Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: Spor yazarı Vedat Okyar, Beşiktaşlı Gordon Schildenfeld'in görme engelli olduğunu öne sürdü. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden spor yazarı Vedat Okyar, Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunun ortasında Dinamo Zagreb'ten transfer ettiği Gordon Schildenfeld'in görme engelli olduğunu iddia etti. Okyar, bu iddiasını bir kaç kişi ile yaptığı ciddi görüşmelerden sonra ortaya koyduğunu da belirtti. Yüksel Aytuğ köşesine taşıdı: Yüzyılın iddiası! Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ, köşesinde Vedat Okyar'ın açıklamalarına yer vererek, "Bu yüzyılın en büyük spor iddiasıdır" dedi. İşte Aytuğ'un yazısı: "Bence yüzyılın en büyük spor iddiası pazar akşamı tv8'deki Ve Gool programında emektar spor yorumcusu Vedat Okyar'dan geldi. Okyar, Beşiktaş'ın geçen yıl transfer ettiği oyuncusu Gordon'un görme engelli olduğunu iddia etti. Vedat Ağabey'i iyi tanırım. Yazdıklarını da çok yakından takip ederim. Öyle balon haber uçuranlardan, gözü kapalı haber ve yorum yapanlardan değildir. Üstelik Hırvat futbolcu Gordon Schindelfeld'in "âmâ" olduğunu iddia ederken, bu savını bir kaç kişi ile yaptığı ciddi görüşmelerden sonra dillendirdiğini de söyledi. Okyar'ın iddiasına göre Gordon önünden geçen topu bile zor algılayabiliyormuş. Eğer Okyar'ın bu iddiası, tıbben de kanıtlanırsa, Türkiye "körü körüne transfer" alanında literatüre geçecek... " Gerçekse vay beşiktaşın haline diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Adamın gözlerinde belki problem vardır da, direk kör demek? Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çok fena bozuktur işte gözleri onu kastediyolar herhalde inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: Beşiktaş'ın yeni transfer ettiği Alman asıllı Hırvat oyuncusu Gordon Schindelfeld, bu sabah sağlık kontrolünden geçti. Siyah - beyazlı kulübün doktoru Ayhan Optur ile birlikte Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Hırvat oyuncuya, hastanede çeşitli sağlık kontrolleri uygulandı. Kan ve efor testinden de geçen Schindelfeld'in, ayrıca ortopedi, dahiliye, göz muayeneleri de yapıldı. Genç oyuncunun sağlık taraması MR çekimiyle tamamlandı. (Cihan Haber Ajansı) 04.02.2008 Alırken sağlammış. Sonrasında birşey olduysa yapacak birşey yok, ha gözüne gelmiş ha bacağına. Göz muayenesine bir şekilde fesat karıştırıldıysa işte o zaman yüzyılın iddiası olabilir. Bana çok kolpa geldi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bence de yalan gibi. Ehliyet için sağlık raporu almıyor ki kulüp doktorları direk geç desin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Göndermeyecekler mi adamı zaten, bırakın allaşkına bir takımda beğendiğiniz futbolcu varken ahlaka uymuyor diye yine aynı takımda aynı mevkiden oyuncuyu eh bende bunu alayım bare diye transfer yaparsanız hem size gülerler (kendi taraftarınız bile) hemde salak gibi bir kontenjanınızı boşa harcamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Darksun said: Göndermeyecekler mi adamı zaten, bırakın allaşkına bir takımda beğendiğiniz futbolcu varken ahlaka uymuyor diye yine aynı takımda aynı mevkiden oyuncuyu eh bende bunu alayım bare diye transfer yaparsanız hem size gülerler (kendi taraftarınız bile) hemde salak gibi bir kontenjanınızı boşa harcamış olursunuz. Yüzyılın fiyaskosu budur zaten, gözünde problem çıkmasına da şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 olsun poposunu acmadıysa oynayabilir, bi sakıncası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 rize maçında yüzüne aldığı darbeden sonra oldu herşey ama herşey bir yana adamın alınması zaten fiyasko. hayır her branşı yok ettiler. futbolun içine ettiler. basketi katlettiler. kapayın kulübü de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım vallahi yoruldum ben artık allah kahretsin sırf birdahaki seçime yetişsin oy verebileyim 2 sene sonra diye kulübe üyelik başvurusu yaptım 1 oy 1 oydur bu herifler defolsun gitsin diye ama yok artık ona da hevesim kalmadı lanet olsun ya daha iyi günlerimiz bunlar. daha da beter olucak bu kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 amin amin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 cemad said: rize maçında yüzüne aldığı darbeden sonra oldu herşey ama herşey bir yana adamın alınması zaten fiyasko. hayır her branşı yok ettiler. futbolun içine ettiler. basketi katlettiler. kapayın kulübü de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım vallahi yoruldum ben artık allah kahretsin sırf birdahaki seçime yetişsin oy verebileyim 2 sene sonra diye kulübe üyelik başvurusu yaptım 1 oy 1 oydur bu herifler defolsun gitsin diye ama yok artık ona da hevesim kalmadı lanet olsun ya daha iyi günlerimiz bunlar. daha da beter olucak bu kulüp kim gelicek başına fetullahçı kalkavan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben gelicem? bu kadar rezalet bir yönetim yerine gelecek birileri bulunamıyorsa tekrar ediyorum kapatılsın kulüp ha demirören istifa ederse birsürü aday da çıkar merak etme. sırf reklam yapmak için bile gayet çekici bir mevki beşiktaş başkanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Beşiktaş ın transferleri boş transfer doğaldır. Neden boş? Birileri cebini dolduruyor komisyonunu alıyor. Kim olduğunuda cümle alem biliyor. Haram zıkkım olsun. Daha çok gelicek . Bakıyoruz gazeteye şimdide avrupa nın orta sıra takımlarının şamaroğlanı olmuş futbolcularına sarıyor beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Darksun said: Göndermeyecekler mi adamı zaten, bırakın allaşkına bir takımda beğendiğiniz futbolcu varken ahlaka uymuyor diye yine aynı takımda aynı mevkiden oyuncuyu eh bende bunu alayım bare diye transfer yaparsanız hem size gülerler (kendi taraftarınız bile) hemde salak gibi bir kontenjanınızı boşa harcamış olursunuz. en güzel yorum bu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 reha muhtar gelse keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 görme sorununun olup, olmadığını bilemem de çok kötü futbolcu olduğu belli. bu 2 yabancı stoper transferinden sonra da satılır zaten gordon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sözleşmesi feshedildi bile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Masticore said: cemad said: rize maçında yüzüne aldığı darbeden sonra oldu herşey ama herşey bir yana adamın alınması zaten fiyasko. hayır her branşı yok ettiler. futbolun içine ettiler. basketi katlettiler. kapayın kulübü de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım vallahi yoruldum ben artık allah kahretsin sırf birdahaki seçime yetişsin oy verebileyim 2 sene sonra diye kulübe üyelik başvurusu yaptım 1 oy 1 oydur bu herifler defolsun gitsin diye ama yok artık ona da hevesim kalmadı lanet olsun ya daha iyi günlerimiz bunlar. daha da beter olucak bu kulüp kim gelicek başına fetullahçı kalkavan mı ? evet o gelicek, bu takımın başında olmak isteyenlerden en kalitelisi o.. İnsanları görüşlerine göre değerlendirmek de komik. O fetocu dediğin adam Y.D'den 100 kat daha Beşiktaşlıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi insanlar görüşlerine göre değerlendirilir neresi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 futbol klubü yönetimine giriyorsa , futboldan ve yönetmekten anlıyorsa , başarı getirirse , neden bakıyım ki görüşüne? ister fethullahçı gelsin ister tefeci gelsin.. farketmez. ha başarısız da olsa bakmam.. neden başarısız olduğuna bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 beşiktaşta bir kaleci vardı adını unuttum şuan sanırım şuan türkiyede bir takımda oynuyor zenci bir oyuncuydu bir maçta topu elinden kaçırıp gol yedikten sonra ağlayarak gözlerinden şikayet etmişti :P konuyla alakasiz ama aklıma bir an o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 shorumnu mu ne vardı yazamadım . ama o türkiyede degil . Leeds ten 6 tane yemiş hala gülüyodu hiç unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Birde sizin savunduğunuz kalkavanların her tarafından pislik akıyor.Daha bundan bi kaç hafta önce ailelerinin genç bir ferdi trafik kazasında bir kıza çarpıp öldürmekten 1 ay göz altında kalıp çıktı.Kamera kayıtlarıda varmıs hepsini sildirmişler. Polisler ne kadar delil varsa hepsini yok etmiş. Fetonun sağ kolu olmak dışında , Tertemizde insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar