Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 . YANLIŞ OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 cumartesi akşamı uzun zaman sonra ilk defa kendi realmimde lag spikesız oynayabildim. problem çözüldü mü? yoksa sizde hala lag var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 saban cillop gibiydi öğlen oldu 2 mob tanklayamaz hale geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 2 gündür şahane şekilde bağlanıyor.sabah öğle akşam her anda hem de...lag biraz zorluyor ama daha önce de arada bir olan bilindik sınırlar içinde.2 bilgisayar aynı anda aynı modemden max 426 lag gördük bu yani.Onun dışında 100-200 arası normal seyrinde.Yoksa sorun halloldu mu? babayı fixed falan adsfadafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bilmiyorumda benim ping 100 den aşağı seyrederken bu olaylardan once şimdi 1k da stabil 19:00-23:00 arasi 2 gündür >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben 3-4 gün öcnesine kadar 100ms civarı alıyordum karazhanda şu sıralar 200-300 bazen de 600 arasında değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aynen bendede uzun zamandir 400-500 civariydi. ki bana gore çok guzel bi latency. sorunsuz oynuyodum. 2-3 gundur 1.5k ve surekli spike. oynamak imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dun latency rekorumu kırdım 13k yea thnx blizzard thnx ttnet artık kimse sorumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 raid var ve ben alt f4 çektim.. tank olmadığı için onlarda gidemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tanka yf alsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kapattirdim lanet olasicayi.hergun stress hergun stress.hem para ode hem oynayama .en azindan simdi kapali diyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bende lag var diye herb flask gittim 10k gold olunca yeter mezaramı götürcem moduna girdim.. neye el atsak sömürüyoruz.. ah ye bir anda 50 flask koyarsan sabaha kadar 40 primal lfie kasıp healing ench basarsan tüm guild sana cinli der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben de guildde shadow pri yok diye 1 haftada t5 ayarında set dizmiştim craft/badge/tier hepsini de 0dan toplamıştım matlerin/badgelerin vs. üstüne utanmadım bir de enchantladım sonra bir daha priest görmek istemediğime karar verip ally rerolledim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 buda güzel ama hem ally hem horde oynadım.. ally de rerollenicek birşey yokki bunu geç olsada anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 PvP için rerolledim aslında. Allyde mark kasmak daha kolay, ayrıca progressi lan guildler olmadığından aklım pveye de çelinemez. Mis gibi. Üstüne humanların racialleri de fena değil hem farklı bir lore görmüş de oluyorum daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eos - ab- wsg de genelde ally zor kazanır ama av dedinmi genelde ally alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ozii_x said: buda güzel ama hem ally hem horde oynadım.. ally de rerollenicek birşey yokki bunu geç olsada anladım.. GNOM GNOM GNOM GNOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ally'ın en güzel yanı, Belf oynanmaması. bağlantıya gelince, 2 gündür hiç lag yok, bugün akşam dokuzda online olduğumda 90 ms latency ile oynayabildim sorunsuz :) (bu arada bu Barmen's Shanker hiç mi düşmez arkadaş, arkadaşımın rogue altı için stealth run yaptık artık instance bizi kabul etmeyene kadar... ot bok düştü hep :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi nası lag yok ya ben sabahtan aksama kadar deniorm 2k nın altına dusmuo anlamadım gitti bende sorun olduğunuda sanmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hmm ilginç. ben Izmir'deyim. TTnetle bağlanıyorum, ip'm 85.100.xx.xx (server Scarshield Legion bu arada, belki server farkındandır, sen hangi serverdansın, bi de orayı deniyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben burning steppes teym ip farklı olunca bişi fark etmio bende bazen 88 bazen 85 li ip alıorm ama hep aynı edit: istanbul, ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kenu said: Ally'ın en güzel yanı, Belf oynanmaması. sen gnomelara laf etmiyosunda belflere laf ediyosun ya helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gnome rogue aglatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nogglefonger kullanıp kücülmüs gnome rogue den daha cok nefret ettiğim bişey varsa oda nogglefonger kullanıp kücülmüs üstüne sprint açmış gnome rogue dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 antalyada olupta adsl kullanip 15 gundur gunduzleri(denedim sabah 5 le 8 arasi giriliyor.haklarini yemiyelim tabiki..) wow a giremeyen baska kimse varmi acaba?tt net bende sorun yok der..blizzde hic kabul etmez zaten.bu eşşiz olay sadece bendemi var acaba?var deyinde benide rahatlatin :) kafayi yemek uzereyim ::X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar