bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Harika olmuş azmo çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ehue çok güzel olmuş. Yalnız puma lütfen bi ilerleme göstersin hatunlardan birini kapsın. Lütfen lütfen lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dasaaa said: süpr olmuş.. ama bunların resimli hikaye kısmını kilitli bi başlığa da koysan.. buradan geyikleri yapılır ama baştan sona okumak isteyen birisi aranıp durmaz (kaçıncı konu kaçınsı sayfadaydı be? ben neyi okuyorum? bunun devamı nerede lan!) misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 AHAHAHAHAHAHA yarıldım okurken ya süper olmuş valla =) herkes ayrı komedi olmuş, tabii azmo'nun hayal gücüne de hayran kaldım eheh bravo hakkaten =) daha istiyoruz tez vakit (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 axedice said: Ehue çok güzel olmuş. Yalnız puma lütfen bi ilerleme göstersin hatunlardan birini kapsın. Lütfen lütfen lütfen :P abi coktan kapmisim zaten ben hatunu, gormedinmi sarisin hatun bana hasta olmus ama ben yuz vermiyorum eheue bide level up felan yokmu bu oyuda kardesim charismaya felan dagitacam puanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 millet bana sapık gözüyle bakmış ama durum öyle değil, ben farkında değilim karının orada olduğunu, ben soyunurken belli etmeden gözetliyorsa yan gözle, benim suçum nedir? aynı karının bi onun yanında bi diğerinin yanında herkese ayrı kuyruk sallaması olayı pekiştiriyor. ben sadece herkesle arkadaş olmaya çalışan eğlenceli bir gencim art niyet aramayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dasaaa said: süpr olmuş.. ama bunların resimli hikaye kısmını kilitli bi başlığa da koysan.. buradan geyikleri yapılır ama baştan sona okumak isteyen birisi aranıp durmaz (kaçıncı konu kaçınsı sayfadaydı be? ben neyi okuyorum? bunun devamı nerede lan!) misali Ozelden de yazdim sana ama burada herkes gorsun diye bir daha yaziyorum :) Ilk postun sonunda TAble of Contents var ve orada hikaye postlarinin linklerini direkt koydum, oradan takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 azmo aynı konuya aynı anda mesaj atmış, kısaca edit. bu mesaj dasaa'nın önerisini konu alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 azmo sanirsam ki diger ev yalan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yalan olmadi... all in good time my friend... all in good time. sizin icin farkli bir gidisat planim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Azmodai said: farkli bir gidisat ühühühü ne demek ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahauhua : ) farklı bir gidişatı aç biraz hocam, malum türkçe geniş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ikinci evi universiteden baslatip, farkli turden bir eve yerlestirip farkli komsulardan olusturacam. o kadarini soyleyeyim :) Hele sendika evi... off kiyamet kopabilir orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Orçunla osmanı aynı eve düşerde kıyamet kopmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 osman çok horluyo aynı odaya koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sendika evi yikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cons said: osman çok horluyo aynı odaya koyma Ben horlamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Horlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Asteroth said: Horlatırız. eyvah... aklima girme :( karismamak icin yemin ettim... girme aklima girmeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Baluu said: ama olmamış, kızlar erkekler diye ayırmışsın.. 3erkek 3kız bi eve 3 erkek 3 kız bi eve yapaydın.. Makara olaydı :D ^^ Sam said: ahah çok çılgın olmuş bap, kaçırmışım başvuruları ama tekrar toplayacak olursan beni de kat lütfen. :) takipçiniz her daim eheh Sam'in olduğu ev macerasında ben de olmak isterim. oturup doom 3 uzaktan 10 mu, half-life 2 kötü bir oyun mu onu tartışırız, unreal tournament felan oynarız. olmadı evde cinayet çıkar zaten birbirimizi öldürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 diğer evde 6 kız olmıycak ki, zaten toplam 3 kız var. biri de kart!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 estafullah diyicem ama kimi kast ettiğini bilemediğim için iyice pot kırmamak için diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bone said: Sam said: ahah çok çılgın olmuş bap, kaçırmışım başvuruları ama tekrar toplayacak olursan beni de kat lütfen. :) takipçiniz her daim eheh Sam'in olduğu ev macerasında ben de olmak isterim. oturup doom 3 uzaktan 10 mu, half-life 2 kötü bir oyun mu onu tartışırız, unreal tournament felan oynarız. olmadı evde cinayet çıkar zaten birbirimizi öldürürüz. bone sayet basvurursan eger, senin icin ozel ev bile acabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sims 2yi bilmiyoum hiç ben, karakterlerin hobilerini falan secebiliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yok yav o kadar da değil. sadece sam olursa aynı evde bulunmak istiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar