adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 üstüne bol tereyağ olcak ama ama boool olcak yoğurtta kaymaklı olcaaaak ooooof daha yeni yemek yedim ama canım çekti bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 HD İskender, ara gelsin, duble 9.75 mi neydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gelin bursaya söylim size iskender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ama iskender iskenderoğlundan isterim porsiyonu 23 milyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 heralde kolpasına gitmicez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adam şeklini koydu ortaya lütfen üstüne basmayınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 açım leyn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 İskender bursadan yiceksen iskenderoğlu değil garajdaki Bursa kebapçısında yiceksin. Hası odur. Sokağa girdiğin gibi kokusu geliyor. Millet sıra bekliyor :) Ayrıyetten XO ayıptır bu yaptığın delikanlılığa sığıyormu ulu orta resmi yapıştırmak offf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kent meydanında şube açtı onlar da :) sıra olayları pek yok eskisi gibi. mudanya yolundaki iskender şubesi de en iyi şubesi diyebilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tabii ki lahmacun. Ha, eğer "lahmacun vs big king xxl" olsaydı anket, bi milisaniye beklemez big king xxl derdim sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kalkıp Bursa ya gitcem valla az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Quibble said: sdfsdfsd yine sabah kahvaltı da yiceksek lahmacun ezer !! sdfsdf +1.... ama iskender... ama o ama iskender..o beni öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Xo said: Kent meydanında şube açtı onlar da :) sıra olayları pek yok eskisi gibi. mudanya yolundaki iskender şubesi de en iyi şubesi diyebilirim ;) Kent meydanında açtığını bilmiyordum bak , mudanya yolundakine de geçen ay gitmiştim 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben menemen yaptım, balkondayım şimdi yicem hepsini ezer menemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kurusoğan yönetir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kuru soğan tek olur mu ? :p Güveçte pastırmalı kurufasülye, yanına soğan ve cacık (tu) afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 BonePART said: eger lahacunun yaninda meze olarak maydanoz sumakli sogan acili ezme yesillik limon domates gibi seler de warsa lahmacun ezer] arkadasımı destekliyorum bunların hepsinin bulundugu bir yerde kimse doublewhooper istemez onu geçtim yanında aptal chicken wingsde istemez lahmacun ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ayıp ama OOOOOoooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Double Whopper çok feci ezer. Lahmacun Türk mutfağının yüz karasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Üstüne de... oy oy oyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ombakkombak said: Double Whopper çok feci ezer. Lahmacun Türk mutfağının yüz karasıdır. Ozaman seni pastırmalı kuru fasulyeye davet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ulen ayıp be, geberdim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha ombakkombak ne diyosun sen valla adamı öldürürler o laf yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Lahmacun derim Hatta koreli-japon-macar-italyan-fransız-ingiliz-alman-danimarkalı rus-slovak-brezilyalı-taiwan lı arkadaşların seçimi de lahmacun idi bizzat denettim hepsine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar