Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 space kadett episode'undan bi parça: bu da great outdoors bölümünden: bu da bonus olsun. powder toast man!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 süper bunlar ya. bi de beavis&buthead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Garbage a niye açıyosun. Post kasardık /- |< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 paylaşım için saol +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Rokko'nun Modern Yaşamı vardı asıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bir bu bir de Spongebob Her gördüğümde kahrımdan intihar edesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha sponge bob gibi güzel bir şey mi var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o dedikleriniz çocuk çizgifilmi, bu direkt grown up - cartoon dedikleri nane. izlemediyseniz bi bakın anlarsınız zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spongebob Teletubbies gibi bir şey Ren&Stimpy yanında =) Rocko's Modern Life ile birlikte Top 2 budur bende, daha iyisini hala izlemiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Rocko's ayrı bir efsane zaten,benim de bir numaramdır fakat Ren&Stimpy'i neden senelerdir hiç sevemedim.SpongeBob önündedir onu diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 küçükken de çok severdim nickelodeon da çıkardı.Geçen sene Cnbc e de sabaha karşı 4-5 gibi on beş dakikalık bölümler yayınlanıyordu her gece izliyodum.Vidyoları izleyemiyorum youtube a giremediğimden ama bunların asıl bi gayli bölümü vardı zaten stimpy pasif ren aktif bir çizgi çiziyor bütün bölümlerde.Bu arada youtube a nasıl giricez lan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahaha ren'in who's the pitcher, who's the cathcer? sorusu var o dediin bölümde. (beyzbolda topu atan ve sopayla vuranlara verilen adlar bunlar) sora stimpy diyo : you're the pitcher, I'm the catcher. sdfdsf o bölüm nickelodeonda yayımlanmadı ama. Arkadaş bi yerden tüm bölümlerinin olduğu torrenti bulmuştu onları izlerken gördüm deli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 göremiyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu karakterin hep aids li olduğunu düşünmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi bölüm vardı osuruğunun peşinden gidiyodu çok duygulsandı o bölüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 psychedelic çizgi film dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Katılırsınız katılmazsınız bence anime yönetir. Çoğu anime -konusu basit olsun olmasın- yukarıda saydığımız örneklerden çok daha olgundur herşeyiyle. Kişisel görüştür tabi... Ama tutup da Ron and Stimpy izleyen adamın günün birinde LOGH, Gasaraki filan izleyip görüş bildirmesini ben şahsen beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 said: Çoğu anime -konusu basit olsun olmasın- yukarıda saydığımız örneklerden çok daha olgundur herşeyiyle. olgunluk arayan kim? sabahın 4ünde cnbc-e açık olduğunda izlenip gülünen 5dklık çizgi film bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ren & Stimpy absürd komedi... yani öyle anlık saçmalıklara ''ZUHA!'' diye gülüp eğleniyorsun. Ayrıca, anime yönetir, bu ezer, şu kovalar, o ağzına bile sıçar demek komik baya. Tamam animeler güzel de, Ren & Stimpy izlediği için anime izleme çabasına girişmiş bir insana ''git izleme, bok adam'' diye kovalamakta fanboiluk, hatta nerdlük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sturmvogel :) naaptın ki ya ben anime bile dememişim zaten orda farkındaysan çizgi film demişim. ayrıca grown-up cartoon dememin nedeni de içeriği, yetişkinlerin anlayacağı abzürtlükler var hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 başlığı her okuduğumda umut sarıkayanın "dünyanın en skndrk kahramanı" geliyor aklıma yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dünyanın en sikindirik kahramanı o bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 az kibar ol olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar