Ravensight Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Zil sesi açmayı sevmem ama gereken anlar oluyor. , Etrafı rahatsız etmeyen aynı zamanda böyle cool sesler arıyorum aslında. Kim ne kullanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kanarya sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şahin k. - denizden çıkmış soğuk kuş remiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 loituma - levas polka. hep bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 noyir dizayr mınaha pohtuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Voice of the Soul ile çalıyor benim telefonum. Hiç kullanmazdım bu parçaları melodi yapma olayını, geçen gün özendim yaptım, zırt pırt değiştiriyorum, feci hoşuma gitti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nuri alço müziği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 CaNNi said: şahin k. - denizden çıkmış soğuk kuş remiks sdaghujasasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nickelback - if eveyone cared metalla , gimme fuel gimme fire diye başlayınca millet bi garip oluyo ama ben sewiom >:D< kanye west- jesus walks, bu da süper oluyo polifonik istiosan sadece lord of the rings wardı 0.9 kb mi neydi hatta tagtag/ertel mi ne ordan bi yerden indirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yuh o ertel hala var mı lan tagtag da:D hey gidi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Metallica; Soooo Fucking What şeklinde girişi ya da i fucked a sheep,i fucked a goat, i rammed my cock right down its throat so what,so what? kısmı ya da yine die die my darlingden; die, die, die my darling don't utter a single word die, die, die my darling just shut your pretty mouth i'll be seeing you again i'll be seeing you in hell kısmı über gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben kullanmıorm hiç bişe ama arkadasınkinde Mario Soundtrack var mesela. cok hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: yuh o ertel hala var mı lan tagtag da:D hey gidi bee ben lise1deyken wardı hocam. ahah bu arada yaşımız belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Fuel , Heaven's A Lie ya da japon anime müzikleri tercih ediyorum efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Xo said: Metallica; Soooo Fucking What şeklinde girişi ya da i fucked a sheep,i fucked a goat, i rammed my cock right down its throat so what,so what? kısmı ya da yine die die my darlingden; die, die, die my darling don't utter a single word die, die, die my darling just shut your pretty mouth i'll be seeing you again i'll be seeing you in hell kısmı über gider last caress / green hell -- i raped your mother today kısmı tam melodilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 roger sanchez - lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bebe - malo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sad but True nun girişi güzel, ben cults of shadow u kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 die motherfucker die >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: Sad but True nun girişi güzel, ben cults of shadow u kullanıyorum evet o da iyidir şaka bir yana :) zaten favori metallica parçam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benimki children of bodom - are you dead yet ile çalıyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Enternasyonal. Bi de vader-litany. (madboi =( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 duman-istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cool zil sesi nasıl oluyor lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar