Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 abi will ferrell adamımdır hele old school'da ama yani son işlerine bakarsak semi-pro çok kötüydü. tropic thunder yine baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çok sıkıcı filmdi bence.. robert downey jr ve tom cruise da bi yer kadar götürüyor. 10 dk fln yani toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bana da semi pro gayet güzel geldi ve tropic thunder çok sıkıcı geldi arkadaşlarla gittik byaa butarz film izleyen, hiçbiriimiz memnun kalmadık ilginçtir ki, yani 7.7 almış imdbde dedik acaba bizde mi bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Abi katıksız komedi beklemişsiniz izlerken bence o yüzden olmuş. Will Ferell da sevmediğim bir adam benim, o yüzden yorum yapmıyorum çok cıvık gelir bana. Belki de bütün röportajlarında aptal "knock knock, who's there" tarzı espriler yapmaya çalıştığı içindir, ama hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 meet the fockers film'ini çok sevmiştim ben stiller'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eğlenceli film ya. benim hoşuma gitti.gerçi daha güzel bişey çıkarabilirlerdi bence. (meet the fockers a nerden geldi konu bilmem ama hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biridir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Benim icin senenin en iyi filmlerinden. ACAIP eglendim, cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ya ben dün tekrar izledim, yine bağıra bağıra güldük arkadaşlarla. Robert Downey Jr.'ın surat ifadeleri falan zaten dikkatli izleyince ağlatıyor, onun yanında diğer oyunculuklar da harika. Bence beğenmeyenler filmi çok yanlış bir kafayla izlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 biraz güldürdü, çok beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 tom kruz ve rabırt sırf. jack black falan olmasada olurmuş ki çok severim jack black. tom kruz bitirdi beni. millet kalktı gidiyo ben hayvanlar gibi güldüm sondaki dansına bide ben bazı küfürlere aşırı gülüyorum. örn: entourage-arigold- cunt mussle gibi. burdada tom kruz-fakstik. fakstik ne lan sdfjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Türü sevmeyenler çok zorlanır ama film iyi; gülmek isteyeni de güldürür. Ancak film 10 olucakken 7'de kalmış, biraz tecrübesizlik herhalde. İlerleyiş aksak, zaten filmin aralıklarla 2 senede yazıldığını düşünürsek mantıklı bu durum. Kadro taşımış filmi diyerek sözlerimi tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Olay Robert ve Tom abilerin performansı olmuş. Jack Black'in daha çok üzerine gidebilirlermiş. Onun dışında vasat. AMa iyi olan tarafları da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 iyi başladı eksik bitti. başlangıçtaki fragman sahneleri en iyi olayıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oyunculuk çok sağlam olmuş tom cruise=Les Grossman vay aq kadroda dikkat etmemişim isimlere hala bakıyorum nasıl bir makyaj bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ara ara çok güldüm ya, değdi yani izlediğime. o deilde "bu adamı nerden tanıyorum lan ben" dediğim adam tom cruise çıktı, "hadi lan" falan diye tekrar falan baktım inanamayıp, inanılmaz makyaj yapmışlar, dumurlardan dumurlara koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 SoulCube said: iyi başladı eksik bitti. başlangıçtaki fragman sahneleri en iyi olayıydı bence. bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Nesi eksik bitti ogrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Film'in en büyük handikapı(benim için artı gerçi) zamanında çıkmış ve ünlenmiş Vietnam konulu filmlerini(Platoon,Good morning vietnam vs) çokça seyretmiş bi kitleye hitap ediyor oluşu.Tabiki aşina olanlar fakat çok fazla takip etmeyenlerde filmden zevk alıcaklardır ama göndermeleri yerinde yakalayabilirseniz film tadından yenmez bir hale geliyor.Bunda Robert D.J'ın inanılmaz oyunculuğununda payı var tabiki. Bir çok ünlünün küçük rollerde olduğu vasat komedi filmlerinin yanında bence orjinalliğinden ve absürtlüğün dozunu çokta kaçırmayan senaryosundan ötürü ayrı bir yer edindi kendine. Ben Stiller'ıda ayrıca tebrik etmek lazım.Yazmış , yönetmiş , prodüksüyon'u üstlenmiş , çokta güzel kalkmış altından.Holywood'daki kankalarıyla bir film çevirmiş iyide yapmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bu film gercekten komediyi dozunda tutan, yerli yerinde kullanan filmlerden biriydi (kendi turu icinde). Ama ben yine Ben Stiller'dan soyle Owen Wilson'li, Will Farrel'li bir film bekliyorum. MOOOM! MEATLOAF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 stepbrothers izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şimdi izledim de filmi çok iyiymiş ya :) tom crusie a koptum özellik son sahnede kolyeyi cıkartıp dansı ashshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hala aklima geldikce guluyorum farmer sahnesi muthisti ya. robert downey jr cidden 1 beden buyuk gelmis filmdeki herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Filmi ''HADİ BİRAZ GÜLELİM, YEAH!'' diye oturup izleyince hayal kırıklığına uğruyormuş insan, keşke önceden burayı okusaydım. Hoş yine de baya güldüm, sadece beklediğim gibi çıkmadı. Ayrıca Robert Downey Jr nasıl mükemmel bir insandır lan. Severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sanirim izledigim en iyi ben stiller filmiydi. tom crruise allah belani versin apuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 abi filmin başındaki fragmani gördükden sonra arkadaşa abi kirk lazarus kimdi ya herif o kadar oskarli falan unuttum adami demiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar