Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Diss olsaydı bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Cons said: "acur bey büyük kukuyu açmak istiyorum" sdfsdfsdfsdfsdf !! off ne yorum yapardım yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 katılan yarışmacı bizi temsil etmeli pati kültürünü yansıtmalı. acun: açalımmı 22 numaralı kutuyu? bizim eleman: sie go veled. acu : hı anlamadım? bizim eleman : uza! acun : ne acaip yarışmacı bizim eleman: kes! aç kutuyu acun : eet sayalım geriye dogru 22 21 20.. bizim eleman : uff eziq acun: ne sakat adam aq bizim eleman : rofl acun: (kutu açılır 50 ytl çıkar) bizim eleman 50 ytl mi lol. acun : lol mü? bizim eleman : +1 acun: (hamdi bey arar son teklif artık 1.000 ylt onerir) bizim eleman : fail! acun : benim ingilizcem var bizim eleman : ahah yaş kaç ? acun : hamdi bey niye bu kadar düşük bi teklif yaptı sizce? bizim eleman : kedidir kedi. acun: ne kedisi? bizim eleman: balonun patlasın anlarsın. acun: ne balonu arkadaşım heycandan saçmalıyosun herhalde. bizim eleman : benimle 1.tekil şahıs gibi konuşma acun: (/&%%&%+/==('/^&((&! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hahaha kedidir kedi.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bence guild olarak gitme olsun, patiden party'ni kur oyle gidelim. ben healer olurum. saka maka vur parayi da patiye bagis yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gangren said: izmir niye? :p izmirliyiz kardeşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 direk yarışmaya alıyolarmı ki ya gidip 1 ay sürünme oralarda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ikizin olabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tellos said: acun: açalımmı 22 numaralı kutuyu? bizim eleman: sie go veled. acu : hı anlamadım? bizim eleman : uza! acun : ne acaip yarışmacı bizim eleman: kes! aç kutuyu acun : eet sayalım geriye dogru 22 21 20.. bizim eleman : uff eziq acun: ne sakat adam aq bizim eleman : rofl acun: (kutu açılır 50 ytl çıkar) bizim eleman 50 ytl mi lol. acun : lol mü? bizim eleman : +1 acun: (hamdi bey arar son teklif artık 1.000 ylt onerir) bizim eleman : fail! acun : benim ingilizcem var bizim eleman : ahah yaş kaç ? acun : hamdi bey niye bu kadar düşük bi teklif yaptı sizce? bizim eleman : kedidir kedi. acun: ne kedisi? bizim eleman: balonun patlasın anlarsın. acun: ne balonu arkadaşım heycandan saçmalıyosun herhalde. bizim eleman : benimle 1.tekil şahıs gibi konuşma acun: (/&%%&%+/==('/^&((&! ahah iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Aahahah koptum ya, karnıma ağrılar girdi, çenem çok fena offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tellos said: katılan yarışmacı bizi temsil etmeli pati kültürünü yansıtmalı. acun: açalımmı 22 numaralı kutuyu? bizim eleman: sie go veled. acu : hı anlamadım? bizim eleman : uza! acun : ne acaip yarışmacı bizim eleman: kes! aç kutuyu acun : eet sayalım geriye dogru 22 21 20.. bizim eleman : uff eziq acun: ne sakat adam aq bizim eleman : rofl acun: (kutu açılır 50 ytl çıkar) bizim eleman 50 ytl mi lol. acun : lol mü? bizim eleman : +1 acun: (hamdi bey arar son teklif artık 1.000 ylt onerir) bizim eleman : fail! acun : benim ingilizcem var bizim eleman : ahah yaş kaç ? acun : hamdi bey niye bu kadar düşük bi teklif yaptı sizce? bizim eleman : kedidir kedi. acun: ne kedisi? bizim eleman: balonun patlasın anlarsın. acun: ne balonu arkadaşım heycandan saçmalıyosun herhalde. bizim eleman : benimle 1.tekil şahıs gibi konuşma acun: (/&%%&%+/==('/^&((&! HAhA süper olmuş. Birde meme muhabbeti eklesen tam olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Cap ou pas Cap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben hiç gülmedim o uzuuuun dialoga, yoksa ben zurnamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tellos said: katılan yarışmacı bizi temsil etmeli pati kültürünü yansıtmalı. acun: açalımmı 22 numaralı kutuyu? bizim eleman: sie go veled. acu : hı anlamadım? bizim eleman : uza! acun : ne acaip yarışmacı bizim eleman: kes! aç kutuyu acun : eet sayalım geriye dogru 22 21 20.. bizim eleman : uff eziq acun: ne sakat adam aq bizim eleman : rofl acun: (kutu açılır 50 ytl çıkar) bizim eleman 50 ytl mi lol. acun : lol mü? bizim eleman : +1 acun: (hamdi bey arar son teklif artık 1.000 ylt onerir) bizim eleman : fail! acun : benim ingilizcem var bizim eleman : ahah yaş kaç ? acun : hamdi bey niye bu kadar düşük bi teklif yaptı sizce? bizim eleman : kedidir kedi. acun: ne kedisi? bizim eleman: balonun patlasın anlarsın. acun: ne balonu arkadaşım heycandan saçmalıyosun herhalde. bizim eleman : benimle 1.tekil şahıs gibi konuşma acun: (/&%%&%+/==('/^&((&! ahhahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: ben hiç gülmedim o uzuuuun dialoga, yoksa ben zurnamıyım. hayır sen ismail yk sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yukarı button koyulur artık 'Medyada Paticik' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kolay yoldan para kazandırma tuzakları!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o değilde amcamla karar verdik,yarışmaya katılıp ilk teklifi alıp eyvallah diyecez,bırakacaz yarışmayı.Kalsınlar orada mal gibi sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oraya çıkınca vazgeçersiniz bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oraya çıkmazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 urza da insan sarrafına katılmıştı dgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 urza pasif rp'si yaparak yarışma sonunda kalplerini kırmıştı diğer yarışmacıların auheh. bu arada ne aptal programdı lan o insan sarrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kutu açma tutosu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok zaten çıkmamda,birinin yapmasını bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamlar da mal değil onu yapacak herifleri seçmiyorlar şimdiye kadar hiç görmedim her şey yolunda giden oaraya ihtiyacı olmayan herifleri o programa aldıklarını :) bi zaaf olması lazım ki herif seni oraya alsın acun fear factor de de demişti yarışmacıların zaaflarına kadar öğrenmeden yarışmaya almıyoruz diye. düşünsene hiç bir şeyden korkmayan tiksinmeyen adam FF e çıkacak. e ne zevki kaldı biraz kusma biraz batırma biraz korku olacak ki heyecan olsun. bunun gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar