Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucaga ok atmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O adamı alıp mahkemeye götürüp yargılasan, ne olup bittiinden haberdar olmaz ki onu yargılamaya götürünce şehir mehir görünce kafayı yer intihar falna etmeye çalışır
Mesaj tarihi:
iyide adam senın vatandaşın değilki, hiç bi zaman senın kruallarını kabul etmemiş.

sen nu toplumuna dahil etmemişsinki toplumun yasalarıyla onu yargılıyasın
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bizim Uşak'ta uzaylıya attığımız taş uzaylının kafasını yarsaydı da, sonra onlar da gelip Dünya'nın kafasını yardaysı iyi mi olurdu?
Mesaj tarihi:
ya adamı yargılasanız nasıl yargılayacaksınız, gittiniz kabileye adamı tutuklamak için, hangisini tutuklucaksınız, hangi adam nerden bileceniz :D

onu bırak kabile direk dalmaz mı polislere

aa aslında iyi senaryo çıkar bundan
Mesaj tarihi:
diablotg said:
abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O

ama onlar gerçek değil biliosun :/
Mesaj tarihi:
Mortis said:
diablotg said:
abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O

ama onlar gerçek değil biliosun :/

ben esprisine söylemiştim ayrıca gerçek olmadığını bilmiodum hep gerçek sanmıştım :(
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Yasalardan haberdar olmamak suçu haklı çıkarmaz. Cinayetin suç olduğunu bilmiyordum diyen adam mesela suçlu çıkar yine. Genel Hukuk ilkesidir.

E iyi de kimin kanunlarına göre yargılıycaksın? Eğer o topraklar herhangi bir devlete ait değilse babalar gibi indirir, hiçbir kanunu da ihlal etmiş sayılmaz. Sonuç olarak onların vatanıdır -yok yok olmadı, habitatıdır, bu daha uygun sanırım- onların kanunları geçerlidir.
Tabi bu onlar kafalarına göre adam öldürür, hiçbişey yapılamaz demek te değil, azıtırlarsa gidip tepelerine binmek mümkündür tabi ama bu durumda öyle bişey olmaz bence, sonuç olarak adamların topraklarını ihlal ediyosun, bal gibi de kendilerince savunma hakları vardır.

Yalnız durum korkunç bişey ya. Dünyadan haberiniz yok, patır patır gürültü yapan uçan şeylerin üstünde bir takım humanoidler geliyo ve size mal mal bakıyo.
Uzaylılar dünyaya gelse biz ne kadar şaşırıcaksak, onlar da helikopterdeki tipleri görünce o kadar şaşırmışlardır heralde.

bi de uzaylıların da böyle forumları filan varsa uzaylı taşlayan köylü haberlerine aynı yorumları yazıyolardır muhtemelen:P
Mesaj tarihi:
diablotg said:

iman power
  • Yeni Oluştur...