delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yarin 9 da cok saglam bir finalim var beynim sulandi calismaktan, burdan genclere sesleniyorum muhendis olmayin ebeniz hic memnun olmuyor bu secimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yarın çok kazık bi finale giricem. Ondan sonra kalan 3 final zaten cacık -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 T. Dili ve Nutuk ortalamalarım 65. BB gelecek ikisi de heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yarın son final, fizik. 32 almam lazım geçmem için, tabii curve falan olmazsa. Herkes diyo geçme notu düşer diye ama, korkuyorum. Hayırlısı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yarın 2 finalle başlıyo benim. milletin bitmiş bile of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Prosciutto said: yarın 2 finalle başlıyo benim. milletin bitmiş bile of. aynen ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 benim de taze başlıyo.. yapıcak bişey yok. metin olun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 6 gün 5 final ve daha bugün başlıyor peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1 şubatta başlıyor benimkiler. okul da kasımda açılmıştı zaten. yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 5 saat sonra tarih sınavı var, adeta tarih bilimi okuyan öğrenci edasıyla çalıştım ama eminim zilyon tane detay kafamda dolanıyor, sınavda soracaklarından biri içeride olmayacak. adım gibi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kader anına doğru yol alıyorum arkadaşlar. Akşam 6 gibi gelir, durumu sizlere bildiririm. Başarılar dileyin bana. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bitir de kurtul ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Advanced Topics of Software Testing - 16 Şubat Requirements Engineering - Şubat sonu Personalführung I (insan kaynakları yönetimi?) - 9 Mart Personalführung II - 9 Mart Formal Specification and Verification Techniques - Nisan başı Ben günde 8'er saat çalışmaya başladım bir iki haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 şimdi tasarı finaline gidiyorum wish me luck:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yüksek matematik - cb analog elektronik - cb benim f almam gerekiyordu bunlardan, okulda bir terslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ya bu ne gerizekalı bir sistemdir arkadaş, ben anlamadım. Başarı Notu Katsayı 4’lük Not Aralığı 100’lük Not Aralığı Başarı Derecesi A 4,00 3,75-4,00 95-100 Mükemmel B 3,50 3,25-3,74 83-94 Pekiyi C 3.00 2,75-3,24 68-82 İyi D 2,50 2,25-2,74 55-67 Orta E 2,00 2,00-2,24 50-54 Geçer F 0,00 - 0-49 Başarısız V 0,00 - - Devamsız S - - - Başarılı İngilizceden 68 ile C alınıyor, 3 geliyor ing. ortalaması. Ben 67 almışım, 0.5 farkediyor. En yüksek kredili dersim de bu. Gidip hocaya hocam ortalama hede hödö çeksem artırır mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Aya Bye bakma sen boş yere. onlar standart sapmayla falan hesaplanıyor. sendeki ortalama 100 üzerinden not ortalamanın 4lük tabana çevrilmesiyle bulunuyor direk. genel ortalaman da (V:vize F:Final-veya Büt K:dersin kredisi)her dersin (Vx0,4+Fx0,6) topamını 4lük tabana çevir(bu işlem için atıyorum sonucun 75 çıkıyorsa 100 75 ise 4 kaçtır gibi bir doğru orantı yapabilirsin). Çıkan sonucu K ile çarp. sonra bu işlemi her ders için aynı şekilde yapıp sonuçları topluyorsun. en son elindeki sayıyı toplam K'ya bölüyorsun. Bizim not görüntülemede yazan ortalaması bölümü çk gereksiz bir bölüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 CthuLhu said: Aya Bye bakma sen boş yere. onlar standart sapmayla falan hesaplanıyor. sendeki ortalama 100 üzerinden not ortalamanın 4lük tabana çevrilmesiyle bulunuyor direk. He öyle olması lazım zaten. Ama bizimkinde ortalaması diyor ya, ben orada yazanların krediye göre ortalaması alınacak sandım. Çok mantıksız hakkaten o zaman :) E madem o harflerin bi de ortalaması sutununun bi manası yok, boşuna hocaya gitmeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynen öyle.."bizim çocukların canı çekmesin millet a b diyor hep yazık" diye düşünüp koymuşlar o sütunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ahahah saçmalığa gel hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bitmiyo lan bitmiyo 2 haftadır sınava giriyorum ondan onceki 4 hafta da hazırlanma suresini sayarsan 6 haftadır ne boktan ne manyak bi yaşantı icindeyim lan duş alıyom uyuyorum yemek yiyiyorum ve ders calısıyorum manyak oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ilk sınava girdim bugün idare hukuku :P negzel öndeki kızdan kopya çekiyodum gözetmen kızı baska yere oturttu :? neyse fena değildi.çarşmba U.A hukuk var yapcaz bişiler artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Final haftası. İlk sınavım bugün idi. Özel Öğretim Yöntemleri - I dersinden 21,5 = 22 almışım. Çok tuhaf oldum. Düşüşe geçiyorum resmen. Beden Eğitimi ve Spor Tarihi mükemmel geçti her zamanki gibi :) Yarın saat 13:00'de Fiziksel Uygunluk sınavım var. Sonra da İnsan Kaynakları Yönetimi - Vizem 14 - Finali var. İyi geçirmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 mat finali var yarın. integral calıscaktım ama wow oynadım. uykum var ve yatcam.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hay.. makine mühendisliğine giriş d+ gelmiş, adam çan yaparım diyordu etrafımdaki notları gördükçe yapmadığını anlamış olduk. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar