Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hep cehennemdee kalmiosun ki bi süre cezanı çekip cennete geçiosun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adam ölür ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mortis said: Hep cehennemdee kalmiosun ki bi süre cezanı çekip cennete geçiosun ^_^ o ne lan dinlenme tesisi mi bu. bi süre dediğin 300-500 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 300-500 yıl çabuk geçio orda eğleniosun bütün arkadaşların orda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 guild kurarız KNIGHTS OF HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bekaretle ılgılı bı sebepten oldugunu pek zannetmıyorum muhtemelen sole bıseydır spoooo ustune bıde hıhıhıhı fılan yaptıysa gelın hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: Çene kemiğinin kırılmasına ve olay anında kurşunu yutmasına rağmen durumu iyiye giden B.Ç.'nin, olay gecesi eşiyle birlikte olduklarını, ancak kendisinin bakire olmadığını düşündüğünü söyleyerek, "Ben hafızım. Bakireyim. İstediğiniz doktora muayene ettirin" dediği öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. kadının resminide koymuşlar türbanlıymış bu arada. ulan allah akıl fikir versin türk insanına. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamın pipisi ufakmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cons said: Mortis said: Hep cehennemdee kalmiosun ki bi süre cezanı çekip cennete geçiosun ^_^ o ne lan dinlenme tesisi mi bu. bi süre dediğin 300-500 yıl yoruma bayıldım :tebrix: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cons said: Mortis said: Hep cehennemdee kalmiosun ki bi süre cezanı çekip cennete geçiosun ^_^ o ne lan dinlenme tesisi mi bu. bi süre dediğin 300-500 yıl bide bu so-called ahiret olayı sonsuz değil mi. o zaman cehennemde geçen süre isterse 234234723840234 yıl olsun. bir süre cehennemde geçecek, gerisi sonsuza kadar cennet ise cehennemde geçen sürenin bi anlamı kalmaz ki. ya da kuran'a appendix olarak limit konusu eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 onu warsayarsan cehennemde gecen her saniye omur boyu gibi gelcek sonsuzluk icinde sonsuzluk olgusu war yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ömür boyu da sınırlı. illa açık bulacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bonep o dediğin göreceli ki bence sonsuzluk içinde sonsuzluk olmaz tabi bunu orda bi daha tartışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: saskomandosu İnsan ne ile yaşar?demiş tolstoy Cevabı basit namus için şeref için yaşar.Adam az bile yapmış...Kadınlara ibret olsun bu durum.Nalet olsun bu erkeklerin içindeki kadın sevgisine.... 27 Mayıs 2008 Salı 10:07 beni bitiren bu oldu. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sas komandosu rumuzu daha ilginç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Drall said: "Ağzından vurulan gelin ile kendi kafasına sıkan damadın durumları hala ciddiyetini koruyor." hadi gelini ağzından vurmuş ölmemiştirde, kafasına sıkmış adam nası ölmemiş =/ Ya şimdi kafaya sıkınca doğrudan ölmek için beyne gelmesi filan lazım ya.. Iskalamıştır yani. E zor iş tabi, hak vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bozuk derken, meme mi yapmış lastik mi patlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bi kere başına bir el ateş açtı ne demek ulan ? Damatta ne öküzmüş ki kafaya sıkıp komaya sokuyo kendini , +rep. Kadına ise helal olsun dişleri kırılmış , ölmemiş , hatta kurşunu yutmuş. Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Drall said: said: saskomandosu İnsan ne ile yaşar?demiş tolstoy Cevabı basit namus için şeref için yaşar.Adam az bile yapmış...Kadınlara ibret olsun bu durum.Nalet olsun bu erkeklerin içindeki kadın sevgisine.... 27 Mayıs 2008 Salı 10:07 beni bitiren bu oldu. şaka gibi bunu yapmak istemezdim ama yaşamak bu adama lüks. ginaly said: Cons said: Mortis said: Hep cehennemdee kalmiosun ki bi süre cezanı çekip cennete geçiosun ^_^ o ne lan dinlenme tesisi mi bu. bi süre dediğin 300-500 yıl bide bu so-called ahiret olayı sonsuz değil mi. o zaman cehennemde geçen süre isterse 234234723840234 yıl olsun. bir süre cehennemde geçecek, gerisi sonsuza kadar cennet ise cehennemde geçen sürenin bi anlamı kalmaz ki. ya da kuran'a appendix olarak limit konusu eklensin. tamam, gittiğinde iletirsin ilgili arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Evet, girmeden önce bu hesapları yapmak lazım. Elin damadıda girebiliyorsa cennete ağaçlarda elma falan kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sölendimi bilmiorm da uplanmış söliim bari ; ben olsam sevişerek öldürürüdüm kız gerdek gecesi kaçmaz. sonra kendimi vururdum.. evet böle yapardım. yaparım. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dur lan ne dedim ben. ben öldürmezdim böle bi nedenden. başka bi nedenden öldürcek olsam dielim =) oha uyanamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lan sevişmediyse nerden bilecek kızın bozuk olup olmadığını.. şakacı insan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lan tamam baktın bozuk cıktı tam gaz devam ölene kadar.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar