rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oyle olsa neye gore yargilanir acaba adam? brezilya kanunlarina gore mi? fotografcinini ailesi suc cezasiz kalmasin filan der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yargilamak zorundasin. Yoksa herkes elinde bir ok, saga sola ok atar, sonra ben yerliyim der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ne bu böyle baştan aşağıya kırmızı? Hayır öyle siyah bi teni kıpkırmızıya çevirmek için ne kullanmış olabilirler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bence kırmızı yıkanmış siyah yıkanmamış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yasalardan haberdar olmamak suçu haklı çıkarmaz. Cinayetin suç olduğunu bilmiyordum diyen adam mesela suçlu çıkar yine. Genel Hukuk ilkesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 O adamı alıp mahkemeye götürüp yargılasan, ne olup bittiinden haberdar olmaz ki onu yargılamaya götürünce şehir mehir görünce kafayı yer intihar falna etmeye çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iyide adam senın vatandaşın değilki, hiç bi zaman senın kruallarını kabul etmemiş. sen nu toplumuna dahil etmemişsinki toplumun yasalarıyla onu yargılıyasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bizim Uşak'ta uzaylıya attığımız taş uzaylının kafasını yarsaydı da, sonra onlar da gelip Dünya'nın kafasını yardaysı iyi mi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bizim bir arkadaş AK 47 ile F 16 düşürebileceğini iddia ediyordu, aklıma o geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya adamı yargılasanız nasıl yargılayacaksınız, gittiniz kabileye adamı tutuklamak için, hangisini tutuklucaksınız, hangi adam nerden bileceniz :D onu bırak kabile direk dalmaz mı polislere aa aslında iyi senaryo çıkar bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ak 47' ile b16' bile düşürürsün ak 47 bu boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 diablotg said: abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O ama onlar gerçek değil biliosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cunki o spearman aşılmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rambo da yapmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mortis said: diablotg said: abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O ama onlar gerçek değil biliosun :/ ben esprisine söylemiştim ayrıca gerçek olmadığını bilmiodum hep gerçek sanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mızrağın ucuyla vidalarını söküyordur tankın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ombakkombak said: Yasalardan haberdar olmamak suçu haklı çıkarmaz. Cinayetin suç olduğunu bilmiyordum diyen adam mesela suçlu çıkar yine. Genel Hukuk ilkesidir. E iyi de kimin kanunlarına göre yargılıycaksın? Eğer o topraklar herhangi bir devlete ait değilse babalar gibi indirir, hiçbir kanunu da ihlal etmiş sayılmaz. Sonuç olarak onların vatanıdır -yok yok olmadı, habitatıdır, bu daha uygun sanırım- onların kanunları geçerlidir. Tabi bu onlar kafalarına göre adam öldürür, hiçbişey yapılamaz demek te değil, azıtırlarsa gidip tepelerine binmek mümkündür tabi ama bu durumda öyle bişey olmaz bence, sonuç olarak adamların topraklarını ihlal ediyosun, bal gibi de kendilerince savunma hakları vardır. Yalnız durum korkunç bişey ya. Dünyadan haberiniz yok, patır patır gürültü yapan uçan şeylerin üstünde bir takım humanoidler geliyo ve size mal mal bakıyo. Uzaylılar dünyaya gelse biz ne kadar şaşırıcaksak, onlar da helikopterdeki tipleri görünce o kadar şaşırmışlardır heralde. bi de uzaylıların da böyle forumları filan varsa uzaylı taşlayan köylü haberlerine aynı yorumları yazıyolardır muhtemelen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 diablotg said: abi civilization da adama ben son model tankla roketatarlı adamlarla dalıom bildiğin spearmen yaaa hiç gücü gitmeden tankımı öldürüyo O_O iman power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ne olmuş yani. rambo da ok ile helikopter indirebiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rambo yumrukla da indirir abi. Hatta Türkiş Rambo şişme füzeyle bile indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iman pavır işte alayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sivilayz enımıl gibi hissettim kendimi bunları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar