Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 2: BBG Paticik Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
He he..

aga bu iki aile birleşir ise, son o zaman gör şamatayı :D

ama olmamış, kızlar erkekler diye ayırmışsın.. 3erkek 3kız bi eve 3 erkek 3 kız bi eve yapaydın.. Makara olaydı :D
Mesaj tarihi:
cidden süper olmuş ellerine sağlık azmo =) çok hoşuma gitti ve ayrıca

Azmodai said:

DoruK: DoruK dağınık ve aktif bir arkadaşımızdır. Dışarıya arada bir çıkmayı sever ve genel olarak olumlu bir kişiliği vardır. Daha once GSli olduğunu spor forumundan bildiğim için kendisinin Kızıl saça ve spor seven insanlara karşı sempati beslediğini söyleyebilirim. Hayattaki en büyük arzusu bir aileye sahip olmak (family aspiration'u sana layik gördüm. Yapacak bişi yok). Kendisinden bol bol evlilil teklifleri ve bebek bekliyoruz. Hippiler ve bitkici çevrecilere uyuz olur.

bi yerden tanışıyor muyuz? ya da sen nostradamus falan olmalısın hehe bunların hepsi doğru cidden =) evlilik hariç tabii evlilikten pek hoşlanmam ama 10 yıl sonraki doruk ise olabilir :) ama bu kadar da tutmaz hani bravo diyorum
Mesaj tarihi:
hehe, arada uyuya kalmisim simdi uyandim :P Diger evi yapmaya baslayacam simdi, sonra ilk evimize odaklanacagiz bir sure, orada iyi eglence var gibi :P

ikinci evi de hazirlayip duruma gore maceramiza baslamayi dusunuyorum eger yorulmazsam :)
Mesaj tarihi:
aga bilmiyorum,

emir bir ara kişiliği baskın olmayanların ilginç mesleklere sahip olabileceğinden konuşuyordu.. Kimin karakteri baskın değil ? O para yapıcak anlaşılan :D
Mesaj tarihi:
ikinci ailenin yarisina geldim ama ilk ailemizle once bir iki gun gecirelim. Daha sonra tanisiriz yeni aileyle ;)

Bu gece ekleyebilecem hikayeyi 12 gibi, siki tutunun :)
Mesaj tarihi:

olur da birini eklersen dursun veribankasında :p

skilleri falan bilmiyorum neler var ?

na bu fotom

kesmezse bi tane daha koyarım

az sloppy
çok outgoing
çooookk çook lazy
yine çook playful
orta da nice olsun

merakla bekliyorum fotoları
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
ikinci ailenin yarisina geldim ama ilk ailemizle once bir iki gun gecirelim. Daha sonra tanisiriz yeni aileyle ;)

Bu gece ekleyebilecem hikayeyi 12 gibi, siki tutunun :)

Subliminal Message INCOMING!
  • Yeni Oluştur...