Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ohooo :( @cuce: yok hobilere karisamiyorsun ama 2 tane turn on ve bir tane turn off secebiliyorsun, bir de aspiration belirliyorsun (hayattaki amaci, para, sevgili, sohret. vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Osso said: Cons said: osman çok horluyo aynı odaya koyma Ben horlamam! Horluyorsun Osmanım cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sen nerden biliyosun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ya da vazgeçtim, cevaplamasan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bone said: yok yav o kadar da değil. sadece sam olursa aynı evde bulunmak istiyorum o kadar. yav kabul et işte girelim beraber. (:P) diğer başlıkta yazmıştım ama buraya da yazarım yeniden başvuru profilimi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Asteroth said: Sen nerden biliyosun lan? Yorucu ve zevkli bir gece yaşadık kendisiyle oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 *SUMMON ARCANE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Osman'ı benle de aynı odaya koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben yatarim osmanla, pamuk gibi cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nothing is what it seems.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Pati Ailesi - 2. Günnot: bu konudaki ilk postun sonunda table of contents kısmını ekledim, orada bütün hikaye postlarına direkt link var. Aradaki geyiklere hiç takılmadan direkt hikayeye odaklanmak isteyenlere duyrulur... Size güzel mahallemizi göstereyim. Pati ailesinin evi güzel bir yerde, tam kuzeyde yer almakta. Etrafında 1-2 komşusu da olan evimizde bügün pek ilginçlik olmadı. Dün bizi oldukça keyiflendiren Pati aile üyeleri bugun biraz daha durgundu. Eh birbirini biraz daha iyi tanıyorlardı artık ve komşularının bir kısmıyla bile tanışmışlardı... Evde masa konusunda ciddi sıkıntılar çekmişti patiler, o yüzden kendilerine yeni bir masa hediye ettik... 6 kişi de artık aynı anda oturup yemek yiyebileceklerdi... Fede bu durum karşısında pek memnundu. Masaya hasta olan Fede, hiç vakit harcamadan kendisini temizliğe verdi, önceki gecenin bulaşıklarını birilerinin temizlemesı şarttı evi bok götürmeden :) Temizlikle uğraşan Fedenin burnuna da garip kokular gelmeye başlamıştı... Yemeği ocakta unutan Fede neye uğradığına şaşırıp panik yapmaya başladı... hemen arkasından uyanan slickers ise karşılaştığı manzaraya şaşırmıştı... Burada Fede ve Slickers yangını elleriyle yelpazeleyerek söndürmeye çalışıyor. Kısa süre sonra itfayeci eve gelip yangını söndürmüştü. İtfayeciye hasta olan fede hemen muhabbete girdi kendisiyle... kıyafetten midir nedir bilinmez ama bayağı bir süre muhabbet ettiler (maaelsef SS alamadım çünkü o sırada fraps kendi kendine kapanmış ve kaçtı sanhe...). aradan biraz vakit geçer geçmez bu manzara ile karşılaştım: Evin ciddi elemanı diadan kaşla göz arasında kendisine bir iş bulmuş ve yarın kariyerine başlayacaktı... (merak edenlere söylüyorum, gazetecilik kariyerine el attı Diadan... ciddi adama ciddi iş...) Böylece evin ilk çalışkanı ve hayırlı insanı da belli oldu. Diğer 5 beleşçi ise Diadanın eve getirdiği paracıklarla beslenecekti... bu sırada uyuyan Slat'in bir an yüzünde bir tebessüm oluştu... Fede bu arada temizliğe devam etti... eve hizmetçi falan çağırmaya hiç gerek kalmadı sayesinde... o da kendi çapında evin ekonomisine katkıda bulunuyordu. Bu arada iğrenç kokan DoruK mutfağa girip 2 boş banyoya rağmen yapabileceği en mantıklı hareketi yaptı... Kendisini MUTFAK musluğuna teslim edip orada yıkanmaya başladı. Bu arada ikinci banyoya tuvalete doluşan ev halkı orada sohbet etmeye başladı. Fede ise bulaşıkları orada yıkamaya karar verdi ve o da katıldı birinci geleneksel banyo şenliklerine. Ciddi adam bile girdi muhabbete... Yorum yok... Banyosunu 30 dakka sonra bitiren DoruK ta tabiyi ki banyoya doğru yöneldi.. Arkadaşlar Pati ailesi ev halkı tam 3 SAAT boyunca burada durup birbiriyle sohbet edip salakça oyunlar oynayıp şaka yaptılar. Bıkmadan, usanmadan ama bir kişi yoktu ama cümbüşte... Gazete okuyordu Slat efendi, daha önce okurken görmemiştim hiç... yoksa... yoksa.... Belli oldu amacı. Eve verilen paraya üzülen Slat hemen kendisine Ticaret dalında bir kariyer edinmişti. Yarın sabah o da evin parasına katkıda bulunacaktı ve böylece evin ikinci en hayırlı insanı ortaya çıkmış oldu. Diğerleri ise bi 30 dk daha banyoda takılıp eğlendi. Fede temizliğe devam etti tuvalet partisi bitince. işte evin en becerikli temizlilçisi. Tuvalet temizleyerek başladı kariyerine. Belirtmek isterim ki evin en yetenekli insani kendisi şu anda. Cooking ve Cleaning skiller 3 oldu, diğerlerinin arasında bir tek Diadanin 1 cooking puanı var. DoruK evde dolu yemek varken nedense yine çöpü karıştırıp oradan yemeğe karar verdi öğle yemeğini. İğrenç herif. "Abi arkadaş olmak istiyorum ben, ama yanında oturamam insana karşı fobim var, ben buradan arkadaş olayım senle..." Evde bir süre sonra herşey normal seyrinde devam etti. Sonra aniden telefon çalmaya başladı ve Fede koşa koşa gitti yanına. Pumanın hayranı Sarışın hattaydı ve Pumayı istiyordu. Fede pumayı çağırdı.. ama arkadaşlığa el atmak isteyen Puma yerinden kımıldamadı. Telefon kapandı ve 30 dk sonra tekrar çaldı... Tedirgin olan Puma hemen kendisini mutfağa atıp yemek hazırlamaya başladı... Yazık, tam da sevinmiştim sosyalleşmeye başladı diye :( Slat rüyasında kadın ayakkabılarından haz etmediğine karar vermiş. Fede eve ekonomik katkıda bulunmaya devam ediyor... "Abi çiçek gibi adamım ya, hassasım ben, insanlarla kolay kolay iletişime giremiyorum, tedirgin oluyorum..." "aman diyim hapise falan düşme, senin için pek hayırlı olmaz, sosyalleştirirler adamı zorla :(" Şaşırmiyoruz artık... Ciddi adam köpekleri pek sevmiyor anladığım kadarıyla. vee akşam saatleri çöker çökmez eve ziyaretçiler akın etti... (diadanın şezlongdan kalkıp kızlara "merhaba" demeye tennezül bile etmediğini görüyoruz burda.) Tam 30 dakka sonra DoruK kapıyı açtı, ve açar açmaz Patty'e yine hasta oldu. "güzel kadın... çok... güzel... kadın.... Doruk.. İstiyor..." bir süre sonra cesaretini toplayan DoruK, Patty ile sohbete başlıyor, fıkralar yapıyor, eğlendiriyor ve tavlamak için en büyük kozunu oynuyor... Yine top atarak... (çok çok umitsiz bizimkiler yahu). Diadan şezlongda uyuya kaldı bir süre önce, kızlara merhaba demediği gibi, yerinden de kalkmadı. Slickers yine iş başında... Herşey sessiz ve sakin gitti bir süre. İçimden de tam demiştim eh bugünlük bu kadar diye ama gelin görün ki günün bombası en sona kalmıştı... Fede harekete geçmişti ve hamlelerini planlamaya başladı. ilk kurban Slat olacaktı... sinsice yemeğini alıp yanına doğru yöneldi... karşılaştığı tehlikeden bihaber olan Slat ise aç gibi yemeğine devam etti... Slat'e yanaşıp yavaştan yavşayan Fede tepkisiz bir Slat ile karşılaştı... Yeni ev arkadaşının bu garip hareketini algılayamayan Slat kafasını sallayıp oradan uzaklaşmıtı. Fedenin ilk hamlesı başarısız olmuştu... başka birşey yapmadı kendisi, ama ilk adımı atmış olması, kendisinin rengini hepimize belli etmesine yetti... (üzgünüm Fede, oyun seni seçti...:P) Diadan saatlerce horul horul uyudu... hava güzel tabi... Kızlar saat 2:30 gibi ayrıldı evden, etrafı Fede toparladı, Slick herkese yemek yaptı ve bir süre günün değerlendirmesini yaptı bizimkiler masada oturup. DoruK ve Slat anlamsız hareketler serisine evin ev sevdikleri odasında devam ettiler... Ve saatler 5'i gösterirken herkes yataklara çekildi... Eve sessizlik çökmüştü ve herşey çok güzeldi... herkes uykuya dalmış horul horul uyuyordu... tek bir kişi dışında tabi... O sessizce kalkıp kahvaltısını yemeye başlamıştı... 3 saat sonra işe gidecekti, ciddiyeti asla bozmaya niyeti yoktu... asla. **** İkinci günü de geride bıraktık. Yavaş yavaş arkadaşlıklar, ilgi alanlar belli olmaya başladı ve karekterlerimiz de farklı kişilikleriyle olaylara yeni boyutlar kattı. İlk kriterimiz bugün dolduruldu... İlk İş Sahibi: Diadan. Geriye kalan kriterlerimiz ise şöyledir... İlk Kariyer Zirvesi İlk Öpüşme İlk Woohoo İlk Aşk İlk Pati içi Aşk / Öpücük ve Woohoo İlk ee... Homoseksuel İlişki :P İlk Bebek İlk Paticik İçi Bebek veee İlk Evlilik. Bu kriterler her ev için geçerli olacaktır, yanı ortak olacak herşey. Adaylarımızın hepsini tanıyınca zamanla bu kriterleri dolduracağız inşallah... Mesela ilk aşk Pati evinde 3. günden oluyorsa, ve 3L33T evinde 2. günden olursa, o zaman 3L33T evi alır ünvanı. Adaylarınızı ve fikirlerinizi duymak isterim, bakalım neler olacak ;) Bidahaki bölüm Çarşamba veya Perşembeye çıkar... O zamana dek... Görüşürüz efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 FEDE ABİ NAAPTIN YA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Orçun eve köpek alırsak ona dadanır ben onu bilir onu sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 İlk Kariyer Zirvesi bence diadan İlk Öpüşme Doruk İlk Woohoo Doruk İlk Aşk Doruk İlk Pati içi Aşk / Öpücük ve Woohoo fede İlk ee... Homoseksuel İlişki fede İlk Bebek Doruk İlk Paticik İçi Bebek fede ? veee İlk Evlilik. fede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aahauahuhauhuhaa süper ya süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cidden çok güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hahaha yine çok güzel, fede'nin rengi belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yoruldum yine gülmekten çok başarılı olmuş =) ulan AHAHAHAHAHA ne iğrenç bi adammışım ben ya hayret bişey.. neden habire çöpü karıştırıp ordan bişiler yiyen, mutfakta kendini keseleyen benim yav dava açıcam elektronik artsa bi de benim karaktere bikaç taktik veriym izninle, lan gerzek herif, topla mopla olmaz o iş bi iki laf yapsın ağzın artık yoksa fedeye kurban gidecen sonunda (fede kusra bakma ilk sinyal senden gelmiş hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Fede'nin feminen olması kısmen iyi birşey, temizlik yemek falan yapıyor hahaha.. Ama bana yazmasa :( Ben Puma ile Fede arasında bir ilişki görüyorum zaten Puma'nın pek hatunlara pas verdiği yok.. Saldır Fede! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 doruk harbi abi musluk önünde keselendin ya 1 numarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 elaidi said: Orçun eve köpek alırsak ona dadanır ben onu bilir onu sölerim. sana çakmayan ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi hayır puma benim kahramanım, lütfen öyle bişey olmasın =( Adam telefonlara falan çıkmıyo ehueh çok iyiymiş. Fede her zamanki gibi bi fenomen tabi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cons said: elaidi said: Orçun eve köpek alırsak ona dadanır ben onu bilir onu sölerim. sana çakmayan ne olsun Dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ulan gercek hayatta tavir koyamadim bari simsde koyayim das gibi sarisin kosuyo pesimden yuz vermiyorum ehe yuru be kostur hatunlari pesinden kim tutar seni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ahaha çok iyi olmuş. fede çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar