Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropic Thunder (2008)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Abi katıksız komedi beklemişsiniz izlerken bence o yüzden olmuş. Will Ferell da sevmediğim bir adam benim, o yüzden yorum yapmıyorum çok cıvık gelir bana. Belki de bütün röportajlarında aptal "knock knock, who's there" tarzı espriler yapmaya çalıştığı içindir, ama hiç sevmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tom kruz ve rabırt sırf. jack black falan olmasada olurmuş ki çok severim jack black.

tom kruz bitirdi beni. millet kalktı gidiyo ben hayvanlar gibi güldüm sondaki dansına

bide ben bazı küfürlere aşırı gülüyorum. örn: entourage-arigold- cunt mussle gibi.

burdada tom kruz-fakstik.

fakstik ne lan sdfjgh
Sosyal ağlarda paylaş

Türü sevmeyenler çok zorlanır ama film iyi; gülmek isteyeni de güldürür. Ancak film 10 olucakken 7'de kalmış, biraz tecrübesizlik herhalde. İlerleyiş aksak, zaten filmin aralıklarla 2 senede yazıldığını düşünürsek mantıklı bu durum. Kadro taşımış filmi diyerek sözlerimi tamamlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Film'in en büyük handikapı(benim için artı gerçi) zamanında çıkmış ve ünlenmiş Vietnam konulu filmlerini(Platoon,Good morning vietnam vs) çokça seyretmiş bi kitleye hitap ediyor oluşu.Tabiki aşina olanlar fakat çok fazla takip etmeyenlerde filmden zevk alıcaklardır ama göndermeleri yerinde yakalayabilirseniz film tadından yenmez bir hale geliyor.Bunda Robert D.J'ın inanılmaz oyunculuğununda payı var tabiki.
Bir çok ünlünün küçük rollerde olduğu vasat komedi filmlerinin yanında bence orjinalliğinden ve absürtlüğün dozunu çokta kaçırmayan senaryosundan ötürü ayrı bir yer edindi kendine.

Ben Stiller'ıda ayrıca tebrik etmek lazım.Yazmış , yönetmiş , prodüksüyon'u üstlenmiş , çokta güzel kalkmış altından.Holywood'daki kankalarıyla bir film çevirmiş iyide yapmış:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...