Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 2: BBG Paticik Evi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Ehue çok güzel olmuş. Yalnız puma lütfen bi ilerleme göstersin hatunlardan birini kapsın. Lütfen lütfen lütfen :P

abi coktan kapmisim zaten ben hatunu, gormedinmi sarisin hatun bana hasta olmus ama ben yuz vermiyorum eheue

bide level up felan yokmu bu oyuda kardesim charismaya felan dagitacam puanlari
Sosyal ağlarda paylaş

millet bana sapık gözüyle bakmış ama durum öyle değil, ben farkında değilim karının orada olduğunu, ben soyunurken belli etmeden gözetliyorsa yan gözle, benim suçum nedir?

aynı karının bi onun yanında bi diğerinin yanında herkese ayrı kuyruk sallaması olayı pekiştiriyor. ben sadece herkesle arkadaş olmaya çalışan eğlenceli bir gencim art niyet aramayın :(
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
süpr olmuş.. ama bunların resimli hikaye kısmını kilitli bi başlığa da koysan.. buradan geyikleri yapılır ama baştan sona okumak isteyen birisi aranıp durmaz (kaçıncı konu kaçınsı sayfadaydı be? ben neyi okuyorum? bunun devamı nerede lan!) misali

Ozelden de yazdim sana ama burada herkes gorsun diye bir daha yaziyorum :) Ilk postun sonunda TAble of Contents var ve orada hikaye postlarinin linklerini direkt koydum, oradan takip edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
ama olmamış, kızlar erkekler diye ayırmışsın.. 3erkek 3kız bi eve 3 erkek 3 kız bi eve yapaydın.. Makara olaydı :D

^^

Sam said:
ahah çok çılgın olmuş bap, kaçırmışım başvuruları ama tekrar toplayacak olursan beni de kat lütfen. :)

takipçiniz her daim eheh

Sam'in olduğu ev macerasında ben de olmak isterim.
oturup doom 3 uzaktan 10 mu, half-life 2 kötü bir oyun mu onu tartışırız,
unreal tournament felan oynarız.
olmadı evde cinayet çıkar zaten birbirimizi öldürürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Sam said:
ahah çok çılgın olmuş bap, kaçırmışım başvuruları ama tekrar toplayacak olursan beni de kat lütfen. :)

takipçiniz her daim eheh

Sam'in olduğu ev macerasında ben de olmak isterim.
oturup doom 3 uzaktan 10 mu, half-life 2 kötü bir oyun mu onu tartışırız,
unreal tournament felan oynarız.
olmadı evde cinayet çıkar zaten birbirimizi öldürürüz.

bone sayet basvurursan eger, senin icin ozel ev bile acabilirim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...