-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi 7 kez ab kaybettik 8.de tam kazanırken dc yedim gene yapamadım daily i of yani X( tt X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben de aynı sorunu yaşadım ama yf ile. yf siz girdim yf li giremedim delirdim yf server değiştirdim girdi. burası merkez kafasına göre herkes gibi bi durum mevcut log inde sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yine başladı dün gece tam yeşilleşmeye başlamıştı lat bar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Pfft, kendime bir gün ayırdım wow oynamak için (malum final dönemi) onda da login olamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ağ bağlantılarındaki DNS bölümüne 212.175.205.2 yazıyosun sonra oyununu oynuyosun =) güle güle kullanın. (Sorun giderilene kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 senin DNS serverınla başkalarının DNS serverlarının tamamen farklı ve alakasız olduğunu bilyosundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bazı yurt dışı sitelerinede giremiyorum ya pöf! Sorun blizzardlı alakalı değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lan acaba dedim bi dönem pakistanın çin in yaptıı gibi bişiimi yapmaya çalıştı telekom? (hani şu kendi yurtdışı çıkışını banlicam derken bütün interneti banlamışlardı ya ;o -komplo teorisi- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aslında interneti toptan kapasalar naparız acaba ben deliririm 3 güne kalmaz. sanıyorum. evet evet wtb the grid! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 http://www.kafamgirsin.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bi çözüm bulabilen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Julifton said: Ağ bağlantılarındaki DNS bölümüne 212.175.205.2 yazıyosun sonra oyununu oynuyosun =) güle güle kullanın. (Sorun giderilene kadar) şimdi bole bişi varsa herkesin deneyerek yapabilmesi lazım. deneyin gencler =) de bu dns in aktif olması ıcın yazmak yetıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Modem resetten başka çözüm bulamadım ben, düzgün bir ip bulunca sürekli problemsiz bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hehe isveçli bi arkadaşa durumu anlatamadım ::o 4 gündür problem dvm ediyor diyorum, adam nası olur 4 gün nası çözmezler yuh diyor, welcome to tr dedim ama nafile :P çok yakında I. telekom seferi başlattıracaklar bize internetten aldığımız kılıçlarla falan lol (hala yok bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Suark said: Julifton said: Ağ bağlantılarındaki DNS bölümüne 212.175.205.2 yazıyosun sonra oyununu oynuyosun =) güle güle kullanın. (Sorun giderilene kadar) şimdi bole bişi varsa herkesin deneyerek yapabilmesi lazım. deneyin gencler =) de bu dns in aktif olması ıcın yazmak yetıomu? yoo hiçte çalışmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Lutfen suna bi cozum bulsun biri :( 3 gundur raid fln yalan oldu.elin gavuruna anlatamıosun da bizim efsanevi bi internet provider imiz var diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bende neden yok böle bi problem anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: Oturanboaa said: ZaugnaKhaldun said: abi yourfreedom da kurtarmıyor beni, normal anlarda 200 - 250 ms ile takılıyorum, ne zaman heroice girsem, raide girsem combat başladığı anda 4000 - 5000e çıkıyor, 30 saniye delay yiyorum Abi o muabbet ücretsiz freedom kullandıın için. Combat a girince veri aktarımı 64kbps(ücretsiz freedom sınırı) yi geçio o yüzden hayvanı lag verio 15saniye falan delay e giriorm ben şahsen. değil abi, paralı yf kullanıyorum şu anda ve yine oluyor:/ bende de oluyordu bu ancak paralıya geçtikten sonra düzeldi. yf 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şimdi girdi bende, genelde bu saatlerde giriyor da gündüzleri yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 78li IPlerde sorun yok. Hatta millet giremeyince 78li IPlerdeki lag düştü haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Modemi resetleye resetleye 7* li ip yemi denk gelmeye çalışcaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Evet ne yazıkki, ben genelde 3-4 kerede bulduruyorum. Sonra net kopuyor sayıyorumi sonra tekrar devam resete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ben 10 dakka önce oyundan çıktım, bilgisayarı kapatmadım da, şimdi girmiyor, sanırsam daha derin nedenler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 shock caps kullanın girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 78li IPdeyim, ne net kopuyor ne de lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar