Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropic Thunder (2008)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da semi pro gayet güzel geldi ve tropic thunder çok sıkıcı geldi arkadaşlarla gittik byaa butarz film izleyen, hiçbiriimiz memnun kalmadık ilginçtir ki, yani 7.7 almış imdbde dedik acaba bizde mi bi sorun var.
Mesaj tarihi:
Abi katıksız komedi beklemişsiniz izlerken bence o yüzden olmuş. Will Ferell da sevmediğim bir adam benim, o yüzden yorum yapmıyorum çok cıvık gelir bana. Belki de bütün röportajlarında aptal "knock knock, who's there" tarzı espriler yapmaya çalıştığı içindir, ama hiç sevmem.
Mesaj tarihi:
eğlenceli film ya. benim hoşuma gitti.gerçi daha güzel bişey çıkarabilirlerdi bence.

(meet the fockers a nerden geldi konu bilmem ama hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biridir.)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya ben dün tekrar izledim, yine bağıra bağıra güldük arkadaşlarla. Robert Downey Jr.'ın surat ifadeleri falan zaten dikkatli izleyince ağlatıyor, onun yanında diğer oyunculuklar da harika. Bence beğenmeyenler filmi çok yanlış bir kafayla izlemişler.
Mesaj tarihi:
tom kruz ve rabırt sırf. jack black falan olmasada olurmuş ki çok severim jack black.

tom kruz bitirdi beni. millet kalktı gidiyo ben hayvanlar gibi güldüm sondaki dansına

bide ben bazı küfürlere aşırı gülüyorum. örn: entourage-arigold- cunt mussle gibi.

burdada tom kruz-fakstik.

fakstik ne lan sdfjgh
Mesaj tarihi:
Türü sevmeyenler çok zorlanır ama film iyi; gülmek isteyeni de güldürür. Ancak film 10 olucakken 7'de kalmış, biraz tecrübesizlik herhalde. İlerleyiş aksak, zaten filmin aralıklarla 2 senede yazıldığını düşünürsek mantıklı bu durum. Kadro taşımış filmi diyerek sözlerimi tamamlıyorum.
Mesaj tarihi:
Olay Robert ve Tom abilerin performansı olmuş. Jack Black'in daha çok üzerine gidebilirlermiş. Onun dışında vasat. AMa iyi olan tarafları da gayet iyi
Mesaj tarihi:
Ara ara çok güldüm ya, değdi yani izlediğime.

o deilde "bu adamı nerden tanıyorum lan ben" dediğim adam tom cruise çıktı, "hadi lan" falan diye tekrar falan baktım inanamayıp, inanılmaz makyaj yapmışlar, dumurlardan dumurlara koştum.
Mesaj tarihi:
Film'in en büyük handikapı(benim için artı gerçi) zamanında çıkmış ve ünlenmiş Vietnam konulu filmlerini(Platoon,Good morning vietnam vs) çokça seyretmiş bi kitleye hitap ediyor oluşu.Tabiki aşina olanlar fakat çok fazla takip etmeyenlerde filmden zevk alıcaklardır ama göndermeleri yerinde yakalayabilirseniz film tadından yenmez bir hale geliyor.Bunda Robert D.J'ın inanılmaz oyunculuğununda payı var tabiki.
Bir çok ünlünün küçük rollerde olduğu vasat komedi filmlerinin yanında bence orjinalliğinden ve absürtlüğün dozunu çokta kaçırmayan senaryosundan ötürü ayrı bir yer edindi kendine.

Ben Stiller'ıda ayrıca tebrik etmek lazım.Yazmış , yönetmiş , prodüksüyon'u üstlenmiş , çokta güzel kalkmış altından.Holywood'daki kankalarıyla bir film çevirmiş iyide yapmış:D
Mesaj tarihi:
Bu film gercekten komediyi dozunda tutan, yerli yerinde kullanan filmlerden biriydi (kendi turu icinde).

Ama ben yine Ben Stiller'dan soyle Owen Wilson'li, Will Farrel'li bir film bekliyorum.

MOOOM! MEATLOAF!!!
Mesaj tarihi:
Filmi ''HADİ BİRAZ GÜLELİM, YEAH!'' diye oturup izleyince hayal kırıklığına uğruyormuş insan, keşke önceden burayı okusaydım. Hoş yine de baya güldüm, sadece beklediğim gibi çıkmadı.

Ayrıca Robert Downey Jr nasıl mükemmel bir insandır lan. Severek izliyoruz.
  • Yeni Oluştur...