Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Cıldırmak üzereyim suan saat 12'de yattım aradan 5 dakika geçti kulağıma uzaktan bir sesler gelmeye başladı. -Vııınnnnn (Sivrisinek) Önce üstümdeki pikeden türban yaptım. Isıramasada piçliğine yüzüme konuyorlar şerefsizler ve sesleri hala geliyordu. Havasızlığı ve sıcak olmayı göze alıp pikenin altına girdim. Ama yine olmadı alçakların hep birlikte çıkardıkları 5.1 Dolby Digital gibi kanat seslerini beynimde hissediyordum. Hep birlikte pikeye dayanıyorlardı ve koro halinde aç aç aç diye bağırıyorlardı. Sonra kafamı yastığın altına koyup yastığı ateş basmadan uyumaya çalıştım. Sesler gitmişti ama her geçen dakika alehime işliyordu yastığın altıda gittikçe ısınıyordu ve stres bastı. Sıcaklık dayanılmaz olunca belki bi umut benden vazgeçip evdeki diğer ev ahalilerine yönelmişlerdir dedim kafamı cıkardım yastığın altından. -Vıııınnnn Son çare bacağımı örtünün altından çıkardım ve onlara sundum. Susmaları karşılığında kanımı emmelerine razıydım.(Çok iğrenç bir duygu) 5 belki 10 dakika geçti ama sesleri artarak gelmeye başladı üstelik kaşınmayada başladım. Dedim sizin ananızı,avradınızı................. Açtım ışığı hiddetle. Gözlerim ışığa alışana kadar uçan hiç birşey kalmamış kamuflaj olmuş hepsi. Saat'e baktım 3.30 olmuş. Başladım sinek avına 8 kere miss geçtim ama 2 si odamda biri mutfakta olmak üzere 3 tane öldürdüm. Baya bakındım başka bir sineğe raslamadım. Gittim elimi yüzümü yıkadım, su içtim yattım tekrardan. Sinekleri öldürmenin sevinciyle bir huzur çöktü üstüme. Gerçekten çok uykum gelmişti yorulmuştumda. Tam uyuyorum derken -Vıııınnnn Küfrede ede hemen ışığı açtım. Hiç birşey varlık yoktu ortada.Arandım durdum ama birşey bulamadım bu sefer. Galiba paranoyaklaşmaya başladım :S . Çıldırıcam artık saat 4.50 oldu bunlar yüzünden uyuyamadım ve 7.00'de de kalkmam gerekiyordu heralde uyumuyucam bu saat ten sonrada. Başka şehirlerde de kaldık sokulduk ama ben bu istanbul sineği kadar serefsiz,adi,yosma,o.ç bir varlık görmedim. Be köpek madem kulaktan sokmuyorsunda kulağımda gezip beynimi niye s........ Işığı açsan hemen konarlar biryere saklanırlar kapanana kadar. Öldürmeye çalışsan müthiş manevra yetenekleriyle nah geberttim seni desen bile avcunu açtığında orada olmadığını görürsünüz parmaklarının arasından sıyrılmıştır.(Her zamanda yüzünüzde şaşkınlık ifadesi bırakır.Aptal aptal bakarsınız sağa sola buharmı oldu bu diye). Anladım ki istanbulda gerçekten ekmek aslanın ağzında bunu sineklerinden bile anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şu sivri sinekler evrim geçirse de sessiz uçsalar. Hem kendileri daha rahat beslenirler, hem biz de rahatlarız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 veletken okuduğum bir kitap geldi aklıma, hayvan hikayeleri miydi neydi. ya da çizgi dizi miydi o. çok olmuş lan, emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Haklarında kitap yazıcam zaten yakında. Dillerini tam ögrenmeden sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bahsettiğim dizi ya da kitap her neyse onda sivrisineklerin özür dilemek için kulağımıza yaklaştıklarını söylüyordu. ne kötüymüş. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 salonda yatsaydin... ben oole yaparim genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eczaneden hemen bi kulak tıkacı alıyosun. top atsalar uyanmassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 raid falan bişey al uyumadan 1-2 saat önce odayı ilaçla sonra camı aç havalansın odan tabi camda sinek teli olması lazım daha sinek teli bile yoksa camda zaten hiç yakınmaya hakkın yok, ehue. direk yapıştırılan teller filan var, plastikten yapılma sanırım tel dediğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 100 tane sinek gelse yine uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tel var + fişe takılan sineksavarlardan da takılı odamda ama banamısın demiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fişe takılan sinek savarlar çok yalan ya ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mavi bi ışık var sineği çekiyo, sineği yakıyo cızzt diye ondan tak odaya , tavuk dönercilerde var genelde dasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu sefer de cızztt seslerinden uyuyamaz adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fişe takılanların hepsi o şekil çalışmıyor ya böyle tabletli sıvılı falan bir sürü çeşidi var onlar uzak tutuyor sanırım iyi hatırlattın yaz geliyor fiyatlar artmadan bi tane kapmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Işık açmayın, ışığa gelir sivrisinek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 al lastiği eline çat çut yapıştır duvara :D sonra bir bezle temizle ölüleri gitsin.hem eğlenceli de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Masticore said: tel var + fişe takılan sineksavarlardan da takılı odamda ama banamısın demiyolar. QFT bi de Kov var ya üstüne başına sürüyon o da çok etkili..her sabah duş alman gerekio ama... Bi de bunlar gündüzleri banyoda saklanır genelde..orada gafil avlayıp gece rahat edebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Masticore said: Sonra kafamı yastığın altına koyup yastığı ateş basmadan uyumaya çalıştım. Sesler gitmişti ama her geçen dakika alehime işliyordu yastığın altıda gittikçe ısınıyordu ve stres bastı. bu tar durumlarda yastığı tersine çevirmek sana 2 kat zaman kazandırabilir.mücadelende başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sordum araştırdım bir arkadaştan yeni bir taktik ögrendim. İhtiyacımız sadece bir kaç yer bezi ve bir anahtar. Taktiğimiz şöyle yatak odanızın kapısının önüne bir kaç tane bez atıyorsun ardından yatmadan önce başka bir odada bir saat kadar zaman geçiriyorsun. Tv izle bilgisayara bak yada ders çalış vb..... ama odan dışında bir odada yap bunları bide Işığıda açıyoruz ki sinek dolsun içeri. sonra yatmaya gideceğin zaman hızlı adımlarla önce sinekleri yavaşlatmak için çıktığın odanın kapasını kapatıyoruz ardından yatacağımız odanınkini ve eğer odanızın kapısının altında boşluk varsa yerbezlerini boş yer kalmıycak şekilde diziyoruz. Odanızın kapısının deliğinide anahtarla röntgenlenmiycek şekilde anahtar deliğini kapatıyoruz. Bu şekilde rahat uyunuyormuş bakalım deneyip görücez bu akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence evi sinek doldurmakla sonuçlanıcak bu çaban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: Şu sivri sinekler evrim geçirse de sessiz uçsalar. Hem kendileri daha rahat beslenirler, hem biz de rahatlarız ya +2313 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 @masticore o iş yalan olur yaz aylarında. kapı kapalı olursa ölürüz içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -Sivrisineklerin zaten olayı budur abi. kan emme falan yalandır. insanın sabrını denemek için gelmişler dünyaya anasını satıyım- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu sinek kovucu zımbırtılar işe yarıyor kasmayın bu kadar bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar