Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 MANİSA'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) kız öğrencilerinin yaptığı step gösterisi ortalığı karıştırdı. Manisa Belediye Başkanı AKP'li Bülent Kar, gösterilerin ardından Ankara'da Manisa AKP Milletvekilleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüğünü belirterek, “Öğrencilerin kıyafetlerinin Ankara’da huzursuzluk yarattığını gördük. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi” dedi. CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ise “Bunda yadırganacak bir şey yok. Kıyafetler son derece moderndi” karşılığını verdi. Haberin devamı:Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bi gaylik warmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne geliyosa basımıza bu modernlikten geliyo, hangi mantıkla hangi akılal fikirle kızlarımıza bu giysileri tavsiye ederler benimsetirler, yazıklar olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tayyibin gözü de bu yüzden yamulmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Valla bence kızlara bi dayattırma uygulanmısa benzemiyo. Onlar şikayetçi değilse, bize düşen keyif almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 seneye 19 mayıs ı böyle kutlayalım; Yaşasın İslamo-Faşizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ombakkombak said: seneye 19 mayıs ı böyle kutlayalım; Yaşasın İslamo-Faşizm ahaha kadın vurcak kameramanı bakıslara baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Türk kadını böyle olmalı zaten, kartal bakışlı, çelik iradeli, namusunu gerektiğinde roketatarlar korumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hep ergenekon yapiyor bunlari. ellerinde makas etekleri kesiyorlarmis simdi. ahlaksiz ergenekon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 herşey modern olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 makinalı ile gezen bir kadın düşünemiyorum yaa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bizim festivallerde, bi kız, "kimse beni beceremez ulann" diye cıkmıs cadırdan elinde bıçakla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yok yok . Türkiyenin En eğitimli insanları anlamıyor bu iş'den Ne Prof.'ler biliyo ne ögretim görevlileri. Bu işi bilen tek kişi akp'nin ilkokulmezunu olması yeterli olan milletvekilleri. Herşeyimiz onlar.Onlar herşeyin iyisini bilirler. Başlarıda İlahiyat mezunu Tayip zaten... Ama merak etmeyin yeni nesil böyle değil Fetullah Gülen daha eğitimli ama Robot gibi her istediğini yerine getiren nesiller yetiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 işin komiği bence kıyafetler açık değil kapalı bile sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Arka pladaki pembelilerin de kolları açık kalmış, seneye inşallah bu şekilde istenmeyen görüntüler de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cemad said: işin komiği bence kıyafetler açık değil kapalı bile sayılır :P eeeh yani. bencede kıyafetler gayet güzel,modern,böylede olmalı ama. kıyafetlerin gerçekten açık olmadıgını söyleyen yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bir bunlara bakıyorlar bi de yanlarındaki alien bozması boza böceklerine bakıyorlar kafayı yiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: cemad said: işin komiği bence kıyafetler açık değil kapalı bile sayılır :P eeeh yani. bencede kıyafetler gayet güzel,modern,böylede olmalı ama. kıyafetlerin gerçekten açık olmadıgını söyleyen yalan söyler. ardakaşım ne modernı ne guzel! modern dıye gunaha sokuyosunuz abdest bozuyosunuz! en güzel kiyafet dinimizin gösterdiği kiyafettir! Bu ahlaksızlıktır, ırzsızlıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok komik oldugunu söylüyorlarmı hep sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya bu kiyafetler fazla abarti olmus sonucta okul burasi 19 mayista halka gosteri yapiyorlar bu kadar olmaz, bale gosterisi degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: cemad said: işin komiği bence kıyafetler açık değil kapalı bile sayılır :P eeeh yani. bencede kıyafetler gayet güzel,modern,böylede olmalı ama. kıyafetlerin gerçekten açık olmadıgını söyleyen yalan söyler. koş tuvalete koooşşşşş acayip tahrik oldun şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O kızlar orda en namuslu biziz demeye gitmio zaten. Yaptıkları işle eleştirilmeliler, ırzsızlıklarıyla vs ile diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben toplumsal bilincin dışa vurumu demeyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ooof of, resme bakıyorum da... eşşekliğin bu kadarı. Hadi tuttum öyle mis gibi üniler varken odtü yazdım da, niye üstüne yetmezmiş gibi odtü makina yazdım be kardeşim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hibnenin gözü çıktı hala karıya kıza bakıo nolcak bunun sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar