk getırdım calısıyor. kolay gelsın beyler ayarlar var wow klasöründe zaten. oraya yazarak da yaparsın hangi serverdan başlamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Valla oynayabildiğim serverdan log out olmakta fayda etmiyor... Mesela 3 saat önce falan gitti oyun, şu an hiç bağlanmıyor , hiç.. Yani bir servera bağlanıp kurtulsam ona dua edicem artık.. Tamam burda oynıyayım diyicem ama hiç bağlanmıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şu anda hiçbir YF serverı işlemiyor, YFsiz zaten olmuyordu. DE, FR, UK gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi hiiic kastırmaya gerek yok. 80 kusurlu iplerle bazı serverlara girmiyo ne yazık ki. daha oncedende soyledigim gibi balıma bi 78 aldım spinebreakera giremiyodum oraya girdim, tarren mill giremiyodum oraya girdim. sorun blizzardla alakalı olsa hic girmez. telekom abi sebep baska bisey degil. ip lerde ne sorun var bilmiyorum ama ip degistirince girebiliyosa telekomla alakalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 YF ile bile girmiyor diyoruz, 78'li IP diyorsun.. Ayrıca benim Statik IP, 81'li senelerden beri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 olanı yazıyorum arkadasım. 78 yazıyo diyosun. 81xxxx ip lerle giremiyorum spinebreakera servera tıklıyorum connecting diyodu sonra tekrar server penceresine donuyodu belli bi sure sonra. sen yf le de gireme yapabilcem bisey yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar