Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

connecting...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cumartesi akşamı uzun zaman sonra ilk defa kendi realmimde lag spikesız oynayabildim. problem çözüldü mü? yoksa sizde hala lag var mıydı?
Mesaj tarihi:
2 gündür şahane şekilde bağlanıyor.sabah öğle akşam her anda hem de...lag biraz zorluyor ama daha önce de arada bir olan bilindik sınırlar içinde.2 bilgisayar aynı anda aynı modemden max 426 lag gördük bu yani.Onun dışında 100-200 arası normal seyrinde.Yoksa sorun halloldu mu?

babayı fixed falan adsfadafa
Mesaj tarihi:
bende lag var diye herb flask gittim 10k gold olunca yeter mezaramı götürcem moduna girdim.. neye el atsak sömürüyoruz.. ah ye bir anda 50 flask koyarsan sabaha kadar 40 primal lfie kasıp healing ench basarsan tüm guild sana cinli der..
Mesaj tarihi:
Ben de guildde shadow pri yok diye 1 haftada t5 ayarında set dizmiştim craft/badge/tier hepsini de 0dan toplamıştım matlerin/badgelerin vs. üstüne utanmadım bir de enchantladım sonra bir daha priest görmek istemediğime karar verip ally rerolledim xD
Mesaj tarihi:
PvP için rerolledim aslında. Allyde mark kasmak daha kolay, ayrıca progressi lan guildler olmadığından aklım pveye de çelinemez. Mis gibi. Üstüne humanların racialleri de fena değil hem farklı bir lore görmüş de oluyorum daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
Ally'ın en güzel yanı, Belf oynanmaması.

bağlantıya gelince, 2 gündür hiç lag yok, bugün akşam dokuzda online olduğumda 90 ms latency ile oynayabildim sorunsuz :)

(bu arada bu Barmen's Shanker hiç mi düşmez arkadaş, arkadaşımın rogue altı için stealth run yaptık artık instance bizi kabul etmeyene kadar... ot bok düştü hep :( )
Mesaj tarihi:
hmm ilginç.

ben Izmir'deyim. TTnetle bağlanıyorum, ip'm 85.100.xx.xx

(server Scarshield Legion bu arada, belki server farkındandır, sen hangi serverdansın, bi de orayı deniyim)
Mesaj tarihi:
nogglefonger kullanıp kücülmüs gnome rogue den daha cok nefret ettiğim bişey varsa oda
nogglefonger kullanıp kücülmüs üstüne sprint açmış gnome rogue dir :P
Mesaj tarihi:
antalyada olupta adsl kullanip 15 gundur gunduzleri(denedim sabah 5 le 8 arasi giriliyor.haklarini yemiyelim tabiki..) wow a giremeyen baska kimse varmi acaba?tt net bende sorun yok der..blizzde hic kabul etmez zaten.bu eşşiz olay sadece bendemi var acaba?var deyinde benide rahatlatin :) kafayi yemek uzereyim ::X
  • Yeni Oluştur...