Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 He he.. aga bu iki aile birleşir ise, son o zaman gör şamatayı :D ama olmamış, kızlar erkekler diye ayırmışsın.. 3erkek 3kız bi eve 3 erkek 3 kız bi eve yapaydın.. Makara olaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha ben çapkın mı oldum şimdi. hehe. hehe tip bomba olmuş yalnız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 saçları da uzun yapaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fotoyu kısa saçlı verdik. uzun gitmiyo bana. kestirecem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kamyoncu slat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cidden süper olmuş ellerine sağlık azmo =) çok hoşuma gitti ve ayrıca Azmodai said: DoruK: DoruK dağınık ve aktif bir arkadaşımızdır. Dışarıya arada bir çıkmayı sever ve genel olarak olumlu bir kişiliği vardır. Daha once GSli olduğunu spor forumundan bildiğim için kendisinin Kızıl saça ve spor seven insanlara karşı sempati beslediğini söyleyebilirim. Hayattaki en büyük arzusu bir aileye sahip olmak (family aspiration'u sana layik gördüm. Yapacak bişi yok). Kendisinden bol bol evlilil teklifleri ve bebek bekliyoruz. Hippiler ve bitkici çevrecilere uyuz olur. bi yerden tanışıyor muyuz? ya da sen nostradamus falan olmalısın hehe bunların hepsi doğru cidden =) evlilik hariç tabii evlilikten pek hoşlanmam ama 10 yıl sonraki doruk ise olabilir :) ama bu kadar da tutmaz hani bravo diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha super olmus harbi ellerine saglik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 meraklardayım emir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Emir tüm yetkimi aldım senden beni koymadığın için. Cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eheheh güzel olmuş vampirlerden nefret etmezdim ama hadi olsun bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 azmo niye haremlik selamlık yaptın abi fem dershanerli gibi olmuş. şeriatçı azmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hizmetçi al hizmetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hehe, arada uyuya kalmisim simdi uyandim :P Diger evi yapmaya baslayacam simdi, sonra ilk evimize odaklanacagiz bir sure, orada iyi eglence var gibi :P ikinci evi de hazirlayip duruma gore maceramiza baslamayi dusunuyorum eger yorulmazsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 biz şimdi 6 sap eve çıktık iş güç de yok okul da yok. neyle yaşıyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 birbirinizle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aga bilmiyorum, emir bir ara kişiliği baskın olmayanların ilginç mesleklere sahip olabileceğinden konuşuyordu.. Kimin karakteri baskın değil ? O para yapıcak anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Osso said: Soldaki de ben. Orta sloppy Orta outgoing ağır lazy baya bir playful nice (sen zaten biliyorsun ne kadar olduğunu amzom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dayı eline sağlık tipler güzel olmuş ama o ibrahim tatlıses atleti olmuş mu hiç =/ Cons said: kamyoncu slat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla verdigin fotoda atlet giyiyorsun, ve oyunda 3 tane atlet var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Pyro said: Soldaki de ben. Orta sloppy Orta outgoing ağır lazy baya bir playful nice (sen zaten biliyorsun ne kadar olduğunu amzom) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ulan tabii ebedi bekari olurum evin toplu fotografaki charima bak yerlerde yuverlaniyo serefsiz azmo bana int ve magery kas abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ikinci ailenin yarisina geldim ama ilk ailemizle once bir iki gun gecirelim. Daha sonra tanisiriz yeni aileyle ;) Bu gece ekleyebilecem hikayeyi 12 gibi, siki tutunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 olur da birini eklersen dursun veribankasında :p skilleri falan bilmiyorum neler var ? na bu fotom kesmezse bi tane daha koyarım az sloppy çok outgoing çooookk çook lazy yine çook playful orta da nice olsun merakla bekliyorum fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Azmodai said: ikinci ailenin yarisina geldim ama ilk ailemizle once bir iki gun gecirelim. Daha sonra tanisiriz yeni aileyle ;) Bu gece ekleyebilecem hikayeyi 12 gibi, siki tutunun :) Subliminal Message INCOMING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar